FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bravoo Hamzaa, samo trpaj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pored tebe tesko tebe tesko da moze neko nadmasitGalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:47Jesi li se to pronašao?samoSA je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:46Ovo je forum i moze da komentarise ko sta hoce taman da je u kolicima.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:43Najgore je što komentariše raja koja u životu nije potrčala, pa ne znaju šta znače pripreme i kakve noge budu tijekom istih. Klocevi..
Ne znam cemu odma da je neko kloc ili vas par koji ste trcali napravite svoj podforum pa komentarisite na "nivou"
- feniksptica
- Kontakt:
O tvojim predvidjanjima i +13 ne treba.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:47Sudi klocu sad odmah, kasnije ćeš se radovati.samoSA je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:46Ovo je forum i moze da komentarise ko sta hoce taman da je u kolicima.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:43Najgore je što komentariše raja koja u životu nije potrčala, pa ne znaju šta znače pripreme i kakve noge budu tijekom istih. Klocevi..
Ne znam cemu odma da je neko kloc ili vas par koji ste trcali napravite svoj podforum pa komentarisite na "nivou"![]()
Ne znam otkud ti ideja da mislis da si pametniji, da se niko fudbalom nije bavio ( sem tebe izgleda) i da raja ne smije napisati cinjenice. Ako treba napisat da je Hamza Tito za sve ostale u ekipi napisat ce se, ako treba napisa da ne znamo branit prekide napisat ce se i tjt. . Nece se nista od ovog drsticno promijeniti ni kad krene prvenstvo.
Ekipe dovode posebne strucnjake u SŠ koji brine samo o istim.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dugo boljeg igrača nismo doveli

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jedini si se javio i pronašao, tako da se izvinjavam na komentaru. Halali.samoSA je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:50Pored tebe tesko tebe tesko da moze neko nadmasit
Super, raditi na prekidima i sto prije skontati koji ce stoperski par najvise igrati.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
DIzdarevic
Šabanović-Lazić-Mujakić-Pidro
Đokanović-Kapić
Avramovski-Čataković-Suljić
Bagarić
S obzirom na pravilo u-21 Đokanović mi je prije izbor nego Varešanović.Da je Fanimo iole dobar u glavu , Bagarić klupa , on na desnom krilo a Hamza u špicu , ubica je momak.
Šabanović-Lazić-Mujakić-Pidro
Đokanović-Kapić
Avramovski-Čataković-Suljić
Bagarić
S obzirom na pravilo u-21 Đokanović mi je prije izbor nego Varešanović.Da je Fanimo iole dobar u glavu , Bagarić klupa , on na desnom krilo a Hamza u špicu , ubica je momak.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- SedrenikHz
- Kontakt:
Sa ovakvom ekipom izuzetno zadovoljan.
Noge su teške i to se zna, Vasoski ih je zgazio na pripremnim i sto se tice trke to će biti za 40 % bolje nego pod Sablicem(nikad nespremniju ekipu nisam gledao nego tad).
3 gola iz prekida smo primili, znaci nijedan iz igre (mada gol je gol) i to treba regulisati dok je vrijeme, mada i Belmin sigurno malo unosi nesigurnosti, ali momka i strpiti kao i Kovu jer odavno bolji refleks nisam vidio.
Kovu smo pljuvali nakon Grbavice i ono kad ga Zajmovic lobova glavom da dobro je momak normalan ostao.
Kad tu ulete Sabanovic, Lazic, Catakovic, Avramovski, pa i Djokanovica,( mada ovaj Kapic nam treba i siguran sam da će perfektan biti na proljeće) i
bit će to odlično.
Kakve mi imamo debile brata mi ne vjerujem, ove utakmice služe da se sprovede ono s treninga da se vidi kako ce to IZGLEDATI, da se akcije odradjivaju, presing vrši itd.. TEŠKE SU NOGE UBACITE TO MALO U GLAVU.
MUJAKIC, PIDRO ODLIČNI.
HAMZA NEMAM RIJECI
Noge su teške i to se zna, Vasoski ih je zgazio na pripremnim i sto se tice trke to će biti za 40 % bolje nego pod Sablicem(nikad nespremniju ekipu nisam gledao nego tad).
3 gola iz prekida smo primili, znaci nijedan iz igre (mada gol je gol) i to treba regulisati dok je vrijeme, mada i Belmin sigurno malo unosi nesigurnosti, ali momka i strpiti kao i Kovu jer odavno bolji refleks nisam vidio.
Kovu smo pljuvali nakon Grbavice i ono kad ga Zajmovic lobova glavom da dobro je momak normalan ostao.
Kad tu ulete Sabanovic, Lazic, Catakovic, Avramovski, pa i Djokanovica,( mada ovaj Kapic nam treba i siguran sam da će perfektan biti na proljeće) i

Kakve mi imamo debile brata mi ne vjerujem, ove utakmice služe da se sprovede ono s treninga da se vidi kako ce to IZGLEDATI, da se akcije odradjivaju, presing vrši itd.. TEŠKE SU NOGE UBACITE TO MALO U GLAVU.
MUJAKIC, PIDRO ODLIČNI.
HAMZA NEMAM RIJECI
Zadnja izmjena: SedrenikHz, dana/u 12 feb 2022, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Dobro je ovo sve, samo se mora poradit na prekidima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ukratko previše igraca imamo,previse škarta imamo,3 prelazna roka ce trebati proci da se ova ekipa ocisti.Sve dok je njih takvih to ce sve biti na ovom amaterskom nivou,jel ove greske i golovi to je nista drugo nego amaterizam.
Slusam Dudica jucer kaze 16/17 igraca mu konkurise za prvih 11 i nema problem ako neko zamjeni nekog.Mi smo na 30 igraca neznamo gdje udaramo,uvalili se na budzet niko koristi od njih nema.Sta su sve skupli nacekat cemo se dobro da mi na zelenu granu stanemo.
Pored ovih taraba(ne svi zna se na koga ciljam) Fanima ne da treba vratiti nego ga molit da se vrati.
Slusam Dudica jucer kaze 16/17 igraca mu konkurise za prvih 11 i nema problem ako neko zamjeni nekog.Mi smo na 30 igraca neznamo gdje udaramo,uvalili se na budzet niko koristi od njih nema.Sta su sve skupli nacekat cemo se dobro da mi na zelenu granu stanemo.
Pored ovih taraba(ne svi zna se na koga ciljam) Fanima ne da treba vratiti nego ga molit da se vrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad pogledam Hebiba,Kobiljara,Velkoskog kao opcije sa krila , sa Fanimom stvarno nemam problema.miky_hz je napisao/la: ↑12 feb 2022, 14:58Ukratko previše igraca imamo,previse škarta imamo,3 prelazna roka ce trebati proci da se ova ekipa ocisti.Sve dok je njih takvih to ce sve biti na ovom amaterskom nivou,jel ove greske i golovi to je nista drugo nego amaterizam.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Znaci kad krene prvenstvo bolje da svira penal nego korner protiv nas hahahah
Hamzaaaaaaaa

Hamzaaaaaaaa

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 feb 2022, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Škarta ima i ovo na ljeto nek Mirvic rješava, siguran sam kad bi nogirali 6 7 igrača, da ne nabrajam imena znamo svi, mogu se dovest 2 Catakovica.
železničar RS !!!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Solidna tekma. Ovi Ukrajinci su jako dobra ekipa, dobro je što smo s njima odradili tekmu. Nisu nas ubili igrom, niti su napravili bog zna kakvih šansi. Dva gola iz prekida i jedan nakon greške Dizdarevića. Tako da i to nešto govori. Bilo je grešaka dosta na kraju, mora ih biti jer su u žestokim pripremama i pad koncentracije je logičan. Zato me i nerviraju pojedini komentari, jer svako ko je ikad trenirao, zna šta su bolovi nakon teških treninga i kako je trčati u takvom stanju 90 minuta.
Kad se dobije na svježini i noge budu kakve trebaju da budu, te uz full sastav, biće to jako dobro. Opet nismo počeli tekmu kompletni, bili su tu Hebibović, Palić, Varešanović. Kad njihova mjesta zauzmu Čataković, Avramovski, Đokanović, Lazić/Dupovac i Šabanović, tek će se onda vidjeti kvalitet.
Dobro je da su zabili ova dva na kraju, čisto radi samopouzdanja. U prvom poluvremenu više se orijentisalo na defanzivu, u drugom su se Ukrajinci malo povukli, tako da smo mi bili nešto bolji u napadu. Najbitnije je da su se dobro istrčali i da je Vasoski uvidio da se moraju maksimalno posvetiti centaršutevima, te dodatno usavršiti presing i iznošenje lopte.
Najveća mana su ti prekidi, to ako uspijemo dovesti na neki korektan nivo, biće odlično. Doduše, kad krene liga, biće dosta visočijih igrača u vidu Mujakića, Lazića/Dupovca, Čatakovića, Bagarića, pa i Šabanovića koji ima dobar odraz. Tako da će samim tim biti lakše, ali svakako da se mora još dosta raditi na njima.
Što se tiče prekida u napadu, vidi se par novih kombinacija, što znači da se na tome radilo.
Presing je veoma dobar, ali potrebno je tu još malo raditi.
Potrebno je da se strpimo i da bezveze ne letimo u očaj. Previše se euforije stvorilo nakon ovih dolazaka, pa je i trebalo malo da se spustimo.
Kad se dobije na svježini i noge budu kakve trebaju da budu, te uz full sastav, biće to jako dobro. Opet nismo počeli tekmu kompletni, bili su tu Hebibović, Palić, Varešanović. Kad njihova mjesta zauzmu Čataković, Avramovski, Đokanović, Lazić/Dupovac i Šabanović, tek će se onda vidjeti kvalitet.
Dobro je da su zabili ova dva na kraju, čisto radi samopouzdanja. U prvom poluvremenu više se orijentisalo na defanzivu, u drugom su se Ukrajinci malo povukli, tako da smo mi bili nešto bolji u napadu. Najbitnije je da su se dobro istrčali i da je Vasoski uvidio da se moraju maksimalno posvetiti centaršutevima, te dodatno usavršiti presing i iznošenje lopte.
Najveća mana su ti prekidi, to ako uspijemo dovesti na neki korektan nivo, biće odlično. Doduše, kad krene liga, biće dosta visočijih igrača u vidu Mujakića, Lazića/Dupovca, Čatakovića, Bagarića, pa i Šabanovića koji ima dobar odraz. Tako da će samim tim biti lakše, ali svakako da se mora još dosta raditi na njima.
Što se tiče prekida u napadu, vidi se par novih kombinacija, što znači da se na tome radilo.
Presing je veoma dobar, ali potrebno je tu još malo raditi.
Potrebno je da se strpimo i da bezveze ne letimo u očaj. Previše se euforije stvorilo nakon ovih dolazaka, pa je i trebalo malo da se spustimo.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 12 feb 2022, 15:09, ukupno mijenjano 4 puta.
Prva 2 gola su trenerova, a svi znamo da je najvece oruzije 99% klubova to ubacivanje..
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Boga mi ko da im vi dajete plate kako ih tjerate.
Odeš na pripreme, daš šansu Paliću, kažeš nu nisi zadovoljio i kraj. Zna se da su štoperi Mujakić i Lazić, a druga dva Dupovac i Trako. Ne znam šta vi pratite. Šta ti imaš provjeravat Vasoskog i Čatakovića, ljude samo uigravaš. Dva treninga dnevno, krepali više, zato su i na pripremama. Sad malo pauze i krenuti u boj za drugo mjesto i kup.
Reko sam vam da će sada biti dovođenja, a Boga mi i na ljeto. Ili bar ljudima koji su se javili u pp. (mogu potvrditi)
Bit će tjeranja naravno, ali imamo novac i ne moramo voditi brigu o tome, željezničar je sprat ispod, njima treba para. Selam.
Odeš na pripreme, daš šansu Paliću, kažeš nu nisi zadovoljio i kraj. Zna se da su štoperi Mujakić i Lazić, a druga dva Dupovac i Trako. Ne znam šta vi pratite. Šta ti imaš provjeravat Vasoskog i Čatakovića, ljude samo uigravaš. Dva treninga dnevno, krepali više, zato su i na pripremama. Sad malo pauze i krenuti u boj za drugo mjesto i kup.
Reko sam vam da će sada biti dovođenja, a Boga mi i na ljeto. Ili bar ljudima koji su se javili u pp. (mogu potvrditi)
Bit će tjeranja naravno, ali imamo novac i ne moramo voditi brigu o tome, željezničar je sprat ispod, njima treba para. Selam.
ORIGINAL 1987
- f0rest1946
- Kontakt:
Od Hamze nista novo , znao sam da ce biti nase najvece pojacanje 
Samo gazi mali Benko !
Previse se pljuje a prijateljska utakmica , polahko braco
Samo gazi mali Benko !
Previse se pljuje a prijateljska utakmica , polahko braco
Apsolutno,nazalost svasta smo navukli u ekipu,od stranaca koji nicemu ne doprinose,do ovih sto se godinama vuku.Bas bas ima dosta za ocistiti,enormne pare se daju ni za sta,cak naprotiv stete nam igri.Djeca iz akademije trebaju da budu tu gdje su oni,ako vec ce trebati neko da uskoci kad zatreba da malac udje a nikako stari loši i skupi Hebibovici,Palici ,Lazici ,Kobiljari itd itd,mada mi vise "boli" sto se isti forsiraju,hoce mi biti nesto kad vidim da Palic/Lazic uzimaju Traki mjesto,to su za šamara odlukeSedrenikHz je napisao/la: ↑12 feb 2022, 15:01Škarta ima i ovo na ljeto nek Mirvic rješava, siguran sam kad bi nogirali 6 7 igrača, da ne nabrajam imena znamo svi, mogu se dovest 2 Catakovica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: hazarder, MaroonBjelave, skoJaa, Vanja8 i 34 gosta.