AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Puma » 30 jan 2011, 23:55

meskalin je napisao/la:Nicolla Legrotalle dolazi sutra u Milan fujj ;S
mozda mi neces vjerovati, ali sigurno je bolji od Bonere, jos kad se uzme u obzir da vam je otiso Onyewu, Nesta ima stalnih problema sa povredama, Yepes ima 35 godina, onda priznat cete potreban je jos koji igrac da pomogne
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 jan 2011, 23:57

Puma je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Nicolla Legrotalle dolazi sutra u Milan fujj ;S
mozda mi neces vjerovati, ali sigurno je bolji od Bonere, jos kad se uzme u obzir da vam je otiso Onyewu, Nesta ima stalnih problema sa povredama, Yepes ima 35 godina, onda priznat cete potreban je jos koji igrac da pomogne

ali je yepes za njega ono sto je Nesta za Materazzia + ima 34 godine i strasno je los zapravo nije los nego prelos igrac :S Bonnera je los takodjer da se zna :D

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2011, 00:05

ma takvih transfera je bilo svake godine, niko na njega ne računa ozbiljno i neće on imati ni 3 nastupa za milan do kraja sezone, čisto neka ga za nedaj bože, ako se svi ozljede, a valjda neće, da onda on tu uleti, važniji je transfer onog malog golmana od 15 godina nego ovaj.
prva 2 su nesta-silva, a kad nema nekog od njih yepes se dokazao da ih može zamjeniti sasvom korektno, pa onda je tu papastadopulos koji je imao par kikseva ali je ipak puno bolji od bonere koji je tu peti stoper, e ovaj će legro biti čak iza bonere.
a i doveli su ovog malog elya, mislim da je i on stoper, al ipak je premlad da bi se na njega ove sezone moglo ozbiljno računati.
legro je tu da popuni mjesto 6. stopera koje je prije imao onjewu, a on nikad nije ni zaigrao
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 jan 2011, 00:42

Juventusov odbrambeni igrač Nicola Legrottaglie je potvrdio da sutra potpisuje za Milan...

Očekivalo se da će veteran potpisati za svoj rodni klub Bari, medjutim došlo je do nagle promjene planova kako su se približili posljednji sati prelaznog roka.

"Sutra ću potpisati za Milan." rekao je za Sky Sport Italia večeras.

"Da li sam uzrujan kako se sve završilo sa Juventusom? Vidjet ćemo. Kada kažem zbogom svima u Juventusu, ja ću reći šta mislim."

Tridesetčetverogodišnji igrač je u Bianconerima od 2003. sa kratkim pauzama kada je išao na posudbe u Bolognu i Sienu.

Milan je u potrazi za stoperom sa iskustvom ako se ozlijeda ramena kod Neste dokaže kao ozbiljna.
Evo izgleda da je istina dolazi vam Nicola.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 31 jan 2011, 14:28

Legrotalle presao u MILAN ! Transfer zavrsen i odradjen ... :)
BvB Echte Liebe !!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 31 jan 2011, 19:02

već sutra milan igra novu utakmicu, čekaju preporođeni lazio s kojim smo u rimu jesenas igrali nerješeno.
pozvani su Abbiati, Roma, Antonini, Bonera, Didac Vilà (n.35), Jankulovski, Legrottaglie (n.66), Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (n.54), Emanuelson, Flamini, Merkel, Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.
legrottaglie juče član juventusa a sutra u službenom sastavu milana :roll: , ovo nije mogao ni sanjati siguran sam, al eto i on je samo na 6 mj. došao.
vezni red desetkovan, vjerovatno će silva opet na zadnjeg veznog, uz emanuelsona i vjerovatno flaminija,
u odbrani je bonera 99% :roll: ako ne bude na stoperu biće desni bek, yepes sigurno jedan stoper, a antonini lijevi bek :roll: , ukoliko boneru stavi na stopera drugi bek vjerovatno oddo :roll: , e to bi tek bila tragedija 3 kloca zajedno u zadnjoj liniji, bolje papu s yepesom,
a napad vjerovatno robinjo-pato-ibra, casano malo odmara, al naravno nezvanično sve

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 31 jan 2011, 19:04

Sluzbeno : Legrottaglie u Milanu
slika
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 01 feb 2011, 01:08

tony-mortale je napisao/la:već sutra milan igra novu utakmicu, čekaju preporođeni lazio s kojim smo u rimu jesenas igrali nerješeno.
pozvani su Abbiati, Roma, Antonini, Bonera, Didac Vilà (n.35), Jankulovski, Legrottaglie (n.66), Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (n.54), Emanuelson, Flamini, Merkel, Cassano, Ibrahimovic, Oduamadi, Pato, Robinho.
legrottaglie juče član juventusa a sutra u službenom sastavu milana :roll: , ovo nije mogao ni sanjati siguran sam, al eto i on je samo na 6 mj. došao.
vezni red desetkovan, vjerovatno će silva opet na zadnjeg veznog, uz emanuelsona i vjerovatno flaminija,
u odbrani je bonera 99% :roll: ako ne bude na stoperu biće desni bek, yepes sigurno jedan stoper, a antonini lijevi bek :roll: , ukoliko boneru stavi na stopera drugi bek vjerovatno oddo :roll: , e to bi tek bila tragedija 3 kloca zajedno u zadnjoj liniji, bolje papu s yepesom,
a napad vjerovatno robinjo-pato-ibra, casano malo odmara, al naravno nezvanično sve
sto nebi ovoga Villu stavio na mjesto lijevog beka, pa da bude ovako:

----Oddo--Yepes--Bonera--Villa
-------------Silva----------
--------Flamini---Urbi----
-----------Robinho------
---------Ibra---Pato----
a Anttonini ide na kolac da se nabije pa da se viori ispred San Sira :twisted:

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 01 feb 2011, 01:14

meskalin je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:već sutra milan igra novu utakmicu, čekaju preporođeni lazio s kojim smo u rimu jesenas igrali nerješeno.
sto nebi ovoga Villu stavio na mjesto lijevog beka, pa da bude ovako:

----Oddo--Yepes--Bonera--Villa
-------------Silva----------
--------Flamini---Urbi----
-----------Robinho------
---------Ibra---Pato----
a Anttonini ide na kolac da se nabije pa da se viori ispred San Sira :twisted:
i ja se brate slazem s tobom ali ipak mali mora malo da saceka barem 2 utakmice ali i ja bih rizikovo pa sta bude ionako ne moze da vude gori od onog konja ,sva sreca pa nema zaratea .

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 01 feb 2011, 11:42

cak umjesto Bonnere bi stavio onoga Papasomething :D
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 01 feb 2011, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 01 feb 2011, 11:42

veceras ce vas lazzio nakautirat 8-) :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 01 feb 2011, 12:19

AC MILAN---2---1 LAZIO ---> 100% CE BIT TAKO LOL
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 feb 2011, 14:08

Adiyiah na posudbi u Partizan :o :shock: slika nakon Prince Tagoea doso im i Adiyiah :shock: haj nek mu/im je sretno 8-)
Amelia odbio povratak u Genou izjavio da mu je bolja klupa u Milanu nego prva postava u Genoi 8-)
Allegri " Jos 11 pobijeda do Scudetta "
Priprema se 25m za Gansa, izgleda da ce Milan poslati tu ponudu koju ce vjerovatno prihvatiti i ostaviti ga u Santosu do kraja sezone da im malo pomogne i takk, imo je neku tesku povredu i za sedam dana ce bit zdrav...
Galliani izjavio da su Inter i Juve najbolje poslovali u Italiji :roll: :lol:
Inzaghi na popisu za Ligu Sampiona ... igrat ce ako Milan prodje Tottenhama tj u cetvrt finalu ja mislim :?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 01 feb 2011, 17:45

Eto na sto je spao ovaj Adijah,a navikase ga poslije sp na sva usta a on nista :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 feb 2011, 18:52

vjerovatno je sastav koji sam juče najavio, vrijeme na san siru nije idealno za igru, magla se već spustila a za vrijeme utakmice će biti još i gore :(
al nema veze milan mora ovo dobiti, s laziem imamo dobre rezultate u zadnje vrijeme i u rimu, a naročito u milanu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 01 feb 2011, 18:55

Veceras ce biti zeznuta tekma. Onaj Kozac podivljao mogao bi nam belaje praviti. Ocekujem Pata u vrhu napada sa Ibrom a iza njih Robinho (koji me evo zvanicno priznajem iznenadio u zadnjoj utakmici). Silva ce vjerovatno na zadnjeg veznog. Zelim nam puno srece.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 feb 2011, 18:58

--------------abiati
oddo yepes bonera -antonini
---flamini silva emanuelson-
-----------robinjo-
----------pato ibra

još uvijek neslužbeno ;)

SpleeN_TM
Kontakt:

Post Postao/la SpleeN_TM » 01 feb 2011, 19:48

Prema Goal.com
Najbolji transferi:

1. Antonio Cassano (Sampdoria – Milan 1.7 milion eura)
2. Luis Suarez (Ajax – Liverpool 26.5 milion eura)
3. Fernando Torres (Liverpool – Chelsea 58.5 milion eura)

Klubovi koji su najbolje poslovali tokom prijelaznog roka:

1. Milan
2. Chelsea
3. Barcelona
8-)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 01 feb 2011, 19:49

tony-mortale je napisao/la:--------------abiati
oddo yepes bonera -antonini
---flamini silva emanuelson-
-----------robinjo-
----------pato ibra

još uvijek neslužbeno ;)
Sredina i napad vise nego dobri al odbrana KRIMINALNA....

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 01 feb 2011, 20:46

Moze li neko postaviti link za vecerasnju utakmicu???

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.