ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Mogo je imat dosta bolju. Em je haman 10 god starija, em istetovirana cijela isto neki ludjak em nije bas toliko lijepa da to sve opravda ono dobro izgleda al nije elita
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa dobro nije ni Zveki jos elitaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:20Mogo je imat dosta bolju. Em je haman 10 god starija, em istetovirana cijela isto neki ludjak em nije bas toliko lijepa da to sve opravda ono dobro izgleda al nije elita

⚽FK Garaže⚽
- Felixians4
- Kontakt:
Brenda Patea i Olga Šaripova,neslavno je završilo. Ova ga je umirila
- AshburtonG
- Kontakt:
Zverev ima ukusa.
Cura cak ni zube nije uradila. Brutalno izgleda.

uradila je ona dosta toga, ali nije na damirov zvezde granda način!AshburtonG je napisao/la: ↑06 feb 2022, 20:14Zverev ima ukusa.![]()
To ti je sve stvar ukusa,ona je meni top,pogledaj recimo djevojku od Thea Hernandeza,istetovirana i po vratu,sva istetovirana al treba zvoni. Nekome te tetovaze ne smetajuBosniaBoston je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:20Mogo je imat dosta bolju. Em je haman 10 god starija, em istetovirana cijela isto neki ludjak em nije bas toliko lijepa da to sve opravda ono dobro izgleda al nije elita

- AshburtonG
- Kontakt:
Cura smanjila sebi grudi, o cemu pricamo.jestamaji je napisao/la: ↑06 feb 2022, 20:34uradila je ona dosta toga, ali nije na damirov zvezde granda način!AshburtonG je napisao/la: ↑06 feb 2022, 20:14Zverev ima ukusa.![]()

Ostalo nista, osim vjerovatno usana, ali vise znam djevojaka koje su barem jednom isle na fillere, nego ovih sto nikad nisu probale. Normalno pricam o metropolitskim ribama, ne ove na siru i kajmaku.

prvo ih napuhala pa ih smanjila

izguglao sam par slika prije/poslije .. ni nalik sebi od prije

izguglao sam par slika prije/poslije .. ni nalik sebi od prije

- AshburtonG
- Kontakt:
A brate, jesi nedokazan. Zena je poznata u Njemackoj po tim savrsenim prirodnim grudima, koje je imala prije smanjivanja. Jedini estetski zahvat su filleri u usnama. 

- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Zbogom Juan Martin del Potro , veliki majstore !!! Kad sam ga prvi put vidio zvali ga del Porto , duga valovita raspuštena kosa visok baš nimalo nalik "običnog" tenisera ...
Jedini poraz Federera koji me nimalo nije bolio je od njega upravo , em je bio strašan meč em jednostavno ne možeš da ne gotiviš del Potra kakvi su forhendi sijevali od obojice
Uživaj legendo
Jedini poraz Federera koji me nimalo nije bolio je od njega upravo , em je bio strašan meč em jednostavno ne možeš da ne gotiviš del Potra kakvi su forhendi sijevali od obojice

Uživaj legendo

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Zbogom veliki covjece

Oprostio sam se od mnogih igraca u raznim sportovima, ovo sinoc je bilo bolno. Znam da je moralo i moglo bolje, ali nije islo. Ostavio je onaj mali tracak nade da ce se boriti da normalno zivi,ko zna? Mozda Bog pise neku posebnu pricu

Max Allegri

Gracias, amigo

Sve što mu želim je brz oporavak i život bez bolova, kako fizičkih tako i onih duhovnih. 4 operacije na koljenu od fatalnog Londona 2019. godine, čudo je kako je uopšte smogao snage da odigra i ovaj završni meč jer sam nailazio na rekreativce od 50 godina koji se bolje kreću.
Definitivno jedan od onih za koje se sa sigurnošću moglo reći da bi otkinuo trojci još koji slem, poput Endija i Stana. I dan danas upalim neke njegove najbolje mečeve na YT, praznik za oči.
Uživaj majstore, zaslužio si.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Eto usput se pokenjamo na Delbonisove dropove.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ode omiljeni lik i igrac svakog teniskog fana,veliki DelPo.
Nadati se samk da ce mu se u zivotu sve posloziti i da nece patiti kao u zadnjih par godina.
Nadati se samk da ce mu se u zivotu sve posloziti i da nece patiti kao u zadnjih par godina.
- Felixians4
- Kontakt:
Polufinala: US Open 250-ca(ima takvih turnira tokom godine 5-6 - Dallas,Los Cabos,Atlanta,San Jose pa i 500Washington),Latino Šljaka i luka Rotterdam kao objektivno najkvalitetniji turnir iako podloga bi mogla biti nalik starim danima za jači ugođaj.
Lehecka prvo pa muško,izbacio ozbiljna mlada imena,a takva su sva ostala među 4. Stef(Enqvist se pridružio) je promijenio pristup,izuzetno je napadan, takoreć Federesque style,izgleda da je za razliku od Thiema pogodio s operacijom,a navodno mu najviše kod BH pomoglo. Rublev rutinirao lanjskog finalnog suparnika Fucsovicsa,a sudar s FAA zbog inspiriranog Čilića izbjegnut je na AO,sada će to biti tarapana.
Isner-Anderson svoj TB full spektakl po 3.put u karijeri ispunili,a sada je na redu dobri guy Reilly. Džinovi...
Sinner i Piatti se razilaze, vjerujem prava odluka
Lehecka prvo pa muško,izbacio ozbiljna mlada imena,a takva su sva ostala među 4. Stef(Enqvist se pridružio) je promijenio pristup,izuzetno je napadan, takoreć Federesque style,izgleda da je za razliku od Thiema pogodio s operacijom,a navodno mu najviše kod BH pomoglo. Rublev rutinirao lanjskog finalnog suparnika Fucsovicsa,a sudar s FAA zbog inspiriranog Čilića izbjegnut je na AO,sada će to biti tarapana.
Isner-Anderson svoj TB full spektakl po 3.put u karijeri ispunili,a sada je na redu dobri guy Reilly. Džinovi...
Sinner i Piatti se razilaze, vjerujem prava odluka
-
- Kontakt:
Hajde Felixe , vrijeme je da makar uzmes set u finalu.
9. igrac svijeta bez ATP titule
9. igrac svijeta bez ATP titule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.