FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

jaro
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la jaro » 01 feb 2011, 13:29

Utakmice osmine finala, prva utakmica u Splitu i revans u Banovicima:

slika

slika

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 01 feb 2011, 19:16

deset je napisao/la:Upravo toga se i bojim.
Ako se neko pita što su vam toliko povrijeđeni igrači.Stručnjaci kažu da mu je način doziranja treninga ravan nuli,
jednom baš kada smo igrali prijateljsku protiv vas.Utakmica se završila,igrači premoreni on neke šprintove.Stajao sam sa doktorom fudbala koji kaže da je to za igrača pogubno.Umjesto laganog trčanja sa istezanjem on kao da najjači trening radi.
Cijenim ga kao fudbalera,ali brate trener slab.
slazem se sa tobom u potpunosti....to sto rizvic radi van je svake pameti... :evil:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 feb 2011, 19:56

kuman_@mel je napisao/la:
Ako se neko pita što su vam toliko povrijeđeni igrači.Stručnjaci kažu da mu je način doziranja treninga ravan nuli,
jednom baš kada smo igrali prijateljsku protiv vas.Utakmica se završila,igrači premoreni on neke šprintove.Stajao sam sa doktorom fudbala koji kaže da je to za igrača pogubno.Umjesto laganog trčanja sa istezanjem on kao da najjači trening radi.
slazem se sa tobom u potpunosti....to sto rizvic radi van je svake pameti... :evil:
uzorali zlacu ... amele idi i uvjeri se sta su uradili sa one livade :o
1947!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 02 feb 2011, 19:00

fudbaleri buducnosti su se jucer vratili sa priprema u zlaci,uskoro idu u medulin....i jedna losa vijest,stub nase odbrane dilaver zrnanovic je napustio buducnost i otisao u rusiju,gdje ce potpisati ugovor sa jos nepoznatim klubom... :cry:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 feb 2011, 20:46

kuman_@mel je napisao/la:fudbaleri buducnosti su se jucer vratili sa priprema u zlaci,uskoro idu u medulin....i jedna losa vijest,stub nase odbrane dilaver zrnanovic je napustio buducnost i otisao u rusiju,gdje ce potpisati ugovor sa jos nepoznatim klubom... :cry:
jos nije napustio klub ... moguce je da ode na PROBU, ako ne prodje ostaje ... vise cu saznati sutra ;)
eh i amele to je to ... nema pojacanja, ekipa se uvijek raspadne ... i svi nas prospu . ha ya :x
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 03 feb 2011, 20:45

Otputovali na pripreme u Medulin gdje ce se pripremati za nastavak proljetnog dijela !!! Neka im je sa srecom tamo, da nam pobjede koju tekmu ;)
1947!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 04 feb 2011, 18:26

Ljumani_Banovici je napisao/la:Otputovali na pripreme u Medulin gdje ce se pripremati za nastavak proljetnog dijela !!! Neka im je sa srecom tamo, da nam pobjede koju tekmu ;)
zrnan nije otiso....ipak je ostao u svom voljenom klubu :D :$

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 feb 2011, 21:45

Ljumani_Banovici je napisao/la:Otputovali na pripreme u Medulin gdje ce se pripremati za nastavak proljetnog dijela !!! Neka im je sa srecom tamo, da nam pobjede koju tekmu ;)
zrnan nije otiso....ipak je ostao u svom voljenom klubu :D :$
ma kazem ti ja ... heheh .. legenda :D
1947!

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 04 feb 2011, 22:04

Momci ja se dobro sjecam igara vaseg trenera, i malo sam stariji poznajem ga i znam da je odlican covjek, i bio je jako dobar igrac. Njegovi treninzi i sistem rada je apsolutno ispravan, probem ej u toem sto igraci Buducnosti ali i gotovo svi igraci iz svih ostalih klubova, cast pojedincima, nisu dovoljno cvrsti da prodju kvalitetne pripreme, zato s ei desava da nam se igraci vracaju iz Kazahstana, Azerbejdzanai slicnih liga , jer tamo en zadovolje na probi.
Da se razumijemo, u BiH se ne igra najlosiji fudbal, ali se sigurno igra najsporiji fudbal na svijetu, a tome je kriva losa sprema igraca.
Mislim da su treninzi koje Kuman radi neophodni svim igracima nase lige.

Lijep pozz
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 feb 2011, 08:34

[/quote]

Momci ja se dobro sjecam igara vaseg trenera, i malo sam stariji poznajem ga i znam da je odlican covjek, i bio je jako dobar igrac. Njegovi treninzi i sistem rada je apsolutno ispravan, probem ej u toem sto igraci Buducnosti ali i gotovo svi igraci iz svih ostalih klubova, cast pojedincima, nisu dovoljno cvrsti da prodju kvalitetne pripreme, zato s ei desava da nam se igraci vracaju iz Kazahstana, Azerbejdzanai slicnih liga , jer tamo en zadovolje na probi.
Da se razumijemo, u BiH se ne igra najlosiji fudbal, ali se sigurno igra najsporiji fudbal na svijetu, a tome je kriva losa sprema igraca.
Mislim da su treninzi koje Kuman radi neophodni svim igracima nase lige.

Lijep pozz[/quote]
Potpuno sam uz to sto si napisao !
1947!

marken
Kontakt:

Post Postao/la marken » 06 feb 2011, 08:51

Ima li šta ljudi novo u vezi veb sajta kluba hoće li uskoro biti veb sajta ? Molim vas neka odgovori ko zna.Puno pozdrava od Markena.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 06 feb 2011, 20:18

Buducnost odigrala dvije pripremne utakmice u Medulinu. Pobjeda i poraz. Poraz od 2:0 od Slaven Belupa,a pobjeda nad Zvijezdom iz Gradačca od 3:1. Strijelci za Buducnost: Haskić,Slomić i junior Nermin Imamović. Nadat se je da će biti bolje proljeće nego sumorna jesen. Bez novih igrača kao i odlazaka. Jedini odlazak je Emir Halilović(mora na operaciju 15.02). Mislim da smo dobili veća pojačanja ostankom Zrnanovića i Halilovića nego dolaskom nekih ''lijevih''igrača. Sreća da nas posluži i dogodine smo u PL. Pozdrav svima

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 feb 2011, 21:38

05.02.2011

Slaven Belupo(HRV)-Buducnost(BiH) (0:0) 2:0

-Slaven igrao u najjacem sastavu, dok su zeleno-crni izasli prvo poluvrijeme sa najjacom ekipom i odigrali zadovoljavajuce 0:0, a onda u 2.poluvremenu izasla druga ekipa sa nekoliko juniora i primila 2 gola. U svakom pogledu zadovoljni.

06.02.2011

Buducnost(BiH)-Zvijezda Gradacac(BiH) (2:0) 3:2

-Ponovo igra sa kombinovanim sastavima.Prvo poluvrijeme pripalo je rudarima(nama). Banovicani su pokazali kvalitet i to je dobar pokazatelj za opstanak u elitnom drustvu.Dakle 1.pol Strijelci : Slomić,Haskić . Dok je u drugom poluvremenu protivnicku mrezu zatresao mladi igrac sa svega 17 godina Nermin Imamovic.

07.02.2011

Gorica(HRV) - Buducnost(BiH) 15:30

09.02.2011

FK Spartak Subotica(SRB) - Buducnost(BiH)

10.02.2011

Ferencváros(MAĐ) - Buducnost(BiH)

...jos informacija posle ovih utakmica...
Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 07 feb 2011, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 07 feb 2011, 20:59

07.02.2011

Gorica(HRV) - Buducnost(BiH) (4:1) 4:1

Prvo poluvrijeme igrala 2. ekipa.Poveli su preko mladog igraca (juniora) Kenana Lugavića i nakon postignutog gola naglo pali, stigao umor ! . U 2. poluvremenu istrčala 1.ekipa koja nije uspjela smanjiti ili cak poravnati rezultat, ali trener Munever Rizvic kaze: Jednim dijelom sam zadovoljan, ali moze i bolje.

Strijelci do sada:
-Kenan Lugavić 1
-Semir Slomić 1
-Nermin Haskić 1
-Nermin Imamović 1
1947!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 16:02

Pa šta ima novo u časnim i poštenim Banovićima?

p.s. Pitanje se ne odnosi na natalitet,mortalitet,izgradnju tezgi za prodaju kupusa,na red vožnje,na nove kontejnere,na koncerte predstavnika seljačke muzike,na nivo smoga u vazduhu,na sjebane trotoare,već na igrački kadar. :mrgreen:
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 08 feb 2011, 18:43

melanholicar je napisao/la:Pa šta ima novo u časnim i poštenim Banovićima?

p.s. Pitanje se ne odnosi na natalitet,mortalitet,izgradnju tezgi za prodaju kupusa,na red vožnje,na nove kontejnere,na koncerte predstavnika seljačke muzike,na nivo smoga u vazduhu,na sjebane trotoare,već na igrački kadar. :mrgreen:
U časnim i poštenim Banovićima nema ništa ! Kratko i jasno.
Zrnanović blizu odlaska u Abu Dhabi :)
1947!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 00:01

http://www.hnk-gorica.hr/

ova Gorica prva na tabeli,majke mi nisam znao ;) ja sam prvo pomislio na onu Slovensku Goricu :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Banovići87
Kontakt:

Post Postao/la Banovići87 » 09 feb 2011, 17:00

Gdje mogu da nadjem pjesmu zige zage banovići? Hvala unaprijed.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 feb 2011, 19:38

Banovići87 je napisao/la:Gdje mogu da nadjem pjesmu zige zage banovići? Hvala unaprijed.
Nigdje ! ... bolje da nisi napisao post sad ce za*ebavat za zige zagaše :lol: :lol:
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 09 feb 2011, 19:40

padobranac1978 je napisao/la:http://www.hnk-gorica.hr/

ova Gorica prva na tabeli,majke mi nisam znao ;) ja sam prvo pomislio na onu Slovensku Goricu :lol:
i ja sam prvo pomislio ali sam se cuo tamo s njima(Zrnanovic) i rekao je da je to hrvatska ekipa, a to sto su prvi .. :D oni ozbiljni za prvu lihu hr ;)
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.