Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 23:06

slika

A šta kažete za ovo Aquilanieva nije više No.1 :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 31 jan 2011, 23:08

Nju treba kupiti pod hitno haha
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jan 2011, 23:13

Prethodne 3 tekme protiv Udinese, Rome u Kupu i Sampe i sljedeće 3 protiv Palerma, Cagliaria i Merdazzurra su odlučujuće za ovu sezone...Trenutno nam je učinak nikakav :D samo 1 bod i ispadanje iz Kupa, ako iz sljedeće 3 ne osvojimo minimalno 6-7 bodova, ova sezona će biti gora nego prošla...Mada je i Ferrain Juve nakon 22 tekme imao manje 1 bod.. :)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 jan 2011, 23:15

Matri je masina.. Matri se nije potrosio kao Amauri, on tek sad treba da explodira.. iskreno prezadovoljan sam.. da me neko pitao na ljeto kojeg italijana zelim ja bih rekao Matri ili Pazzini.. mozda i vise Matri jer Pazzo je svasta postigao u karijeri, a ovaj nije bas to uradio i samo je trenutak kad ce explodirati

i nikako nece biti losiji nego su Amauri i Iaquinta.. nikako!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 feb 2011, 00:35

Evo kako bi se to moglo odraditi na kraju sezone (a ove je trebalo izgledati ovako, sad bi situacija bila kud i kamo bolja, ovo se odnosi na ove igrače koji bi došli sljedeće sezone):

Ostali bi ovi igrači:

Golmani: Buffon, Storrari, onaj mladi Rumun
Odbrana: Chiellini, Bonucci, Barzaglie, De Ceglie, Sorensen, Reto Ziegler, Andreas Beck
Vezni red: Melo, Aquilani, Marchisio, Krasić, Martinez, Pepe, Giovinco, Ekdal, Pasquato, Vargas, ??????
Napad: Alex, Quagliarella, Matri, Paizon, ???????

Riješio bi se: Maninger (1M), Traore (vratio), Rinaudo (vratio), Grygera (3M), Motta (vratio), Grosso (2M), Hasan (1M), Iaquinta (6M), Toni (noga), Amauri (6M), Tiago (4M), Sissoko (8M),

Prodajom ovi igrača zaradilo bi se oko 31 milion.

Otkupio bi ove igrače:

Sorensen 1M
Aquilani 14M
Pepe 6M
Quagliarella 7M (zbog povrede bi bilo manje)
Matri 15M
Paizon 20M
Reto Ziegler 8M
Andreas Beck 7M
Vargas 20 M
Napadač 20-25 M
Vezni 20-25

Kupovina bi bila 148 miliona, kad oduzmemo oni 30 miliona znači ulaži se negdje oko 120 milja!

Još kad se uzme u obzir da će se puno na plata igrača uštedjeti, još je tu novi stadion i sve ostalo, ovo bi za početak bilo idealno. A na zimu vidjeti možda još nekog dovesti, možda desnog beka ili gdje još bude slabo.

Ovo je moje mišljenje onako na brzinu, ali moglo bi se ovo i bolje posložiti. Da odmah kažem onima koji će ovdje stavljati neke mega zvijezde, ja nisam zaljubljenik Reala i Citya i ti vještački tvorevina.

Sastav prvih 11:

-------------------------------Buffon--------------------------------
Beck-------------Bonucci---------Chiellini----------------De Ceglie (Ziegler)
Krasić------------Melo----------Aquilani (????????)--------Vargas (Paizon)
---------------------?????????------Quagliarella (Matri)

A kad se pogleda klupa još tu ima igrača koji bi bili korisni i povrede bi se onda manje primjetile ;)

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2011, 12:09

Riješio bi se: Maninger (1M), Traore (vratio), Rinaudo (vratio), Grygera (3M), Motta (vratio), Grosso (2M), Hasan (1M), Iaquinta (6M), Toni (noga), Amauri (6M), Tiago (4M), Sissoko (8M),
Od navedenih igrača pola im istiće ugovor na kraju sezone Brazzo,zatim Grygera, Grosso kao i Tiago...Toni definitivno neće otići, uostalom koristan je za klupe, tako da se mogu prodati samo Sissoko i Amauri, na kraju sezone će prije otići Storari nego Manninger jer je ovaj prvi javno izjavio da želi i dalje da brani...Tako da je moguća zarada nekih 15 miliona...
Otkupio bi ove igrače:

Sorensen 1M
Aquilani 14M
Pepe 6M
Quagliarella 7M (zbog povrede bi bilo manje)
Matri 15M
Paizon 20M
Reto Ziegler 8M
Andreas Beck 7M
Vargas 20 M
Napadač 20-25 M
Vezni 20-25
Piazon ne košta sigurno toliko,njegova odšteta je 6-7 miliona, ali sumnjam da će on htjeti potpisati ako ne bude Champions League pogotovo nakon što je vidio onu mrtvu agoniju protiv Rome u Kupu, za dolazak Vargasa je teorija nikakva,Fiorentina nam je jednom prodala najboljeg igrača (Roberto Baggio) sumnjam da će opet, za veznog igrača realniji je dovesti mladog Polia iz Sampe za 4-5 miliona jer njega su Del Neri i Marotta doveli do prvog tima,pa treba igrati na tu kartu, a za bekove ću se složiti s tobom :D Mada bi trebalo probati dovesti Johnsona iz Liverpoola i Drehneta iz Reala (2 miliona, istiće mu ugovor 2012) nego Zieglera koji će vjerovatno produžiti ugovor ovih dana čime mu se odmah i diže cijena...
Sastav prvih 11:

-------------------------------Buffon--------------------------------
Beck-------------Bonucci---------Chiellini----------------De Ceglie (Ziegler)
Krasić------------Melo----------Aquilani (????????)--------Vargas (Paizon)
---------------------?????????------Quagliarella (Matri)
Prvih 11 bez Il Principina Marchisia, a Matri definitivno ne može igrati ulogu koju igra Quagliarella, tu poziciju bi trebao igrati Piazon ako dođe...Na ljeto dovesti Benzemu u napad i to je to... :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 feb 2011, 12:35

Aquilani mi je sjajan igrac, al ako ne nastavi i pokaze kontinuitet dobrih igara,jer vec ga kriza fata, mislim da je bolje da kupimo Polia nego njega, bice jeftiniji sigurno a i mladji je,slicna vrsta i stil igraca
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 01 feb 2011, 15:22

Dominguez je igrac koji je zabiljezio 19 natupa, postigao 0 golova !!!

Matri je igrac koji nije kalibar Juventusa, a o nekakvim Polijima, Piazonima, Maxijima, Floresima, Ziegler, Beck da i ne govorim. To su igraci s kojima odgovorno tvrdim u buducnosti ne mozemo napraviti nista, s obzirom na investicije Intera i Milana!!
To znaci da nema od nas nista ukoliko anonimus Marotta nastavi povlaciti svoje kretenske poteze.

Dok se on namislja koga dovesti na posudbu ili hoce li transfer biti veci (ne daj boze!!) od 10 mil. Inter i MIlan to kvalitetno urade, dok mi nismo u poziciji da se izborimo ni za ligu prvaka.

Mi smo propali za sva vremena!
MENI MOJE, A VAMA VASE

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 01 feb 2011, 15:28

Glavni i osnovni problem Juventusa su:

Olupine od igaraca koje mnogi nazivaju pojacanjima kao Toni, Barzlji, Akvilani...

Vjecito netalentovani igrac koji je glavna spona u sredini terena, koji realno nikada nista nije kvalitetno prikazao, Marchisio, jos je banalno smatrati ga glavnom polugom buducnosti, a lik bukvalno nema pojma. Nisu ni Bonucci i Chiellini daleko.

Kanta od igraca kao Melo, Amauri, Jakinta, Pepe...

Kreten Elkan i anonimusi u svijetu fudbala Marotta i Del Neri

Prica o novom i jakom Juventusu je prica za mazanje ociju. Bez 4-5 kvalitetnih i jakih igraca uz sumu 100-200 mil. nema ekipe, i zato neka se ugledaju na Inter i Milan kako se to radi.

Mi smo propali za sva vremena, Juventusa vise nema i nece ga nikada biti kao sto je nekada bio. To da nam je jasno. Moratti i Berlusconi su svoj dio posla uradili i to im je poslo za rukom.

Juventus je danas gomila neizljecivih kretena od igraca do uprave, i mi smo glavni predmet sprdnje u svijetu fudbala. Ko je pratio sve ove utakmice mogao je vidjeti da to nije nogomet, nego sizofrenija.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 feb 2011, 15:48

Od navedenih igrača pola im istiće ugovor na kraju sezone Brazzo,zatim Grygera, Grosso kao i Tiago...Toni definitivno neće otići, uostalom koristan je za klupe, tako da se mogu prodati samo Sissoko i Amauri, na kraju sezone će prije otići Storari nego Manninger jer je ovaj prvi javno izjavio da želi i dalje da brani...Tako da je moguća zarada nekih 15 miliona...
Što se tiče ovo za isticanje ugovora nisam gledao kad kome ističe, a nekako mi se činili da većini itiče, tek slijedeće godine, malo sam pobrkao. Pa zbog toga nisam gledao kad ističu ugovori :oops: .

Piazon ne košta sigurno toliko,njegova odšteta je 6-7 miliona, ali sumnjam da će on htjeti potpisati ako ne bude Champions League pogotovo nakon što je vidio onu mrtvu agoniju protiv Rome u Kupu, za dolazak Vargasa je teorija nikakva,Fiorentina nam je jednom prodala najboljeg igrača (Roberto Baggio) sumnjam da će opet, za veznog igrača realniji je dovesti mladog Polia iz Sampe za 4-5 miliona jer njega su Del Neri i Marotta doveli do prvog tima,pa treba igrati na tu kartu, a za bekove ću se složiti s tobom :D Mada bi trebalo probati dovesti Johnsona iz Liverpoola i Drehneta iz Reala (2 miliona, istiće mu ugovor 2012) nego Zieglera koji će vjerovatno produžiti ugovor ovih dana čime mu se odmah i diže cijena...
Pa dorbo za Vargasa se i ne bi složio, prodali su oni nama i Mela, isto im je bio jedan od bolji. Mogao bi se Vargas dovesti i on bi nam dobro došao. Za Paizon-a, ne znam šta mi je bilo kad sam napisao 20 miliona, kad sam čitao neki dan da je transfer 7-8 miliona (brzina, a i ovaj Juventus me satra :D ). Ma nije bitna jedna utakmica igraču da odluči za koga će igrati (pa ne treba on potpisati za Crotone nego za Juventus. Poli bi također mogao proći dobar igrač, još je mlad. Drenthe mi nije neki igrač, a još plus previše on preserava sa svojim ispadima tako da njega nisam imao u konbinacijama. Glen Johnson bi također mogao proći, ali meni je Beck nekako bolja opcija.

Prvih 11 bez Il Principina Marchisia, a Matri definitivno ne može igrati ulogu koju igra Quagliarella, tu poziciju bi trebao igrati Piazon ako dođe...Na ljeto dovesti Benzemu u napad i to je to... :D
Marchisio se mora truditi iako ga ja stvarno volim i sve kao igrača (ali niko ne treba imati mjesto u prvih jedanaest ako u tom trenutku nije kvalitet za prvi 11), ali nadam se da će mu ovaj go protiv Rome podići samopuzdanje i da će sad ući u period konstantniji igara. Benzema bi bila dobra opcija za ono moje ???????????. Ma Paizon bi grao i krilo i napad za početak, jer je mladi ima još vremena da se vidi gdje je najbolji.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 feb 2011, 15:59

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Glavni i osnovni problem Juventusa su:

Olupine od igaraca koje mnogi nazivaju pojacanjima kao Toni, Barzlji, Akvilani...

Vjecito netalentovani igrac koji je glavna spona u sredini terena, koji realno nikada nista nije kvalitetno prikazao, Marchisio, jos je banalno smatrati ga glavnom polugom buducnosti, a lik bukvalno nema pojma. Nisu ni Bonucci i Chiellini daleko.

Kanta od igraca kao Melo, Amauri, Jakinta, Pepe...

Kreten Elkan i anonimusi u svijetu fudbala Marotta i Del Neri

Prica o novom i jakom Juventusu je prica za mazanje ociju. Bez 4-5 kvalitetnih i jakih igraca uz sumu 100-200 mil. nema ekipe, i zato neka se ugledaju na Inter i Milan kako se to radi.

Mi smo propali za sva vremena, Juventusa vise nema i nece ga nikada biti kao sto je nekada bio. To da nam je jasno. Moratti i Berlusconi su svoj dio posla uradili i to im je poslo za rukom.

Juventus je danas gomila neizljecivih kretena od igraca do uprave, i mi smo glavni predmet sprdnje u svijetu fudbala. Ko je pratio sve ove utakmice mogao je vidjeti da to nije nogomet, nego sizofrenija.
Ima grešaka uprave brate ima puno stvari tačni koje si ovdje napisao. Ali ni Milan ni Inter ovaj tim nisu izgradili za godinu dana (ali ovo ne opravdava ovu činjenicu da Marotta stvara tim koji bi trebao harati, da se malo više potrudio i neke igrače ubacio koje sam gore naveo moglo se polako napredovati).

Znači ove sezone je trebalo kupiti, ako se već nema para :roll: , trebalo uzimati mlađe igrača koji bi dolazili na posudbu ili koji manje koštaju. A Juventus nije tim koji će u jednom prelaznom roku uložiti 100-200 M, ja za takav Juve ne znam, oni će jedino uložiti, ako su predhodno napravili dobre prodaje (kao 2001/2002). A ja brate nisam za to da se nalupa i pravi vještačka ekipa kao Real, City, pa kad ne bi nikad trofeja osvojili.

Ali biće bolje aBd i gore smo prošli!

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2011, 16:08

juventus 0244 je napisao/la:
Što se tiče ovo za isticanje ugovora nisam gledao kad kome ističe, a nekako mi se činili da većini itiče, tek slijedeće godine, malo sam pobrkao. Pa zbog toga nisam gledao kad ističu ugovori :oops: .

Pa dorbo za Vargasa se i ne bi složio, prodali su oni nama i Mela, isto im je bio jedan od bolji. Mogao bi se Vargas dovesti i on bi nam dobro došao. Za Paizon-a, ne znam šta mi je bilo kad sam napisao 20 miliona, kad sam čitao neki dan da je transfer 7-8 miliona (brzina, a i ovaj Juventus me satra :D ). Ma nije bitna jedna utakmica igraču da odluči za koga će igrati (pa ne treba on potpisati za Crotone nego za Juventus. Poli bi također mogao proći dobar igrač, još je mlad. Drenthe mi nije neki igrač, a još plus previše on preserava sa svojim ispadima tako da njega nisam imao u konbinacijama. Glen Johnson bi također mogao proći, ali meni je Beck nekako bolja opcija.

Marchisio se mora truditi iako ga ja stvarno volim i sve kao igrača (ali niko ne treba imati mjesto u prvih jedanaest ako u tom trenutku nije kvalitet za prvi 11), ali nadam se da će mu ovaj go protiv Rome podići samopuzdanje i da će sad ući u period konstantniji igara. Benzema bi bila dobra opcija za ono moje ???????????. Ma Paizon bi grao i krilo i napad za početak, jer je mladi ima još vremena da se vidi gdje je najbolji.
Marchisio je prinuđen da igra na neprirodnoj situaciji, on nije za krila nikako, njegova pozicija je centralni vezni, ali kad pogledaš njegovu statistiku poslije tekme on je taj koji skoro uvijek najviše pretrči u ekipi, prekine zadovoljavajući broj protivničkih napada, a i broj tačnih pasova je pozitivan, s toga moje mišljenje je da sljedeće sezone bi trebalo promijeniti formaciju u 4-3-3 i spojiti Mela, Aquilanija i Marchisia na sredini terena, Quagliarellu ili Piazona i Krasića (ovom pozicijom Krasić bi imao dosta manje defanzivnih zadataka i više slobode u napadu) kao krilne napadaće i Matrija ili eventulano neko pojačanja postaviti kao centralnog napadača...Tako ja igram na socceru :lol: ali negdje sam čitao da Piazona još nije ništa čisto, tako da njegov dolazak nije 100% siguran, ja dok ga ne vidim na prezentaciji ne vjerujem da je došao, dosta puta sam se zeznuo tako :D
Hajd u redu je, ako čitav tim igra loše, logično je da se i najbolji utope u sivilo ekipe tako je sa Chiellinijem, a za Marchisia sam već napisao, on je tipični taktični igrač, on samo radi ono što trener od njega traži...Njegov posao nije da zabija golove i sl tome...njegova uloga je da prekida napade i dodaje igraču koji ima dužnost da razigrava ekipu (Alex ili Aquilani)...uostalom da igra svoju pravu poziciju sigurno ne bi imao takvo mišljenje o njemu...

Možemo mi sad pojedinočno kriviti igrače, kriv je ovaj, kriv je onaj, ali nije do toga, već je ekipa kao kolektiv loša, dok su svi igrači bili spremni i igrali,bilo je i rezultata, 15-16 tekmi nismo izgubili..tako da je uzrok ove trenutne situacije niz nesretnih okolnosti tako da su i sami igrači izgubili samopouzdanje, tako da sam ubijeđen da bi samo jedna pobijeda itekako vratila moral igračima..aBd tako će sutra biti protiv Palerma...
Ž '21!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 feb 2011, 16:24

ne želim vam kvariti planove al zar vi stvarno mislite da djete od 17 godina koje nema nijedne seniorske utakmice odigrane u životu zaslužuje mjesto u prvih 11 juventusa? :?:
ok, talenat ima, al to što je bio najbolji na nekim U15 i U17 turnirima ne znači da će se tek tako snaći i u seniorskoj konkurenciji, treba on još puno pure jesti, možda je bolje da jedno vrijeme bude u primaveri, a vi ga već vidite u napadu s krasićem i quagliarelom dogodine :o
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 feb 2011, 16:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Marchisio je prinuđen da igra na neprirodnoj situaciji, on nije za krila nikako, njegova pozicija je centralni vezni, ali kad pogledaš njegovu statistiku poslije tekme on je taj koji skoro uvijek najviše pretrči u ekipi, prekine zadovoljavajući broj protivničkih napada, a i broj tačnih pasova je pozitivan, s toga moje mišljenje je da sljedeće sezone bi trebalo promijeniti formaciju u 4-3-3 i spojiti Mela, Aquilanija i Marchisia na sredini terena, Quagliarellu ili Piazona i Krasića (ovom pozicijom Krasić bi imao dosta manje defanzivnih zadataka i više slobode u napadu) kao krilne napadaće i Matrija ili eventulano neko pojačanja postaviti kao centralnog napadača...Tako ja igram na socceru :lol: ali negdje sam čitao da Piazona još nije ništa čisto, tako da njegov dolazak nije 100% siguran, ja dok ga ne vidim na prezentaciji ne vjerujem da je došao, dosta puta sam se zeznuo tako :D
Ta se formacija za soccera ubila :lol: , ali ja i na socceru ganjam 4-4-2 preko krila :D .

Jeste Marchisio igra na neprirodnoj poziciji, ali imao je prilike da igra na svojoj prirodnoj poziciji kao organizator igre pored Mela, gdje sad igra Aquilani. Ali ja sam siguran da mu sad bolje odgovara ova pozicija na lijevom krilu, jer je on defanzivniji, samo pored njega fali jedan prodoran bek sa dobrim centaršutom, jer kad taj bek ode naprijed, Marcha je taj koji će ostati pozadi i pokrivati ga (ja sam mislio da će to biti Traore, ali izgleda da je i ovaj piši propalo).

Bila bi to dobra formacija 4-3-3, ali ovo sam postavio, jer Del Neri igra tu 4-4-2- formaciju, a Juventus je Talijanska ekipa, tako da oni više vjerju ovoj svojoj 4-4-2. Pokušavalo se prošle sezone, pa na kraju šta se desilo.
E sad ako bude sreće pa Del Neri ode, možda bude nešto od te formacije (ali ako nam dodju Lipi Ili Capelo nećemo gledati 4-3-3 sigurno :D). A Paizon ma to su naglabanja medijska on i onako ne može do slijedeće sezone, e sad ima neka opcija da uzme Talijansko državljanstvo, jer ima Talijanske korjene.

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 feb 2011, 16:27

tony-mortale je napisao/la:ne želim vam kvariti planove al zar vi stvarno mislite da djete od 17 godina koje nema nijedne seniorske utakmice odigrane u životu zaslužuje mjesto u prvih 11 juventusa? :?:
ok, talenat ima, al to što je bio najbolji na nekim U15 i U17 turnirima ne znači da će se tek tako snaći i u seniorskoj konkurenciji, treba on još puno pure jesti, možda je bolje da jedno vrijeme bude u primaveri, a vi ga već vidite u napadu s krasićem i quagliarelom dogodine :o

Pa danas izgleda svak moze igrati u Juventusu, a sto se tice toga momka nema se sta rizikovati ,, slobodno nek ga ubace odma prvu utakmicu i neka dere, jer gore nemoze biti al ima dotlen dok dodze i ako dodze,,

Sutra Matri daje 2x... zapamtite dje ste to prvo procitali

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 feb 2011, 16:28

tony-mortale je napisao/la:ne želim vam kvariti planove al zar vi stvarno mislite da djete od 17 godina koje nema nijedne seniorske utakmice odigrane u životu zaslužuje mjesto u prvih 11 juventusa? :?:
Ako si pogledao onaj moj prvi post i formaciju, on je meni zamjena za "Vargasa" na krilu ili ga probavati na pozicijama u napadu. Znači nije on bio po meni u prvih 11, a još sam kasnije napisao kao ovo gore da treba vidjeti gdje to momak može više dati, jer je još mlad, preko krila ili u napadu.

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 feb 2011, 16:30

Evo Matria uzeo svoj broj 32!

slika

Dobro došao!

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2011, 16:56

Ja se na kraju sezone nadam da će dovesti Spalletija za trenera, bolje je njemu dati plaću 10 miliona nego nekom igraću :D On je prekucao italijansku ligu :D
Ž '21!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 feb 2011, 17:03

Rezultati ankete portala calciomercato.com na pitanje:Na kojoj poziciji je Juve završiti sezonu?

Osvojit će scudetto: 7%
Plasirat će se na mjesta koje vode u Champions League: 15%
Plasirat će se u Europa League kao prošle sezone: 42%
Neće se plasirati u UEFA takmičenja: 34%
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 01 feb 2011, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 feb 2011, 17:05

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja se na kraju sezone nadam da će dovesti Spalletija za trenera, bolje je njemu dati plaću 10 miliona nego nekom igraću :D On je prekucao italijansku ligu :D

JA sam nesto pesimista oko tog Spaletija,, bolje bi bilo da pokusamo da dovedemo Capella..Mislim on je jedini koji nas moze vratiti nazad medju najboljima..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Andrej, Biscione, Poligon10 i 2 gosta.