Allahimanet!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Prvo da sutra pobijedimo, da dođemo do treće pobijede u nizu...Sasha L.F.C. je napisao/la:Pokazacemo Chelsea-ju u nedelju sta ova dvojica mogu a mogu mnogo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako je davno 7-8 g. onda te moram napomenuti da se nogomet igra 100 i vise godina tako da ...Virtu4l je napisao/la:Činjenica je da je Chelsea davno prestao biti mali klub. Zar ono što se jučer desilo nije najbolji mogući dokaz za to...Lily je napisao/la:Osvojio ga ne osvojio.. Poslije Liverpoola zaigrati u Chelsea. Jadno.
Nemojte sada početi s glupostima poput: "Mi makar osvajamo nešto", " Šta će vam historija sada" bla bla.![]()
Chelsea je jedan mali klub trenutno i ništa više. To je činjenica. A trofej ove godine, najvjerovatnije, osvojiti nećete.
Nije da nije htio preci u Liverpool nego nije uopste htio ici iz Newcastla,vlasnik im je izgleda zeleo samo pare...al kad cuje YNWA s Anfielda ima da postane pravi Reds...reds_forever je napisao/la:After 146 appearances and 22 goals, the Dutchman bade farewell to the Reds last week by signing for German side Hoffenheim.
However, Babel was eager to express his gratitude to Kopites and admits he feels privileged to have played for Liverpool.
He Tweeted the following on @RyanBabel on Monday night:
"There is no other club then Liverpool with the anthem " YNWA " !!! #Beautiful
"But hey I'm gonna dedicate a few tweets to some lfc fans.
"Wanna thank ALL of you fans but the ones in particular who believed in me and supported me all those years.
"Its definitely a shame it didn't worked out for me and the club, but that's how it is sometimes.
"I was blessed to work with one of the greatest football players and I learned a lot
"I learn to love the lfc way, the city, the people and I made lots of friends in Liverpool
"I wanna wish Liverpool all the luck and I hope they will end in top 4 where they belong
"And thanks for still following me on here .. #YNWA"
![]()
![]()
![]()
![]()
Bogami se mi u ove dvije - tri godine podobro oslobodismo spanske kolonije koja je bila zavladala...
Ako je istina da Carroll nije zelio preci u Liverpool, to mi malo smeta...Kad je Torres odlazio, ja sam htjela njegov odlazak jer vise nije zelio igrati za Liverpool, ovaj drugi, izgleda, nije htio ni doci...Nadam se da ce mu se promijeniti misljenje
Ja sam ti rekao.YNWA je napisao/la:@reds -nije mu dugo trebaloOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma to je vec gotova stvar.bayernovac je napisao/la:jeli Torres potpisao za chelsea ima li sluzbene objave![]()
Formacija za sutra
..............Reina.............
Kelly..Skrtel..Agger..Jonhson
.......Lucas..Gerrard.........
..........Meireles..............
...Kuyt............Rodriguez...
...........Suarez................
Ne vjerujem da ce Kenny rizikovati sa Carrom i Carrollom.
.......Lucas...Gerrard..........
..............Meireles............
........Kuyt........Suarez........
...............Carroll..............
Izvršićemo samoubistva ?Los_Blanos2 je napisao/la:Ode bome Torres sta cete sada
Apsolutno se slažem sa većim dijelom ovoga.Rizah je napisao/la:Veoma sretan dan u mom životu nakon dugo vremana. Radovao sam se ko malo dijete kada je Benitez dobio otkaz ( nećemo ulaziti u raspravu ), radovao sam se kada je NEVS kupio Liverpool, povratku Kinga i napokon slavim što je otišao Torres.
Nisu u pitanju imena te dvojice ljudi koji su otišli, nego ono što su oni predstavljali. Ima ljudi kojima treba mjesec dana da se naviknu na novu ligu, ima ljudi kojima treba pola godine, ali ima i onih kojima 3,5 godine ili 5 godina ne pomognu da nauče da je ovo fudbalski NBA, najjača liga na svijetu, i kao takav trebaš biti najjači da bi ostao. Ovo je muška liga, gdje jedino pomoćni sudija može biti žensko, liga u kojoj se igra 90 minuta, liga u kojoj nema slabog protivnika i nema podcjenjivanja ili predcjenjivanja.
Šta rećo o Torresu a biti pametan? Kritikovao sam ga od drugog kola, utakmice protiv Cityija i od tada sam govorio da ga treba prodati. NBA liga nije liga u kojoj je potrebno dodavati ljudima petom lopte, niti je to liga u kojoj je potrebno igračima probacivati loptu kroz noge ili prolaziti veleslalomski kroz tri ili četiri igrača, nego je potrebno dati pogodak ma kakav on bio.
Veliki Bob Paisley je rekao ako si napadač i ne znaš šta da uradiš sa loptom, ubaci je u mrežu pa ćemo u svlačionici raspravljati o tome šta si mogao uraditi sa loptom. To je enleska definicija napadača, nešto što Torres nikad nije shvatio.
Mnogi su me na ovoj temi napadali što kritikujem Torresa, govorili su mi da je on ikona kluba i da nikad neće otići, ja sam želio da ode da se više ne živciram kad on primi loptu. Isuviše bodova smo ove sezone propustili zbog njega, a i ponavljam da to nije igrač za NBA lige.
Od prvog kola sam želio Carrola, pa su mi mnogi govorili da je to ne moguće, jer CSKA je upravo nudio 25 miliona funti na početku sezone pa Newcastle nije htio da ga proda. Na kraju sam i ja prestao da vjerujem u njegov dolazak, jer zadnji put smo 2007. godine upravo za Torresa dali više od 20 miliona funti. Na kraju na moju veliku sreću on je i došao.
Kupiti igrača za 22 miliona funti u 23 godini života, iscijediti ono najbolje iz njega, prodati ga sa jednom i po nogom za 50 miliona funti je neprocjenjivo, za sve ostalo tu je Roman Abramović.
Hvala Torresu na kraju jer je počeo revoluciju u Liverpoolu ili bolje rečeno čistku. Prvo su Liverpool napustile djeca ( Babel, Palsson ), zatim žene ( Torres ), a onda i antitalenti ( Konchesky ). Na kraju sezone iz kluba će otići dede ( Kyrgiakos, Maxi, Kuyt, Poulsen ...).
Čistku će preživjeti samo najbolji i najtalentovaniji: Reina, Kelly, Glen, Agger, Carra, Gerard, Meireles, Pacheco, Eccleston, Amoo, Wilson, Ayala, Suarez, Carrol a za svoju budućnost treba da se zabrinu Skrtel, Lucas, Joe Cole, Ngog.
Torres u CSKA?
Kao prvo učinio je veliku grešku prelaskom u ovaj klub jer on nije trenerova želja, nego želja Romana Abramovića. To nije dobro za njega, jer svi znamo kako su završili i Shevchenko i Mourinjo kod Romana. Prvi je želja bio Abramovića ali ne i Mourinja, pa je propao kao igrač. Drugi je ubrzo dobio otkaz i završio i nižerazrednim ligama, sa suzama u očima kada god se spomene velika NBA liga.
Druga greška CSKA proizilazi iz prve, sada se CSKA mora okrenuti formaciji 4-4-2 a to nije njihov stil. Ista priča isti ljudi, Mourinjo dobio otkaz zbog promjene formacije a samim tim i loših rezultata, CSKA ništa nije osvojio te godine ...
Treća greška CSKA jeste da su kupili čovjeka koji apsolutno, po svim mogućim kriterijima ne uklapa u njihov stil igre. Igrači CSKA su oduvijek bili poznati pod nadimcima roboti, mašine, radnici, stameni igrači ... a Torres je žena, koja ima jednu nogu, koji provodi više vremena popravljajući frizuru nego li u posjedu lopte, igrač koji nikad neće potrčati ukoliko izgubi loptu ...
Torres hvala ti za sve, hvala ti što si otišao i hvala CSKA što su ga kupili za 50 miliona funti.
Kolko ti puta treba ponoviti jbt, mislis da mozes pregovarat sa Castleom dan do kraja roka, dobro su ga uopste pustili, tu nema cjenkanja, nama je trebala zamjena za torresa, pare nisu bile bitne !Los_Blanos2 je napisao/la:40 mill za Carolla ni City nebi platio toliko za njegaprecijenjen previse je ovo do 21,22,23 mill se moglo ici, 40 mill
Njukastl pokupio kes, svaka im cast navukli su ih na udicu..