Al' ti stoji ŠabaMegamon je napisao/la:Strpljenjavendetta87 je napisao/la:Pa da nije Pehlić, eno na portalu tekst
Inace Limun je strasan igrac![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Al' ti stoji ŠabaMegamon je napisao/la:Strpljenjavendetta87 je napisao/la:Pa da nije Pehlić, eno na portalu tekst
ma u kost samo,jeldenick je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:isto kao vi,te Šalke,te Galata.......mozda bude Bosna Sarajevska,jer bi mozda i bolje bilo,da se ne ponavljaju godisnjice kad se primalo po 5,6 a nekad i 7 golovanick je napisao/la:mm_hz...
stani sad cu preci na to ustvari na larisu rikelme nju su docekivali....
heh izvlacis se, nista od te price, znas da se ta prica nije prosla kod nas, nije se niko ni okreno za tim... nego sta bi sa larsiom sletil u Sa, ja cuo da ste cekali larisu a docekalli branku sovrlic
moguce ... jer u Sarajevu tesko da ce ostati ... sanse su minimalneVFC-Mostar je napisao/la:Jel istina da Garo Maksumic bi mogao u Velez??? Zna te li sta
Da nije Gawu opet?Megamon je napisao/la:Samo jedna molba,da ne iznosite ime napadaca o kojem se govori na nasem forumu.Nemojmo pehirati,sacekajmo.
Mojne i tiDevil je napisao/la:Da nije Gawu opet?Megamon je napisao/la:Samo jedna molba,da ne iznosite ime napadaca o kojem se govori na nasem forumu.Nemojmo pehirati,sacekajmo.
Sta je.padobranac1978 je napisao/la:Mojne i tiDevil je napisao/la:Da nije Gawu opet?Megamon je napisao/la:Samo jedna molba,da ne iznosite ime napadaca o kojem se govori na nasem forumu.Nemojmo pehirati,sacekajmo.
Naravno da ima,samo se registrujesado-hz je napisao/la:Ima li na nasoj sranici FSKINFO forum gdje se moze pisati, jer izgeda da sam ja corav pa nemogu da ga nadjem na stranici i moze li se registrovati?
ma suti, spominjalo se ima 20-ak danaDevil je napisao/la: Sta je.![]()
Koliko se secam za ovaj prelazni nije bacena bomba da dolazi(ili jeste),do sada je svaki prelazni rok bio opcija,jadan nikad da potpise.
Jesi li to ozbiljan ? Spominjalo se zbog Nuneza ili ti Larise,u tom kontextuThe Game je napisao/la:ma suti, spominjalo se ima 20-ak danaDevil je napisao/la: Sta je.![]()
Koliko se secam za ovaj prelazni nije bacena bomba da dolazi(ili jeste),do sada je svaki prelazni rok bio opcija,jadan nikad da potpise.
![]()
![]()
Staa ti jee .. pa prije da ce doc kod nas u SARAJEVO nego u velez koji se bori za opstanak aa i sam Maksumic je izjavio da je SARAJEVO njegov klubaS_Roma je napisao/la:moguce ... jer u Sarajevu tesko da ce ostati ... sanse su minimalneVFC-Mostar je napisao/la:Jel istina da Garo Maksumic bi mogao u Velez??? Zna te li sta
Mirza nece MaksumicaColorado je napisao/la:Staa ti jee .. pa prije da ce doc kod nas u SARAJEVO nego u velez koji se bori za opstanak aa i sam Maksumic je izjavio da je SARAJEVO njegov klubaS_Roma je napisao/la:moguce ... jer u Sarajevu tesko da ce ostati ... sanse su minimalneVFC-Mostar je napisao/la:Jel istina da Garo Maksumic bi mogao u Velez??? Zna te li sta![]()
..
Rekoh ti da je moguće pojačanje 1984 godište ali nisam htio sa imenom jer mogući pehovi su prečesti u zadnje vrijeme.Megamon je napisao/la:Strpljenjavendetta87 je napisao/la:Pa da nije Pehlić, eno na portalu tekst
Dino koji?Hamzic? ako mislis na njega jeste,ako mislis na ovog novog sto je na probi on nije DinoElegant je napisao/la:Jel ostao golman DIno ?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Evander, miguelramos, propoklopac i 34 gosta.