Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ne znam koji qrac se ovim Spahovićima toliko puši qrac pa rade šta hoće , **** li im bog majku mrtvu u usta da bog da poginula čitava porodica sjeme im se zatrlo , rak ih sve pojeo !!!
Odgajaš djete da ga teleća glava sutra ubije jer mu se može , jer mu država ne smije ništa , pa ko su Spahovići yebeni više , KO ???
Odgajaš djete da ga teleća glava sutra ubije jer mu se može , jer mu država ne smije ništa , pa ko su Spahovići yebeni više , KO ???
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
I ja se pitam. Šaka papaka, ubistvo preleže slobodnim vikendom kod Brajlovića.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bil im smio tako direktno rećibombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2022, 10:20Ne znam koji qrac se ovim Spahovićima toliko puši qrac pa rade šta hoće , **** li im bog majku mrtvu u usta da bog da poginula čitava porodica sjeme im se zatrlo , rak ih sve pojeo !!!

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zasto onaj policajac od neki dan ne samara ovakve kao sto su ti spahovici
Prije svega, treba izmjeniti smjehotres od zakona te poostriti kazne. Pa tako, Krivicni zakon FBiH, clan 332.
I onda pod teskim krivicnim djelima protiv sigurnosti javnog prometa kaze se
Sefic je za krivicno djelo protiv sigurnosti javnog saobracaja, gdje je krivac za smrt dvije osobe dobio 16 godina plus godinu i po jer je pobjegao sa mjesta nesrece. Zalosno da je to otprilike neki maksimum za ovog orangutana i njemu slicne, uz sve propuste odugovlacenja procesa te izricanja presude.ko je krivičnim djelom iz člana 332. stav 3.; člana 333. stav 2.; člana 334. stav 2. i člana 335. stav 3. ovog zakona prouzrokovana smrt jedne ili više osoba, učinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do osam godina
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Sin od Danisa Tanovića .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci sada ce SDA i Danisa malo da pravi budalom kao i Muriza.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Nema mu on sto govoriti niti bilo tko ,tu je drzava da zastiti moju i njegovu djecu kao i svaciju u BiH od ovakvih seljaka umisljenih i napuhanih a zalosno je sto su ocima pojedinaca ovakvi likovi vode kao poznate osobe i clanovi drustva a ono lik za kaveza i da ga djeli sa cimpanzama.StevieG8 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 10:32Bil im smio tako direktno rećibombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2022, 10:20Ne znam koji qrac se ovim Spahovićima toliko puši qrac pa rade šta hoće , **** li im bog majku mrtvu u usta da bog da poginula čitava porodica sjeme im se zatrlo , rak ih sve pojeo !!!
Odgajaš djete da ga teleća glava sutra ubije jer mu se može , jer mu država ne smije ništa , pa ko su Spahovići yebeni više , KO ???![]()
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kako će glasiti prevod naslova serije ?ArtVandelay je napisao/la: ↑12 feb 2022, 07:55jasmin10 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 22:51https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /220211138
Realno
Ne razumijem novohrvatski iliti hrvatski novogovor...
-
- Kontakt:
Najčitaniji portal u državiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 feb 2022, 23:29Ali prati samo kako ovaj šugavi klix ključa komentare.
Nadam se da će se dijete oporaviti.

Jedini ja na ovom forumu ne čitam smeće od kliksa , svi ostali čitaju

- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
danas i ja cuo da je od tanovica, navodno u komi, bore mu se za zivot aBD se izvuce mah sto je najgore nece nista ovaj dobiti ...bombaysaphire je napisao/la: ↑12 feb 2022, 13:44Sin od Danisa Tanovića .
ma ovi su mahalci, klosari haman cijela porodica mislim samo jedan od njih da je normalan, nemaju oni veza sa sda ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 feb 2022, 13:50Znaci sada ce SDA i Danisa malo da pravi budalom kao i Muriza.
Citirao si nehatni oblik teskog krivicnog djela saobracaja. Umisljajni je od 1-20 godina.Asteriks je napisao/la: ↑12 feb 2022, 10:42Prije svega, treba izmjeniti smjehotres od zakona te poostriti kazne. Pa tako, Krivicni zakon FBiH, clan 332.I onda pod teskim krivicnim djelima protiv sigurnosti javnog prometa kaze se
Sefic je za krivicno djelo protiv sigurnosti javnog saobracaja, gdje je krivac za smrt dvije osobe dobio 16 godina plus godinu i po jer je pobjegao sa mjesta nesrece. Zalosno da je to otprilike neki maksimum za ovog orangutana i njemu slicne, uz sve propuste odugovlacenja procesa te izricanja presude.ko je krivičnim djelom iz člana 332. stav 3.; člana 333. stav 2.; člana 334. stav 2. i člana 335. stav 3. ovog zakona prouzrokovana smrt jedne ili više osoba, učinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do osam godina
-
- Kontakt:
a gdje su nestale Viki i Anđa?
-
- Kontakt:
Citirao sam ono po cemu se radio do sada svaki poznati krivicni predmet. Npr. slucaj gdje se vozac kretao brzinom koja je veca i mnogo veca od propisane, dalje vozio pod uticajem opijata itd. Znaci pricamo o sekciji krivicna djela protiv sigurnosti javnog prometa.
Uvijek ces u obrazlozenju naci da se pozivaju na clan 332., 333, 334. te 335. gdje se onda clanom 336. precizira tesko krivicno djelo iz navedenih stavki, kojim je prouzrokovana smrt jedne ili vise osoba.
Pocinioci obicno dobiju 3, 5 do max 8 godina za smrt jedne osobe. Jasne primjere imas u slucaju Samira Rastodera, pomenutog Sefica, Mudzeleta itd.
Osoba koja ne postuje vertikalnu i horizontalnu signalizaciju pa na pjesackim prijelazima u naseljenim mjestima vozi 30 i vise od dozvoljenog te uzrokuje smrt pjesaka je ubica.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nema nehata kad je bezobzirno brza voznja niti kada je voznja pod uticajem alkohola/opijata. Tako da si ti u pravu.Asteriks je napisao/la: ↑13 feb 2022, 10:06Citirao sam ono po cemu se radio do sada svaki poznati krivicni predmet. Npr. slucaj gdje se vozac kretao brzinom koja je veca i mnogo veca od propisane, dalje vozio pod uticajem opijata itd. Znaci pricamo o sekciji krivicna djela protiv sigurnosti javnog prometa.
Uvijek ces u obrazlozenju naci da se pozivaju na clan 332., 333, 334. te 335. gdje se onda clanom 336. precizira tesko krivicno djelo iz navedenih stavki, kojim je prouzrokovana smrt jedne ili vise osoba.
Pocinioci obicno dobiju 3, 5 do max 8 godina za smrt jedne osobe. Jasne primjere imas u slucaju Samira Rastodera, pomenutog Sefica, Mudzeleta itd.
Osoba koja ne postuje vertikalnu i horizontalnu signalizaciju pa na pjesackim prijelazima u naseljenim mjestima vozi 30 i vise od dozvoljenog te uzrokuje smrt pjesaka je ubica.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Mislim da je kod glavonje Rastodera olakšavajuća okolnost bila što je Hava Dovadžija ( preminula ) na crvenom za pješake bila u trenutku nesreće.Asteriks je napisao/la: ↑13 feb 2022, 10:06Citirao sam ono po cemu se radio do sada svaki poznati krivicni predmet. Npr. slucaj gdje se vozac kretao brzinom koja je veca i mnogo veca od propisane, dalje vozio pod uticajem opijata itd. Znaci pricamo o sekciji krivicna djela protiv sigurnosti javnog prometa.
Sefic je optuzen za 336. stav 2., ne stav 3. A vjerujem i ti ostali ukoliko je bilo tesko i bezobzirno krsenje propisa. Znaci max kazna 20 godina odnosno nije kriv zakon neg sudija.Asteriks je napisao/la: ↑13 feb 2022, 10:06Citirao sam ono po cemu se radio do sada svaki poznati krivicni predmet. Npr. slucaj gdje se vozac kretao brzinom koja je veca i mnogo veca od propisane, dalje vozio pod uticajem opijata itd. Znaci pricamo o sekciji krivicna djela protiv sigurnosti javnog prometa.
Ne znam da se po tome radi svaki poznati predmet. Kome su to stavili nehat, a da je isao npr 50 preko ogranicenja i udario nekog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.