E tu se slazemo,Virtu4l je napisao/la:Iskreno, Ciro mi se ne svidja, ali nemam nista protiv njega. Svako ima svoje "finte i fazone", njegovi prolaze kod mase i to je to. Bio sam veoma skeptican kada je izabran za selektora, ali svi zasluzuju sansu, tako i on. Mozda je on dosao u pravo vrijeme za celnike saveza, da malo skrene paznju sa njih, mozda je sve ovo splet okolnosti, ali niko ne moze osporiti Cirine rezultate, a to je jedino sto me u ovom trenutku interesuje. Ako me Ciro odvede u JAR, bit cu mu zahvalan do kraja zivota.
Procenat ovih kriticara je veoma mali, dosta njihovih argumenata je na mjestu, ali imaju pogresan nacin izrazavanja. Mozda je Ciro u proslosti uzeo neke igrace nasem nacionalnom timu, ali covjek je radio svoj posao, on ih je samo pozvao, a po meni najveci krivci su bili upravo TI ISTI IGRACI koji su prihvatili Cirin poziv i zaigrali za Hrvatsku. Jer ponavljam, Ciro je radio svoj posao i zelio je sastaviti sto bolji tim, isto kao sto sada radi kao selektor BiH, zove veliki broj igraca koji imaju pravo nastupa za BiH kao i za druge zemlje u regionu, npr Delac i slicni.
Ispada kod pojedinih da ako ne volimo Ciru da ne volimo ni BiH

Neka ga tu gdje je sa svojom spikom dok ima rezultat, poslije marš u Rvacku...