Podsjeca na period Emerya u Arsenalu.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Arsenal u zadnjih pet utakmica ima isto bodova kao i Liverpool uz jedan dati gol više i jedan manje primljen.
Arteta renesansa.
Arteta renesansa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma kako je moguće da igrači ne vole ovog sportskog radnika? Pa on je stvorio RB Lajpcig.
41:34
I 4 crvena vise

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ruku na srce, toj kontaminiranoj svlačionici izgleda ne valja niko. I Fergusona bi šikanirali.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
E jesu im vala dovodili trenere u zadnjih 10 godina. Iz godine u godinu je dolazio sve gori i gori hahaha
Sve na stranu, ali Van Gaal i Mourinho se ne mogu svrstati u "sve gore i gore" trenere.
Nešto je drugo tu trulo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Vracamo Salaha odmah?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nego u šta se Murinjo iz zadnjih 5-6 godina može svrstati?
Mourinho je godinu prije dolaska u United osvojio Premier ligu. Nisam baš siguran da je za jednu godinu mogao zaboraviti kako se radi posao.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Toksična sredina, gora od Pariza.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Mourinho je osvojio Premier ligu u kojoj nije bilo Kloppa i Guardiole. Jednom kad su se oni pojavili, pokazalo se i koliko je njegov način igranja fudbala zaostao za njihovim.
Dok ima rezultat, Mourinhovo "ja sam najbolji" se može trpiti. Dok vjeruješ da moraš držati loptu 30% vremena da bi pobijedio utakmicu, nekako je i ok. Kad dođe neko ko ti pokaže da postoji potpuno drugačiji način da se pobijedi meč, sve ono što Mourinho priča o sebi pada u vodu. Tad u očima svojih igrača nije više pobjednik, nego u najboljem slučaju neko ko svjesno laže. Zato mu se i desilo sve što se desilo posljednjih godina.
Dok ima rezultat, Mourinhovo "ja sam najbolji" se može trpiti. Dok vjeruješ da moraš držati loptu 30% vremena da bi pobijedio utakmicu, nekako je i ok. Kad dođe neko ko ti pokaže da postoji potpuno drugačiji način da se pobijedi meč, sve ono što Mourinho priča o sebi pada u vodu. Tad u očima svojih igrača nije više pobjednik, nego u najboljem slučaju neko ko svjesno laže. Zato mu se i desilo sve što se desilo posljednjih godina.
Sve ok. Samo ni Klopp ne moze u istu recenicu sa Pepom kad je tema NBA.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:50Mourinho je osvojio Premier ligu u kojoj nije bilo Kloppa i Guardiole. Jednom kad su se oni pojavili, pokazalo se i koliko je njegov način igranja fudbala zaostao za njihovim.
4-IN-A-ROW
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da će i Arsenal pojačati kvotu muslimana u ekipi, ovo trenutno stanje je sramotno..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa evo izgleda da je sve zaboravio jer se blamira od te epizode u Unitedu. Jesu li i za to krivi igrači i sredina Uniteda?
Sve su to problemi koje je Ferguson ostavio iza sebe. Nije dzaba Zlatan dao onaj komentar za United i kakva je sredina u pitanju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Soros oce kupit Tottenham
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.