FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 01 feb 2011, 10:27

a u vezi tog "da se isprsimo" pitanje treba postaviti žuji koji priča o klubu a marketing vodi smješan tip, oblači nas legea (istina uz bolje uslove nego prije), u upravi sjede ljudi koji broje koliko je ko od igrača pojeo za ručak a nisu 3 KM unijeli u klub i td.
Dakle, žujo je adresa zašto živimo i "ciganišemo" sa ovim što imamo.
ali i takav je bolji od komšinica i dovoljan za odbranu titule.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 feb 2011, 10:28

iskreno i da lazo ostane ja bih sansu dao bajri, ali hajde vidjet cemo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 01 feb 2011, 10:30

@boccaccio
nemamo mi jos dovoljno para za takve rizike..
kada bi kupili nekog igraca za odstetu.. Taj igrac bi morao igrat u prvih 11 polusezonu minimalno.. Kojim slucajem se ne uklopi, raja bi se navukla na njega, pritisak, lose igra ne mozemo ga prodat...
slucaj dudica... Kad pogledas statistiku rekao bi odlican napadac zabija ajmo ga kupitit.. Sjecas se kako je igrao kod nas
Slazem se da se postepeno treba kretati u tom smijeru da budemo toliko jaki da mozemo kupitit onog ko nam se svidi, ali mislim da jos nismo spremni na takav rizik..
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2011, 10:52

nermin_TM je napisao/la:@boccaccio
kada bi kupili nekog igraca za odstetu.. Taj igrac bi morao igrat u prvih 11 polusezonu minimalno.. Kojim slucajem se ne uklopi, raja bi se navukla na njega, pritisak, lose igra ne mozemo ga prodat...
slucaj dudica... Kad pogledas statistiku rekao bi odlican napadac zabija ajmo ga kupitit.. Sjecas se kako je igrao kod nas
Slazem se da se postepeno treba kretati u tom smijeru da budemo toliko jaki da mozemo kupitit onog ko nam se svidi, ali mislim da jos nismo spremni na takav rizik..
Ako smo zaokruzili finansijsku konstrukciju za ovu polusezonu,a kazu da jesmo i to zvanicno,plus 2 miliona koja trebaju da stignu od Dzeke i ako se desi ovaj transfer od oko 300 000...da li me neko moze ubijediti da ne mozemo dati 100 000 nekom klubu za obestecenje...kada se kaze da je finansijska konstrukcija zaokruzena,misli se na sve,obezbijedjene su plate svim strukturama i svi troskovi koji slijede u tom periodu...naravno da bi najbolje bilo da mi proizvodimo Dzeke svake godine i tu nemas rizik poslovanja...ali ni tu nismo ajax ako vec nismo ni na nivou da kupimo...imamo dva tri potencijala trenutno i to opet ne znaci da nece zavrsiti u Zepcu,kao sto bi zavrsio vjerovatno i Dzeko da je ostao kod nas,ali realno...jer se raja i na njega bila navukla,je li tako...
Evo Jese je prioritet,zasto njega cekamo vec pola priprema...120 000 dolara ponuda iz Kine je bez veze za njega da bi otisao tako daleko...ima on para,nema veze,nece on za tu cifru otici u Kinu...a svi znamo da bi nam taj valjao,jer ima internacionalno iskustvo,igrao u evropi,igrao nesto i za repku Hrvatske...na kraju ce ga uzeti neki Sibenik ili Split i takvi klubovi jer su mu dali par milja vise za koje mi mozemo a necemo da damo...a nije da bas ne mozemo da ga podrzimo sa lovom,nego ne damo...koliko god on imao godina i bio staro gvozdje,sa njim imamo vece sanse u evropi,gdje se zaradjuje prava lova ,od nekog perspektivnog Mesica :mrgreen: ...na kraju krajeva sada da dodje jedan Rahimic ili Muratovic mi bi svrsavali na njih...ali da dodju dzaba...ako ikako moze...Zeljo je srozao svoj ugled i trebace vremena da se to vrati...nisam ja nestrpljiv,ako ste citali moje postove onda ste se i uvjerili u to...vazda treba gledati omladinsku skolu,traziti mlade talente i mimo skole...ali treba i uloziti u prave igrace i dovesti ih,jer ce oni nositi evropski pokusaj,a ovi mladi poput Sehica,Visce,Baljica,mogu samo izrasti uz njih u odlicne igrace,dobiti iskustvo koje je potrebno i onda ce i biti dobro prodati u neku evropsku ekipu...mora se rizikovati,jer nema napretka bez toga
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 feb 2011, 10:53

Z DOBRO IGRO PORAZ PROTI ŽELJEZNIČARJU :D

http://www.nkrudar.com/znk/index.php?op ... a&Itemid=1

Slovenci i pored toga što su demolirani, zadovoljni "časnim" porazom od 4:1.

Bajro Li Bajro...hm
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 01 feb 2011, 10:59

boccaccio je napisao/la:
nermin_TM je napisao/la:@boccaccio
Ako smo zaokruzili finansijsku konstrukciju za ovu polusezonu,a kazu da jesmo i to zvanicno,plus 2 miliona koja trebaju da stignu od Dzeke i ako se desi ovaj transfer od oko 300 000...da li me neko moze ubijediti da ne mozemo dati 100 000 nekom klubu za obestecenje...kada se kaze da je finansijska konstrukcija zaokruzena,misli se na sve,obezbijedjene su plate svim strukturama i svi troskovi koji slijede u tom periodu...naravno da bi najbolje bilo da mi proizvodimo Dzeke svake godine i tu nemas rizik poslovanja...ali ni tu nismo ajax ako vec nismo ni na nivou da kupimo...imamo dva tri potencijala trenutno i to opet ne znaci da nece zavrsiti u Zepcu,kao sto bi zavrsio vjerovatno i Dzeko da je ostao kod nas,ali realno...jer se raja i na njega bila navukla,je li tako...
Evo Jese je prioritet,zasto njega cekamo vec pola priprema...120 000 dolara ponuda iz Kine je bez veze za njega da bi otisao tako daleko...ima on para,nema veze,nece on za tu cifru otici u Kinu...a svi znamo da bi nam taj valjao,jer ima internacionalno iskustvo,igrao u evropi,igrao nesto i za repku Hrvatske...na kraju ce ga uzeti neki Sibenik ili Split i takvi klubovi jer su mu dali par milja vise za koje mi mozemo a necemo da damo...a nije da bas ne mozemo da ga podrzimo sa lovom,nego ne damo...koliko god on imao godina i bio staro gvozdje,sa njim imamo vece sanse u evropi,gdje se zaradjuje prava lova ,od nekog perspektivnog Mesica :mrgreen: ...na kraju krajeva sada da dodje jedan Rahimic ili Muratovic mi bi svrsavali na njih...ali da dodju dzaba...ako ikako moze...Zeljo je srozao svoj ugled i trebace vremena da se to vrati...nisam ja nestrpljiv,ako ste citali moje postove onda ste se i uvjerili u to...vazda treba gledati omladinsku skolu,traziti mlade talente i mimo skole...ali treba i uloziti u prave igrace i dovesti ih,jer ce oni nositi evropski pokusaj,a ovi mladi poput Sehica,Visce,Baljica,mogu samo izrasti uz njih u odlicne igrace,dobiti iskustvo koje je potrebno i onda ce i biti dobro prodati u neku evropsku ekipu...mora se rizikovati,jer nema napretka bez toga
Sad bi onaj debil rekao nema para vse se rastalilo :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 01 feb 2011, 11:01

Oni Boga mi kažu da je Željo bio u podređenom položaju čitavu utakmicu :lol:

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 01 feb 2011, 11:01

boccaccio
drago mi je da ti ovo pišeš jer ja nisam imao hrabrosti da ovo otvoreno napišem da me ne bi ovdje napadalo sve živo. Mene već odavno nervira ovaj kako ti kažeš ciganluk. Pare koje leže ne vrijede. Meni bi do kraja života trebalo jedno par stoja da ne moram više ništa raditi, da živim kako živim i plaćam režije i to je to. Kad umrem nek' djete krene od početka. Međutim, današnji fudbal kao i svaki drugi biznis traži ulaganje i samo ulaganje jer bez toga nema naprijed. Željo može opet uzeti titulu, ali posjeta od 5 milja u prosjeku će ostati, a u Evropi nas opet čeka kataklizma i to je to. Koji će nam klinac onda i stadion da zjapi prazan. Patićemo se opet sa mrtvim pitarima (kojima nismo dali dva gola ne sjećam se više od kada jer ih nema ko dati ni na prazan go) i strepiti od Čelika, dobivat' će nas krkani po Travniku i Tuzli. Ako je to cilj najpopularnijeg kluba u zemlji ****.aji onda sve.
Kao što kažeš Amar ne voli golgetere, zašto ne znam. Nije mu ih ni babo nešto plaho volio. Imali smo Mihajla i to je sve. Kad on dobi drugi žuti mi odigrasmo polufinale kupa UEFA bez centarfora i ispadosmo pored onakvih zicera. Je li to neka genetika i njihovo poimanje fudbala ne znam. Ako je cijena mira u svlačionici komunizam (svima isto) onda mi nemamo šta tražiti u modernom fudbalu. Kapitalisti iz lige petice k.ara.ju sve redom. Pravio je Amar promašaje sa Ticom, Mudrinićem i drugim (ako se dobro sjećam) pa šta. Niko mu nije zamjerio, neka dovodi trefiće jednom. Neki dan sam rekao da nije doveo ništa posebno pa su mi neki replicirali sa nekakvim igraćima da ne kažem niđe veze (ovo sve što je došlo osim par izuzetaka ne bi ni igralo u prvoj ekipi recimo jedne 2001. godine). Ja kad sam ovo rekao mislio sam prevashodno na prvi mandat kad je im'o gotovu ekipu (da ne kažem ekipinu za današnje uslove) sa ranije dovedenim Muratovićem i Bešlijom. Sa ovom današnjom politikom mi nikad ne bi doveli ni Muratovića ni Bešliju. Istina da Željo nije vidio gotovo ništa od transfera ove dvojice, ali to je ono što Amar treba da uradi i što fala Bogu radi, da zaštiti klub. Međutim, kad ne dovodiš i ne trošiš isti ti je klinac. Ha nemo ha ne zno isto je.
Od kataklizme u Evropi i Bekrića je lego makar milion. Od Džeke dolaze dva. To su znači tri. Ako se od ta tri miliona ne napravi 5 i vrate usput dugovi onda mi nemamo ni Upravu (mada ja odavno znam da je nemamo barem ne jedinstvenu, ali ne bih o tom sad) ni klub. Prvak države dobiva oko 300 hiljada eura (ako sam dobro zapamtio). Pa je li problem uložiti barem pola toga na pojačanja i opet si na kraju svojka. Svi pričaju da se fudbal igra zbog navijača. Navijači hoće atrakciju u vidu pojačanja svake godine, a ne pivote i otvarače, Laze, Bajre i Nikoliće itd.
Da ti pravo kažem iznenađen sam i krivo mi je. Mislio sam da će Amar drugačije raditi jer znam da voli Želju i da voli nivo. Dan ranije uvijek ide na gostovanja, uzme mrak autobus za igraće kad krene papcima u goste. Kad ga pitaš što, kaže nek vide papci šta je Željo. Pa Amare nek i sad vide papci šta je Željo. Imaš bezrezervnu podršku svih navijača Želje, ali brate poslušaj i njih nekad, nemoj biti tvrdoglav. Ne moramo uvijek biti prvaci nije ni realno, ali brate daj nam po kojeg pravog igraća da imamo šta gledati pa makar i zijanili koju tekmu. Nismo ni sad bez poraza. U lajkanju po Facebook-u ima nas najviše, ali kako te "lajkere" dovest na stadion i naplatiti im kartu.
Sa ovim džabalaja igraćima,teško.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 feb 2011, 11:05

vendetta87 je napisao/la:Oni Boga mi kažu da je Željo bio u podređenom položaju čitavu utakmicu :lol:
:lol: :lol: :lol:
Željo i samo Željo...

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 01 feb 2011, 11:12

čamac kapa dole
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 01 feb 2011, 11:16

E ljudi samo lagano, Osim ceka rasplet oko Laze ako se proda bice neko pojacanje u napadu o kojem svi sute kao ribe :D , jedino se sad vode pregovori oko Ješe koji ce najvjerovatnije kod nas samo imam osjecaj da preko nas ucijenjuje olimpic za više para i ako mu daju sigurno ce opet igrat za njih ako ne eto ga kod nas .Sve ce se znati oko njega definitivno do subote! veliki pozdrav

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 01 feb 2011, 11:17

@boccaccio

Super bi to bilo dovoditi skupa pojačanja, ali ja trenutno nisam za to. Preveliki je to rizik za nas.

1. Mi u nekom srednjem roku (5-10 godina) ne možemo ni kao sredina ni kao klub prestići npr. Dinamo ni Partizana pa da možemo pokupiti najbolje igrače iz regiona (čak iza ova dva kluba imamo i CZ, Hajduk...). Tako da nam ostaje druga klasa igrača, odnosno što ovi ne pokupe. Koliko ta druga klasa vrijedi na evropskom tržitšu ne znam, ali sigurno se ne mogu uzeti neki veliki milioni za njih. Dinamo npr može sebi dozvoliti da dovede 5-6 mladih igrača i da ih plati po cca 100.000 € (nebitno da li je plata ili obeštećenje). Mi se ne možemo tako uvaliti godišnje nekih milion maraka u mlade igrače, iako bi postojala realna šansa da nekog od tih 5-6 prodamo za par miliona u nekoliko godina nakon dovođenja. Može mi sad neko lupetati kako treba naći pare, sponzore, zaraditi od evrope i sl, ali to kod nas tako ne ide. Moramo biti realni i svjesni da su regionalni centri Zagreb i Beograd (koliko god nam se to ne sviđalo) i da su glavne pare tamo. Mi bi se udarali nogama u guzicu da nađemo sponzora za 500.000 km, a kod njih je to samo jedan od sponzora - ni blizu glavnog.

2. ono što bih ja volio i gdje vidim neku šansu je korištenje ovih para od Džeke u poboljšanje uslova rada, infrastrukture i ulaganja u omladinsku školu. Sa npr 100.000 KM ili € (koliko bi platili ovog crnogorca), jedna generacija mladih igrača bi mogla obići pola evrope i steći neprocjenjivo iskustvo, umjesto što se valjaju u blatu po BiH. Mogli bi ih ranije vezati ugovorima i ranije da ne idu na kojekakve probe i testiranja. Mogli bi uložiti u edukaciju trenera koji bi sami stvarali nove štiliće i džeke. Mogli bi ti dječaci uraditi razna testiranja (medicinska) i raditi specijalističke treninge kako bi ih pripremili za napore koje zahtjeva liga prvaka i da ispravljaju nedostatke (obično se kod nas kaže istjeraj ih na planinu pa nek trče; da je to dovoljno, ne bi englezi, francuzi, španci i njemaci pravili akademije gdje se naučno pristupa razvoju fudbalera). Rizik naravno postoji da ti uložiš ovako u igrača, a da nas ispali kao npr Cocalić ili Kerla, ali ipak imamo i mehanizme da dobijemo pristojnu odštetu kao u slučaju baš Cocalića (mislim da smo/ćemo dobiti skoro 100.000KM), Džeke a vjerovatno i za Štilića.

Ko zna njemački, može vidjeti da se na taj način Borusija iz Dortmunda izvukla iz krize. Skontali i oni da nikad neće moći parama parirati Minhenu, Hamburgu i drugim velikim centrima. Ali mogu na drugi način.
http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-76229584.html

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 01 feb 2011, 11:18

čamac je napisao/la: Nismo ni sad bez poraza. U lajkanju po Facebook-u ima nas najviše, ali kako te "lajkere" dovest na stadion i naplatiti im kartu.
2-3 ovakve i da igra 10 lazara napunio bi se stadion :mrgreen: :mrgreen:

slika

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 feb 2011, 11:30

Hajmo svi kritikovati Amara, to je najlakše..
Ljudi, nema pojačanja za 100-200 hiljada, shvatite to- NEMA. I to je Amar skontao i ne želi da rizikuje te pare, jer je nama još uvijek to velika stvar.. Pojačanja su od pola miliona pa gore, a to još uvijek nemamo. Razlika između tih vaših pojačanja od sto hiljada i igrača koje mi trenutno imamo je "pet deka", tj. razlike nema.
Kad se vratio Amar, rekao sam sebi "za 3-4 godine ćemo možda opet biti u vrhu i moći nešto napraviti u Europi", i vjerujem da su svi tako razmišljali. Evo, prošla je godina i po, stvari idu čak i brže nego što sam mislio, a mi nešto nezadovoljni igrom, igračima, pojačanjima, qrcima pa čak i Amarom.
Sve dok igrači daju maksimum i igraju onako kako stoji u mom potpisu, ja sam zadovoljan. Ne postaje se preko noći velik i jak. Najviše navijači mogu pomoći napretku, a vi skontajte kako ;)
Meni je refren ove pjesme Željo sa Amarom:
[youtube][/youtube]

Sad odoh položiti ispit, kad se vratim ne želim da vidim kritike i Amarovo ime u istom postu.. ;) :evil:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 01 feb 2011, 11:34

spielführer_21 je napisao/la:Sad odoh položiti ispit, kad se vratim ne želim da vidim kritike i Amarovo ime u istom postu.. ;) :evil:
dovescemo i jesea i napadaca dok se vratis :mrgreen: :mrgreen:

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 01 feb 2011, 11:39

vodena_glava je napisao/la:Čekam pare od Džeke kloca, hoću određeni procenat. Pričo` sam sa Žujavim za pare, hoću da proširim i renoviram kafić.

Nadam se da će mi se vratiti topnik Lazo sa njim ću da izdominiram evropu!
Ma vidi ti njega što je humorističan.Ljubi ga majka.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 feb 2011, 11:43

@Čamac

Ima smisla ovo što si napisao, ali mora se ipak razmotriti činjenica da pare koje se dobiju nisu prosta zarada koja se može samo preusmjeriti na pojačanja i ništa drugo.
Dalje, Pare od Džeke još nisu uplaćene. Tako da je lako govoriti, da od 3 miliona se može napraviti 5, ali ipak jedno je pričati, a drugo je raditi.

Zašto ne uzmeš u razmatranje, da je Šeha potpisao ugovor pod boljim uslovima? To koliko znam još ni jedan klub u PL BiH nije uradio sa nekim svojim igračem koji je tražen. To je pomak koji je vrlo važan. Moraš isto imati u vidu, da je ovo TEK druga godina kako je nova struktura u Želji, a to je kratak period da bi se moglo nešto atraktivno uraditi.

Također mislim da je veoma zabrinjavajuče kada neko komentariše Polufinale kupa UEFA Željo Videoton i osvrće se na činjenicu o sastavu ekipe. To mi je malo smiješno moram ti priznat.

Ako nešto znaš o stanju u klubu, a ne želiš iznositi, nemoj ni spominjati da išta znaš. Jer to je licemjerno. Ispada kao da hoćeš reći da ima lopovluka u tome svemu. A možda u stvari i nemaš pojma o stanju u klubu, ali eto hoćeš da se napraviš važan ili ti je to neko prenio ko voli da izmišlja, pa nisi siguran u to što si čuo. U glavnom nema potrebe da spominješ takve stvari, ako nećeš iznjeti činjenice i fakte.

U suštini, dovođenje "pojačanja" je u večini slučajeva rizik, posebno za PL BiH. U PL BiH je Fizička pripremljenost igrača veliko pojačanje, tu je pojačanje kvalitetan rad kolektiva... i t.d.
Sve što je Amar rekao kad je došao u Želju ponovo, to se i obistinilo. Zbog toga ja njemu više vjerujem nego tebi, ne samo kad su u pitanju pojačanja i ciljevi kluba, nego i kad je u pitanju stanje u klubu. Do nedavno smo svi doživljavali frustracije zbog gostujućih utakmica gdje nismo ni jednu pobjedili, sada se vidi napredak i samo napredak. Što se tiče Evrope, Željo je zijanio od učesnika grupne faze lige prvaka, od kluba koji je nakantao Benficu, čije igrače kupuje Chelsea za višemilionske cifre...KRAJ PRIČE! 8-)
Željo i samo Željo...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2011, 11:53

Amaru niko ne bi zamjerio kad bi juniore izveo i sa njima nastavio prvenstvo, to je sigurno.Ali glupa je prica kako ne treba rizikovati i sta znaci taj rizik, nije rizik kupiti mladog igraca i cekati da postane igrac pa za Viscu smo odbili 300 000 $ glat jer sigurno ce se moci uzeti i vece pare ne trcimo da prodamo igraca pod svaku cijenu i to je dobro fakticki stajemo na noge, u procjeni fulaju i ekipe koje imaju i skaute i sta ti ja znam komplet sistem koji smanjuje rizik da fulaju sa tako necim i to je u ovom poslu normalno, ja vjerujem da sad ovakvi kakvi jesmo konkuretni smo za osvajanje titule ali zasto ne probati otici korak naprijed mi stvarno imamo taj neki kostantni mali pomak i bez ovih para od Dzeke, sigurno da Brko ima viziju od pocetka sta i kako ali ima i ona ako uzmemo titulu vrijednost nasih igraca ce skociti zaradice se pare sve ce biti lakse.Po meni sto se tice igraca u ovom trenutku bi trebao biti prioritet Jese cisto iz razloga jer je tu pri ruci a i pravi je igrac, sto se tice napadaca u slucaju da Lazo ode mudro bi bilo dovesti nesto za sta ce se i dati nekih para ne mora se sve gledati u okviru nase lige imali bi tim za evrope uigran.Ocigledno je da Amar ima strategiju i da nece odstupiti ni sekunde od svojih planova, mozda i ne treba ima uspjeha vise nego sto je iko i ocekivao realno govoreci i prosle je godine rekao sa ovom ekipom mozemo uzeti prvenstvo tako je i bilo ako i sad tako misli sto da ne.I krtike upucene nisu kritike za Amara nego stari su vidjeli malo boljeg fudbala na Grbavici i to je to jednostavno svi zelimo da tribine budu pune radi dobrie igre nasih pulena...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 01 feb 2011, 12:01

nermin_TM je napisao/la:
čamac je napisao/la: Nismo ni sad bez poraza. U lajkanju po Facebook-u ima nas najviše, ali kako te "lajkere" dovest na stadion i naplatiti im kartu.
2-3 ovakve i da igra 10 lazara napunio bi se stadion :mrgreen: :mrgreen:

slika
Ja bih vise volio, da nam je adidas sponzor, zena ima ;)
Željezničar za život cijeli !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2011, 12:02

@AYAN

camac nije balonja koji ne zna sta prica samo je britak na jeziku i lijepo bi bilo kada bi svi mogli diskutovati bez obzira na misljenje uz medjusobno uvazavanje pogotovo nekih ljudi koji su stari navijaci Zelje.Bez uvrede ikome...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, Levin, nindza i 52 gosta.