Ja hajvanaSrdjanBL je napisao/la:Ma ni 10% nije bio ko sezonu prije u Sarajevu, mada su ga htijeli zadrzati, on je koliko znam insistirao da ode u Focu i da igra za Sutijesku![]()
![]()
![]()

Moderator/ica: vlakanje
Ja hajvanaSrdjanBL je napisao/la:Ma ni 10% nije bio ko sezonu prije u Sarajevu, mada su ga htijeli zadrzati, on je koliko znam insistirao da ode u Focu i da igra za Sutijesku![]()
![]()
![]()
Pa ako ces realno,doveden je kao desni bek.To je igrao u Srbiji.Njegova pozicija trenutno je centralni vezni,a vise je ofanzivan nego defanzivan.FIFA/UEFA je napisao/la: kako ce biti nosilac igre kada ne igra na poziciji koju najbolje zna? stavi vuleta medju ofanzivne vezne pa ces vidjeti hoce li biti nosioc igre :/
pa to ti i kazem nije mu prirodna pozicija iako je mozda pridonosio ofanzivi, ali to je sve to trenera...jubitubi je napisao/la:Pa ako ces realno,doveden je kao desni bek.To je igrao u Srbiji.Njegova pozicija trenutno je centralni vezni,a vise je ofanzivan nego defanzivan.FIFA/UEFA je napisao/la: kako ce biti nosilac igre kada ne igra na poziciji koju najbolje zna? stavi vuleta medju ofanzivne vezne pa ces vidjeti hoce li biti nosioc igre :/
SrdjanBL je napisao/la:Glupo ti je poredjenje, ako si vezni igrac mozes igrati na svim pozicijama na sredini terena. Ne mozes porediti tako, da defanzivni igrac igra u veznom redu, glupo je, vezni igrac mora moci igrati na svim pozicijama na sredini.
imaš igrače koji mogu igrati sve na sredini,tzv. "Box-to-box" midfielder,kao npr.Fellaini. Isto tako imaš wingback koji igra sve po L/D strani.FIFA/UEFA je napisao/la:SrdjanBL je napisao/la:Glupo ti je poredjenje, ako si vezni igrac mozes igrati na svim pozicijama na sredini terena. Ne mozes porediti tako, da defanzivni igrac igra u veznom redu, glupo je, vezni igrac mora moci igrati na svim pozicijama na sredini.![]()
![]()
nije tacno, totalno su razlicite uloge defanzivnog veznog, centralnog veznog i ofanzivnog
hoces da kazes da bek i krilo imaju istu ili slicnu ulogu? da je ista uloga zvala bi se pozicija "igrac po desnoj strani"
20.februara ce se igrati,k'o u dobra stara vremena,ocekujem bar nekih 15-20000 gledalaca.A za pobedu,tesko,prva tekma Robija na Marakani(od tri zaredom)i hoce prvu pobedu pred svojim navijacima.drinin vuk je napisao/la:& " се $ - " са $ на " $ ' & сезоне,то - $ " $ провјера. & & " " $ & овог ' $ вас ?,& " % " $ тога,наравно " " на "!![]()
![]()
![]()
Ako bude subota ne,nedjelja da.....posao je prečiblrs je napisao/la:ostaje da se vidi,sudeci po tekmi u sarajevu ne pise vam se dobro![]()
nego dolazis li u bl na proljece?
Vule zvanicno otisao kod Puzigace u ponedeljak ode i Avdukic najvjerovatnije ako budete imali tu nesrecu da vam 20 februara blokiraju racun necete feninga vidjeti od toga...nesto ne vjerujem da ce ti tada biti do zajebancijeblrs je napisao/la:sarajevske došlje pokusavaju da budu duhovitipod hitno vas treba modernizovati,ne ide to tako...
a kako smo mi igrali to se vidi na tabeli,a i ti si imao prilike da nas gledas na kosevu
A sta ako vam mi preotmemo titulu i sa ovakvom ekipom?Nemoj praviti racun bez krcmara,jer ko visoko leti,nisko pada...pile87 je napisao/la:Vule zvanicno otisao kod Puzigace u ponedeljak ode i Avdukic najvjerovatnije ako budete imali tu nesrecu da vam 20 februara blokiraju racun necete feniga vidjeti od toga...nesto ne vjerujem da ce ti tada biti do zajebancijeblrs je napisao/la:sarajevske došlje pokusavaju da budu duhovitipod hitno vas treba modernizovati,ne ide to tako...
a kako smo mi igrali to se vidi na tabeli,a i ti si imao prilike da nas gledas na kosevu
Pa i prošle godine ste je uzimali preotimali ma već bila kod vas i šta na kraju ...jubitubi je napisao/la:A sta ako vam mi preotmemo titulu i sa ovakvom ekipom?Nemoj praviti racun bez krcmara,jer ko visoko leti,nisko pada...pile87 je napisao/la:Vule zvanicno otisao kod Puzigace u ponedeljak ode i Avdukic najvjerovatnije ako budete imali tu nesrecu da vam 20 februara blokiraju racun necete feniga vidjeti od toga...nesto ne vjerujem da ce ti tada biti do zajebancijeblrs je napisao/la:sarajevske došlje pokusavaju da budu duhovitipod hitno vas treba modernizovati,ne ide to tako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.