Loši sa SKa svi u zadnje vrijeme, Los nedavno pljuje i dahće u onaj mikrofon, nisam mogao ni poluvrijeme izdržati.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pare otišle u Soton

Los je dobar na NFLu, tu se na znanje i dernjavu izvuče

👑 TOM BRADY 👑
Ovo je toliko loše i pristrasno komentiranje da je to strašno. Nije prvi put Nikoli Jančiću da ovako navija za Soton, izgleda da mu je obećan koji euro više

👑 TOM BRADY 👑
Tottenham je toliko jadna i smiješna ekipa, tako da nije zaslužila ni da se komentatori nešto previše uzbuđuju u vezi njihovih golova, uskoro stiže ista sudbina Arsenalu : )
- BiHSportman
- Kontakt:
Ja po mom mišljenju ne vidim nimalo pristrasno komentarisanje. Usporedi golove Tottenhama i Southemptona i njegov glas. Čovjek je po meni odradio dobro utakmicu.
1921!
Ja baš čujem razliku, tako je bilo i u prošlim prijenosima. Hvala Bogu pa ih ne gledam.BiHSportman je napisao/la: ↑10 feb 2022, 20:00Ja po mom mišljenju ne vidim nimalo pristrasno komentarisanje. Usporedi golove Tottenhama i Southemptona i njegov glas. Čovjek je po meni odradio dobro utakmicu.
👑 TOM BRADY 👑
Dokumentarac Minhenska tragedija na SK1 i prevodi Marjan, jel ovo nešto iz arhive ili se vratio?
Ma arhiva, ne bi oni njega vratili nikad. Niti bi se on htio vratiti zbog toga kako je otjeran.
👑 TOM BRADY 👑
- BiHSportman
- Kontakt:
Nogometna neće barem do 2028.
👑 TOM BRADY 👑
Ako ti tako kažeš

Čudi me da se sinoć nisi žalio na komentar Svilara

👑 TOM BRADY 👑
Srednja žalost kao i inače, ništa toliko značajno kao tvoj osjećaj za frekvencije glasa komentatora SK.
Bila je jedna nebuloza kada je pričao kako je Dybala na američkoj turneji prije 3-4 godine potpisao dres Messia i vratio nekom navijaču te je to znak da želi preći tamo. Nebuloza u rangu osnovca.
Čekam Vukicevica, najgori komentator planete.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Opet Jančić komentira Soton, izgleda da je postao prvi potrčko gdina vlasnika 

👑 TOM BRADY 👑
- akisarajevo92
- Kontakt:
samo zauzeo mjesto Plavsica i poceo raditi jace utakmice
Don't believe the hype.
Posto zdusno pratis utakmice Solakovog kluba, de mi reci jel svaki put komentator spomene ko je vlasnik?
Ne pratim uopće EPL nego samo ovih par uvodnih minuta. Hokej i Velid Spaho puno bolji izbor do Talijana

👑 TOM BRADY 👑
Gdje je Ivano?
Sta kaže komentator: "Onana se dovodi u vezu s interom".
Covjek prosao medicinske i sve.
Sta kaže komentator: "Onana se dovodi u vezu s interom".
Covjek prosao medicinske i sve.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.