La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 jan 2011, 14:56

Zar je bitno ko je najplacenji igrac spanije, uostalom kakav Cesc :lol:
Nekim izgleda nisu jasne njegove rijeci, pa sam F.Perez je odustao od njega davno, ati spominjes kao nesto na ljeto, pratis li ti uopce Marcu, As, Corazonblanco itd.?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 jan 2011, 15:20

slika
Ovako je engleska liga, tj. engleski klubici stekli moc :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 jan 2011, 18:26

Los_Blanos2 je napisao/la:Zar je bitno ko je najplacenji igrac spanije, uostalom kakav Cesc :lol:
Nekim izgleda nisu jasne njegove rijeci, pa sam F.Perez je odustao od njega davno, ati spominjes kao nesto na ljeto, pratis li ti uopce Marcu, As, Corazonblanco itd.?
hahaha, de ti me malo prosvjetli. Marcu posjetim zajedno sa AS-om vise x nego ss.ba :D A corazonblanco je navijacki sajt, na njemu nema tih spekulacija.

A to za Cesca evo... procitao sam na Defensi Central. btw: http://www.defensacentral.com/real_madr ... ado-el-OK-
Uz to, Pedro Leon bi mogao otici u onu seosku ligu, tacnije Chelsea.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 29 jan 2011, 23:25

Portillo je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Zar je bitno ko je najplacenji igrac spanije, uostalom kakav Cesc :lol:
hahaha, de ti me malo prosvjetli. Marcu posjetim zajedno sa AS-om vise x nego ss.ba :D A corazonblanco je navijacki sajt, na njemu nema tih spekulacija.

A to za Cesca evo... procitao sam na Defensi Central. btw: http://www.defensacentral.com/real_madr ... ado-el-OK-
Uz to, Pedro Leon bi mogao otici u onu seosku ligu, tacnije Chelsea.
Al mu mali spusti. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 jan 2011, 01:21

@Portillo pa vidim, zar nije i sam F.Perez rekao da nezeli igraca koji kaze da posle sadanjeg kluba samo bi ga zamijenio sa Barcinim dresom, skontaj na koga je mislio, to je bilo u Marci..

Citas ta jeftina novinarska sranja, takodjer kojih je na Marci i As-u bilo :shock:
Uclani se na forum http://www.corazonblanco.com/ (jedan od najboljih foruma RM), diskutuj sa ljudima koji zive u Madridu tj.svaku tekmu su na Bernabeu, imas temu i o Cesc.F u R.Madrid??
Da je zadnji igrac na svijetu, pored toga rodjeni "el Cule" netreba nam krtica :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 jan 2011, 02:52

Nilmar se oporavio od ozljede koljena

Brazilski nogometaš Villarreala Nilmar (26) uspješno se oporavio od ozljede desnog koljena zbog koje je izbivao posljednjih mjesec dana.

Zbog bolova u koljenu Nilmar je podvrgnut artroskopskoj operaciji u Rio de Janeiru, a sada je spreman za povratak natjecateljskom ritmu.

Tako bi napadač trenutno trećeplasirane momčadi španjolskog prvenstva mogao konkurirati za sastav već u nedjeljnoj utakmici 21. kola Primere u kojem "žuta podmornica" gostuje kod Espanyola.

Brazilac je u dosadašnjem dijelu sezone zabio 10 golova u 16 prvenstvenih susreta, te je iza Giuseppea Rossija najbolji klupski strijelac i sedmi najbolji u Primeri.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 jan 2011, 03:05

Kakva drama u duelu Deportivo La Coruna - Seville :o

Depor 1-0 prvo polvr, u 57 min golman Palop= crveni karton, 62 min 2-0..

Od 63 do 79 min Sevilla postize 3 gola ( sa 2 golom na tekmi A.Negreda imaju vodstvo) sve to sa igracem manje, domacin je ipak dosao do konacnih 3-3 u 89 min..

Palop nece braniti u revensu Copa del Rey :) Real Madrid-Sevilla

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 jan 2011, 13:12

Los_Blanos2 je napisao/la:@Portillo pa vidim, zar nije i sam F.Perez rekao da nezeli igraca koji kaze da posle sadanjeg kluba samo bi ga zamijenio sa Barcinim dresom, skontaj na koga je mislio, to je bilo u Marci..

Citas ta jeftina novinarska sranja, takodjer kojih je na Marci i As-u bilo :shock:
Uclani se na forum http://www.corazonblanco.com/ (jedan od najboljih foruma RM), diskutuj sa ljudima koji zive u Madridu tj.svaku tekmu su na Bernabeu, imas temu i o Cesc.F u R.Madrid??
Da je zadnji igrac na svijetu, pored toga rodjeni "el Cule" netreba nam krtica :mrgreen:
hahahaha, uclanjen sam tamo vec dvije godine :lol:
A gledaj lave, bio je i Figo cules, pa divi kasnije...

A i ovaj je bio Madridista (nazalost), majke mu ga nabijem:
slika

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 jan 2011, 14:56

A ok, de mi posalji svoj nick na pp..
Ma Figo ako je bio el cules :mrgreen:
Ne L.E je dosao u RM iz Sp.Gijona, a to porediti sa Cesc je smijesno taj decko je rodjeni "el Cule" to je nesto skroz drugacije..
Ova slika L.E je sa Euro 1996 cini mise, tj. kad je onaj Italijan (kosto lomac) slomio mu nos, taj vise nije ni zaigrao za Italiju :lol:

Alfonso zar ti mislis da je on Madridista o el Cule??
slika
slika

Ovaj je bio rodjeni Madridista da bi preko Mallorce kasnije zavrsio u Barci, Dani
slika slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 jan 2011, 18:42

Šta će Fabregas više ikom, lik je stalno ozljeđen.. Odigra 2 utakmice, 6 odmara..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 30 jan 2011, 20:58

Osasuna dobila RMCF 1:0!

RMCF -7 iza vodeće Barcelone. Sada navijam za Villarreal (gostuju kod Espanyola), pa da borba za 2. mjesto bude zanimljivija :ugeek:

Lijep dan za Baske, i Athletic dobio Atletico u Madridu 2:0.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 30 jan 2011, 21:06

Hvala ti sto si mi upljepso ovaj vikend :!:
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 jan 2011, 21:12

I kasnije se zale, kazu Primera nevalja, da Barca kiksa kao Real Primera bi bila kud ikamo bolja nego sada.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 jan 2011, 21:19

Šta to pricate :o :shock: 17 kola do kraja (ili 51 bod u igri) a ovi se vec halali sa titulom :lol: pravi navijaci, nema šta.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 30 jan 2011, 21:32

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Hvala ti sto si mi upljepso ovaj vikend :!:
slika
Javier Camuñas Gallego (born July 17, 1980 in Madrid)

Ko će kome, nego svoj svome.

HISTORIA CONTINUA...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 jan 2011, 04:48

Svi su me odmah pitali za Šukera, on je u Sevilli i danas bog

- Postoji šansa da za Sevillu debitiram baš na Santiagu Bernabeuu u Kupu kralja – istaknuo je naš nogometaš.
slika

U nedjelju je Ivan Rakitić odradio prvi trening u Sevilli.

– Grad je prekrasan, a o klubu ne treba trošiti riječi. Klub u kojem je igrao Diego Maradona mora biti velik – rekao nam je Rakitić i nastavio: – Upoznao sam trenera i momčad, odlično sam primljen i svjestan sam da mnogo očekuju od mene. Željan sam novog izazova i vjerujem da neću razočarati.

Nije bilo oproštaja

Je li vam trener Gregorio Manzano najavio kad ćete zaigrati? Možda već u srijedu, kad Sevilla gostuje u Madridu kod Reala, u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja, u Sevilli je Real slavio 1:0? slika

– Razgovarao sam s trenerom, ali o tome nije bilo govora. Pitao me u kakvom sam stanju jer četiri dana nisam trenirao zbog završetka pregovora. Postoji šansa da zaigram u Madridu, ali o tome ću još razgovarati s trenerom u ponedjeljak i utorak. Ako ne zaigram s Realom, onda bih trebao debitirati u nedjelju, kod kuće protiv Malage.

Što je presudilo da za nastavak karijere odaberete upravo Sevillu. Je li to bila najjača financijska ponuda?

– Ma kakvi! Da sam jurio za novcem, onda sigurno ne bih završio u Sevilli. Osjetio sam da me silno cijene i žele, ambiciozni su, baš kao i ja slika pa smo se vrlo brzo našli na istoj valnoj dužini.

Kakav je bio rastanak u Gelsenkirchenu, jeste li se pozdravili s trenerom i bivšim suigračima iz Schalkea?

– Na žalost, ne. Bio sam u subotu u Gelsenkirchenu, no baš u vrijeme kad sam skupljao stvari Schalke je igrao utakmicu. Nisam imao vremena skočiti do stadiona, odmah sam letio natrag u Sevillu. Ali, kad uhvatim malo vremena, sigurno ću prirediti oproštaj u Schalkeu. Za taj me klub vežu divne uspomene.

Ponosan zbog kluba

U Sevilli je trag ostavio Diego Maradona, ali i Hrvati Davor Šuker, Robert Prosinečki, Ivica Mornar... 
– I to govori o veličini kluba, o slavnoj prošlosti. Ponosan sam što sam ovdje, a moram naglasiti da su me svi s kojima sam bio u kontaktu u Sevilli pitali za Davora Šukera! On je ovdje i danas nogometni bog! slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 feb 2011, 15:02

Odlicni igraci ,vjerujem da ce se bez problema uklopiti u Spanski stil igranja... pogotovo tu mislim Demela .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 feb 2011, 15:09

Giovanni dos Santos dosao na posudbu u Racing . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 01 feb 2011, 16:44

juznjak> je napisao/la:Giovanni dos Santos dosao na posudbu u Racing . 8-)
Nekada velik talent, čak su neki govorili novi "Ronaldinho". Nažalost se izgubio u Engleskoj, želim mu svu sreću u Racingu.

HISTORIA CONTINUA...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 16:47

Leader je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Giovanni dos Santos dosao na posudbu u Racing . 8-)
Nekada velik talent, čak su neki govorili novi "Ronaldinho". Nažalost se izgubio u Engleskoj, želim mu svu sreću u Racingu.
ostao talenat :lol: ali dobar je za Racinga mozda ga krene u novoj sredini, taman..

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.