De posalji full url ako imas da vidim.
Dobra stvar sto i ovdje ima NBA pass, to sam zaboravio napomenuti

De posalji full url ako imas da vidim.
Iskreno nisam ni gledao ima li 4k, imaju arene premium ima NBA i to kanal za svaki timharden je napisao/la: ↑27 jan 2022, 00:08De posalji full url ako imas da vidim.
Dobra stvar sto i ovdje ima NBA pass, to sam zaboravio napomenutiimaju i ovi strani 4K kanali, sad o kvaliteti istih ne mogu reci nista kad mi je tv los. Meni je bolje kad je kanal veceg frameratea nego vece rezolucije.
Ma meni je bitan Dzeko i 2-3 utakmice ABA lige sedmicno, to uglavnom gledam. Za to je dovoljna jedna Arena, ali da fino rasporede.
Poslat ću prijedlog, novi kanal samo za tebe: AS F17
ja sam uzeo ovaj datoo i radi odlicno, sad ja sam to najvise zbog arena, nfl i nba uzeo pa su mi ovi balkanski i americki kanali i vise nego dovoljniRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:12Ma ovaj kinez je dalabu zesca.Ja mu kazem da mi sortira sportske, dokumentarne i filmske kanale bez ostalih on valja pricu kako je to sve automatski i da se ne moze oduzimati i dodavati kanali.Jos kaze imas li ti para da platis, reko jesam iz Zenice al 5 evra mogu skupit ak ces mi dat 2 konekcije.![]()
RoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:12reko jesam iz Zenice al 5 evra mogu skupit ak ces mi dat 2 konekcije.![]()
Niko na ovim prostorima. Prije je to išlo po preko EBUa, a još prije na Eurosportu i Areni.
Jedva čekam da propustim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.