FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nemojte me shvatit pogresno,ovo sa trenerom je odlicno,dobra pojacanja,Ismir odlicno
ali **** ja ove pripreme ,cemu ovo sluzi,nit uigravas najbolje niti znas na cemu si
ali **** ja ove pripreme ,cemu ovo sluzi,nit uigravas najbolje niti znas na cemu si
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- SedrenikHz
- Kontakt:
[*]
Samo kakav Peh se može navuci.
Ljubi te brat nemoj o njima na našoj temi, poslije Leotara cemo jer će nam biti Slj protivnik, a sad nas ne zanimaju niti su nam interesantni.PeakyBlinders je napisao/la: ↑12 feb 2022, 15:08željezničar je sprat ispod, njima treba para. Selam.
Samo kakav Peh se može navuci.

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Oprosti mili.SedrenikHz je napisao/la: ↑12 feb 2022, 15:12[*]Ljubi te brat nemoj o njima na našoj temi, poslije Leotara cemo jer će nam biti Slj protivnik, a sad nas ne zanimaju niti su nam interesantni.PeakyBlinders je napisao/la: ↑12 feb 2022, 15:08željezničar je sprat ispod, njima treba para. Selam.
Samo kakav Peh se može navuci.![]()

ORIGINAL 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mirvić je rekao da će trebati par prijelaznih rokova da se ovo očisti. Treba nam strpljenja nakon fudbalskog zločina od strane bivše uprave.SedrenikHz je napisao/la: ↑12 feb 2022, 15:01Škarta ima i ovo na ljeto nek Mirvic rješava, siguran sam kad bi nogirali 6 7 igrača, da ne nabrajam imena znamo svi, mogu se dovest 2 Catakovica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Po meni dobra utakmica.Igrali smo protiv dobre ekipe i prvo poluvrijeme bili smo bolji.Nevjerovatno da svaki prekid ili je gol ili velika opasnost.Mi smo iz 4 utakmice primili 5-6 golova iz prekida.Dobro je pa smo vidjeli sada na pripremama da je to glavni problem i da se na tome mora raditi.
Belmina uopste ne treba kritikovati,momak nas je vise puta izvadio i danas 2 vrhunske odbrane.Palica poslati u Doboj Kakanj,o Hebi da ne govorim.Svaki put kad igra zgadi mi fudbal.
Suljic je bio skroz neprimjetan prvo poluvrijeme ali je u drugom pokidao
A sta reci za Hamzu
Ljudi pa nismo svjesni kakvog smo igraca dobili
Steta sto i onaj slobodni ne udje...I ova sansa Suljica pred kraj...
Malo je falilo da bude 3:3
Koliko sam mogao vidjeti Avramovski je skroz ok bio na desnom krilu
Vidjeli smo definitivno ove pripreme ko je za nas a ko nije.Na ljeto raskid ugovora sa bar 8-9 igraca koji samo bezveze opterecuju budzet.
Ove 2 sedmice poraditi na prekidima i nekim sitnim detaljima pa aBd da spremni udjemo u prvenstvo
Belmina uopste ne treba kritikovati,momak nas je vise puta izvadio i danas 2 vrhunske odbrane.Palica poslati u Doboj Kakanj,o Hebi da ne govorim.Svaki put kad igra zgadi mi fudbal.
Suljic je bio skroz neprimjetan prvo poluvrijeme ali je u drugom pokidao

A sta reci za Hamzu

Ljudi pa nismo svjesni kakvog smo igraca dobili

Steta sto i onaj slobodni ne udje...I ova sansa Suljica pred kraj...
Malo je falilo da bude 3:3
Koliko sam mogao vidjeti Avramovski je skroz ok bio na desnom krilu

Vidjeli smo definitivno ove pripreme ko je za nas a ko nije.Na ljeto raskid ugovora sa bar 8-9 igraca koji samo bezveze opterecuju budzet.
Ove 2 sedmice poraditi na prekidima i nekim sitnim detaljima pa aBd da spremni udjemo u prvenstvo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 feb 2022, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Moze li neko napisati kome ističu ugovori na ljeto, da znamo koga necemo sig aBd gledati?
železničar RS !!!
Ahmetovic, Lazic i CmiljanicSedrenikHz je napisao/la: ↑12 feb 2022, 15:22Moze li neko napisati kome ističu ugovori na ljeto, da znamo koga necemo sig aBd gledati?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
LazicSedrenikHz je napisao/la: ↑12 feb 2022, 15:22Moze li neko napisati kome ističu ugovori na ljeto, da znamo koga necemo sig aBd gledati?
Bodul(mogucnost na jos 1 godinu)
Sabanovic
Bagaric(mogucnost na jos 1 godinu)
Cmiljanic
Fanimo(mogucnost na jos 1 godinu)
Sad za sad jedino Sabanovicu sigurno ide novi ugovor
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko je napisao da je utakmica u 3 da mu prozore na kuci porazbijam.
P.S. Kakav je bio Avramovski?
P.S. Kakav je bio Avramovski?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- SarajevoForza
- Kontakt:
Možeš gledati ispočetka na istom linku.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I sam Mirvić zna da se ne može sve obaviti u jednom prijelaznom roku. U ovom smo uspjeli dovesti strašne igrače. Na ljeto fokus treba biti na rješavanju škarta i popunjavanje potrebnih pozicija.
Mislim da će to ići glatko, jer siguran sam da i sam Vasoski vidi ko su diletanti u ovoj ekipi.
Mislim da će to ići glatko, jer siguran sam da i sam Vasoski vidi ko su diletanti u ovoj ekipi.
Meni nesto oci krvare kad vidim Hebu blizu lopte 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Da je bogdo Hamza dosao prosle zime kad ublehaska uprava nije bila u stanju izdvojiti 30-40k da plate odstetu...
E moj Emire Hadzicu...
E moj Emire Hadzicu...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma bitno je da je uhvatio bilo kakvu minutažu danas.Za njega bi bilo idealno da odigramo jos jednu prijateljsku u Butmiru u toku naredne sedmice.
-
- Kontakt:
Fedja je 4 godine u Velezu ima kontinuitet mi mjenjamo svaki 6 mjeseci trenere i strategiju. Treba istrpiti neke stvari da bi se došlo do rezultata to moramo shvatiti.miky_hz je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:58Ukratko previše igraca imamo,previse škarta imamo,3 prelazna roka ce trebati proci da se ova ekipa ocisti.Sve dok je njih takvih to ce sve biti na ovom amaterskom nivou,jel ove greske i golovi to je nista drugo nego amaterizam.
Slusam Dudica jucer kaze 16/17 igraca mu konkurise za prvih 11 i nema problem ako neko zamjeni nekog.Mi smo na 30 igraca neznamo gdje udaramo,uvalili se na budzet niko koristi od njih nema.Sta su sve skupli nacekat cemo se dobro da mi na zelenu granu stanemo.
Pored ovih taraba(ne svi zna se na koga ciljam) Fanima ne da treba vratiti nego ga molit da se vrati.
-
- Kontakt:
Ne moze uigravati dok ne upozna ko šta moze. Treba puno strpljenja i podrške, nista ne dobijamo s stalnim promjenama, treba dati ljudima vrijeme i podrsku.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, kupus army, PapakIzSa, skoJaa i 31 gost.