FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Realno s obzirom u kakvoj je klub krizi i koliko su izgubili na popularnosti odlaskom messija ovo je top.
Opet te pitam, koja ekipa na svijetu ima ovakav ili veci ugovor od ovoga?Felixians4 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:41sigurno da je za klub dobro,al bi to bilo vjerujem 600+ milijuna da nije globalna kriza,pandemija i da Barca sama nije u problemu
- Felixians4
- Kontakt:
mislim da nitko nema sličan ugovor. dao si im sve. reklamu,ime nou campa,na dresu svih ekipa... ionako su hit platforma(sad pod lupom skandala),a vi ste Barcelona,top sportski brand. nemojte se podcjenjivati. situacija je takva kakva jest,vjerojatno se nije moglo izvući više,no to je sitniš u odnosu na realan posao da je recimo 2016.godina u pitanju,duplo bi cifra išla,uvjeren samEvander je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:57Opet te pitam, koja ekipa na svijetu ima ovakav ili veci ugovor od ovoga?Felixians4 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:41sigurno da je za klub dobro,al bi to bilo vjerujem 600+ milijuna da nije globalna kriza,pandemija i da Barca sama nije u problemu
Najbolji ugovor u svijetu fudbala je los? Zanimljivo

Da nisu prodali i ime stadiona onda bi bio najbolji. Real recimo od Emiratesa za ime na dresovima i trening opremi cini mi se dobija 70ak miliona godisnje.
- Felixians4
- Kontakt:
to ja nisam ustvrdio. zanimljivo baš. odgovorio sam ti najpristojnije moguće,i rezonski,a ti loše iščitaš i ideš se sprdati. pitao si me tko toliko trži,a ja ti uzvratio da nitko nema takav ugovor i da sebe podcjenjujete. druže,nije ti svaki nepoznati online sugovornik neprijatelj i troller
Na ime stadiona se realno ne moze dobiti vise od 20 miliona godisnje, to su oni ugovori sa velikom cifrom, ali na 20-30 godina. Znaci bez stadiona to je ugovor u rangu Realovog. Jos mogu izvuci 20 za rukav i to je maksimum u ovoj situaciji.
Moglo se vise izvuci od nekog 'anonimusa', ali Spotify je ipak brend i stepenica vise u odnosu na Rakuten i vjerujem da ce donijeti dosta benefita na nekim drugim stvarima.
Moglo se vise izvuci od nekog 'anonimusa', ali Spotify je ipak brend i stepenica vise u odnosu na Rakuten i vjerujem da ce donijeti dosta benefita na nekim drugim stvarima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Rakuten im dao 55m samo za jednu stvar a Spotify im uzeo sve za samo 93m i kazu "super posao" 

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kako guza od Burnleya sinoć, boli li? Kako je odigrao Hunaldu, goat fudbala?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne znam za vas, ali meni će mnogo smetati "Spotify Camp Nou" za najveći ugovor u svijetu fudbala.
Prodali ime stadiona za godisnju platu olupine Buskeca , to nigdje na Svijetu nema.
Sto se mene tice nek se zove i spotify samo, neki ocigledno ne shvataju u kakvim je financijskim sranjima klub.
- Felixians4
- Kontakt:
pa iz tog konteksta je super stvar,samo naglašava zapravo koliko ste moćni i veliki i kad prizdravite,opet će vas se svi bojati,al istovremeno se diviti.
U Njemackoj pravo na ime stadiona i to totalna promjena imena, gdje se stadion zove samo po sponzoru (tipa Allianz arena), prodaje se za puno manje para.
Tako da....
Tako da....
Toliko o tome da Atletico ima jači tim od Barce. Samo Koemana uspio pobijediti.Od osam menadžera Barçe s kojima se Diego Simeone suočio u La Ligi, jedino je uspeo pobediti tim Ronalda Koemana. Ovo je njegova statistika protiv Barçinih trenera:
vs Pep Guardiola: 1 poraz,
vs Tito Vilanova: 2 poraza,
vs Tata Martino: 2 poraza,
vs Lucho Enrique: 1 remi i 5 poraza
vs Ernesto Valverde: 2 remija i 3 poraza
vs Quique Setien: 1 remi,
vs Ronald Koeman: 2 pobede i 1 remi,
vs Xavi: 1 poraz.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Znam da je indiskretno pitanje, ali bi bilo dobro, obzirom na tvoje relativiziranje navedenih brojki, da nam kažeš kakvi su tvoji godišnji prihodi i kakve su ti poslovne reference?
Pretpostavljam, na pročitano, da uzimaš veću cifru, nego će to FC Barcelona godišnje kasirati.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 09 feb 2022, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se ne usudim takve cifre komentirati.Felixians4 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:04Realno premala cifra na taj period s obzirom što dobijaju -da ste u dobrim financijama,bar duplo bi uzeli,al dobro dođe.
Ti očito uzimaš puno veću lovu, nego će to Barcelona uprihoditi.
Barem tako izgleda, jer sudim po tome šta pišeš. Svaka čast, čestitam.
- Felixians4
- Kontakt:
ok,onda sam u krivu. ne,ja sam luzerčina,zato i cijenim sve ostale jer smatram da sam totalno dno. zato i smatram da je barca prevelika,možda sam u kirvu,i tak sam glup ko točakRodju je napisao/la: ↑09 feb 2022, 16:32Ja se ne usudim takve cifre komentirati.Felixians4 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:04Realno premala cifra na taj period s obzirom što dobijaju -da ste u dobrim financijama,bar duplo bi uzeli,al dobro dođe.
Ti očito uzimaš puno veću lovu, nego će to Barcelona uprihoditi.
Barem tako izgleda, jer sudim po tome šta pišeš. Svaka čast, čestitam.
Ne smijete ovdje nista komentarisati ako niste znali, odmah dodje ovaj rodju i trazi tvoj cv i platnu listu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.