Sad bi vam i Deng dobro dosao

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Burks, Reddish, Deng... isto go*no samo drugo pakovanje.
stvarno mi nije jasno da nije popio otkaz,ovo im je treća oveća kriza u sezoni. štujem ga,dobar trener,ali... ništa,playoff će biti uspjeh,a onda u offseasonu moraju pogoditi sve ko što su 2019. i 2020.
Ma prosjecan trener care, dobar za defanzivu ali je i tu pogubio konceFelixians4 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 15:06stvarno mi nije jasno da nije popio otkaz,ovo im je treća oveća kriza u sezoni. štujem ga,dobar trener,ali... ništa,playoff će biti uspjeh,a onda u offseasonu moraju pogoditi sve ko što su 2019. i 2020.
ne mogu to reći,u pacersima je bio super,davao papra lebronu. doduše,raspala mu se svlačiona i nijednom ih nije izbacio,zato i ne može u elitu. a,slab je i staff,to je zapostavljenoBalon je napisao/la: ↑10 feb 2022, 16:06Ma prosjecan trener care, dobar za defanzivu ali je i tu pogubio konceFelixians4 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 15:06stvarno mi nije jasno da nije popio otkaz,ovo im je treća oveća kriza u sezoni. štujem ga,dobar trener,ali... ništa,playoff će biti uspjeh,a onda u offseasonu moraju pogoditi sve ko što su 2019. i 2020.
Vidi se da ekipa vec odavno igra protiv njega, ne znam sta ovi iz FO jos cekaju
a bome neće ni embiidu biti izgovora,nije ni on više nezreli mladić. kakav kobe,on je top10,nedostižan,vjerojatno i wade takođerBuffonGigi je napisao/la: ↑10 feb 2022, 16:39Brada se poceo potucati od nemila do nedraga, sta ce biti izgovor ako ne padne prsten sa eventualno zdravim Embiidom? Nikad on u istu konverzaciju s Kobeom nece doci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.