Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Necemo mi ni Grcku proci ako se nastavi sa ovim oprastanjima 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BiHSportman
- Kontakt:
- EastwichTown
- Kontakt:
Mene što se tiče nemoramo ni proći Grke , krajnje je vrijeme bilo da se podmladi Reprezentacija , momcima sada treba dati vremena , potencijala ima 100% , treba pokušati dovesti Vistoropa iz Zagreba , isto bi pokušao sa Vladanom Lončarom da igra odbranu ...
Karačiću , Vranješu i Prcetu hvala do neba za svu sreću koju su nam podarili .
Ti novodno novi igraci nece biti neka ekstra pojacanja za reprezentaciju vec oni koji ne mogu igrati za susjedne drzave tipa Josipa Grbavca ili Mijatovica,dobro bi nam dosao Jotic ilu Vistorop ali teskoEastwichTown je napisao/la: ↑08 feb 2022, 23:02Vojislav Rađa
"Mogu vam sad reći, imamo predviđanja da ćemo dobiti neke nove igrače u reprezentaciji, koji su spremni da igraju za našu selekciju"
Šta mislite ko jeja se nadam da je Lovro Jotić , ili neko slične kvalitete , lijevi bek i lijevo krilo bi nam dobro došli ...
https://sp.ort1.oslobo.djenje.ba/**/ruk ... eva-733032
Je li se ovaj Suton nekad ranije spominjao u kontekstu naše repke?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- EastwichTown
- Kontakt:
Nemože se otvoriti link...Raonffa je napisao/la: ↑09 feb 2022, 21:47https://sp.ort1.oslobo.djenje.ba/**/ruk ... eva-733032
Tim Suton 25 godina , srednji bek igrač Bundesligaša Lemga bi u aprilu mogao nastupiti za BiH jer mu tada ističe period kako je zadnji puta nastupao za Njemačku...
Čini mi se da se njegov brat Sven Suton prije povezivao sa našon Reprezentacijom ...
Ako je imao kvaliteta nastupa za svabe onda bi automatski bio nas najbolji igrac haha
- EastwichTown
- Kontakt:
Tim Suton (8. svibnja 1996.), 191 cm , njemački rukometni reprezentativac. Bio u užem krugu kandidata za sudjelovanje na svjetskom prvenstvu 2019. godine. Sin rukometnog trenera Gorana i brat bh. mladog rukometnog reprezentativca Svena. Tim je bio najbolji mladi igrač Njemačke. Igra na poziciji srednjeg vanjskog, iznimne je snage, siline i razorna udarca, stilom igre podsjeća na Nikolu Karabatića. Igrajući za Njemačku bio je svjetski juniorski prvak te je proglašen za najboljeg igrača prvenstva.
Ovo je vec ozbiljan ulov,bolji igrac od Jotica i Vistropa.
Na desnom beku probati sa Stefanom Terzicem mozda....
Na desnom beku probati sa Stefanom Terzicem mozda....
koju poziciju igra?
Ako se obistini, odlično pojačanje, Suton je jedno vrijeme važio za najveću nadu njemačkog rukometa i neki dan kada sam pisao o potencijalnim reprezentativcima naumpao mi je i on, ali nisam se usudio to pisati jer mi je bilo nerealno da savez u rasulu i ljudi koji ga vode, mogu dovesti takvog igrača u reprezentaciju. Ako su Obrvan i Rađa ovo uspjeli kapa dole, sad me baš zaitrigiralo ko su ostali igrači, ako su približne kvalitete Sutona, mogla bi se sastaviti interesantna ekipa, sposobna da se potuče sa Crnom Gorom za SP.
- EastwichTown
- Kontakt:
Malinović i Neven Stjepanović (iako je otišao u Arapske zemlje čini mi se , ali kad za Crnu Goru može doći igrač iz Koreje , može i on

, a možda i Panić skonta da nema ništa od inata i da se i on odazove ...
, A za par godina tu poziciju bi trebali pokrivati Berin Keso i Amar Gračić ...
Tesko da ce se Panic predomisliti. Ako je bio toliko odlucan kad je EP u pitanju, ne vidim razloga da sad pristane doci na neke pretkvalifikacije, a ni Obrvan se nece ponizavati i ponovo ga stavljati na spisak.
Ovaj Suton je vec ozbiljno pojacanje. Mlad je momak, cijelu karijeru igra na ozbiljnom nivou i pojacava nam poziciju gdje smo uvijek bili tanki. Idealno bi bilo da sad s njim i Pericem nekako ubrzamo tu igru, da se ne poradjamo za svaki moguci go. I krila su nam mlada (ne racunajuci Ovcinu, koji se takodjer mozda oprosti, mada sumnjam), pa ne bi bilo lose probati s njima neki brzi rukomet, da se konacno pocnu bacati i te kontre.
Ovaj Suton je vec ozbiljno pojacanje. Mlad je momak, cijelu karijeru igra na ozbiljnom nivou i pojacava nam poziciju gdje smo uvijek bili tanki. Idealno bi bilo da sad s njim i Pericem nekako ubrzamo tu igru, da se ne poradjamo za svaki moguci go. I krila su nam mlada (ne racunajuci Ovcinu, koji se takodjer mozda oprosti, mada sumnjam), pa ne bi bilo lose probati s njima neki brzi rukomet, da se konacno pocnu bacati i te kontre.
Ko god ovdje misli da će doc igrac klase Vistoropa,Sutona taj je lud ili nema pojma.Od susjedni igrača mogu doći 3 klasa igrača tipa Tarabokija,Marijanac ili Hercegovci koji su propali poput Hercega,Vegara slučaja Nuica i taki.I da dođe bolji igrač završio bi kao Šarić on trenira ostali piju po kafanama i čovjek napusti,neće da se bruka.Od novi igrača doce neki Hercegovci čisto da lakše nadzu klub zbog nasputa ili neko iz Srbije koji je klasa Vuksica ili Lukica
Suton nije cistokrvni hrvat s obzirom da mu je majka bosnjakinja i mozda nasi igraju na tu kartu da ga privole da igra za nas 

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Suton vec zavrsena stvar 

Odlično ako je tako, mada se prerano izašlo sa infom, da se "kockasti" ne uključe, relativno je mlad, a bolji je od Gadže koji je nominalno nasljednik Duvnjaka i Cindrića.
Ja sam ga htjeo spomenuti ovdje prije 2 sedmice, ali reko bolje suti (iz gore navedenog razloga)…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.