Naravno reprogram se placa redovno nego sam napisao samo da se vidi koliko je jos ostalo da se platiKockoglavi je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:41Imamo sporatum sa poreznom koji uredno izmirujemo. No sikiriki
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
je li ujedno i jedini dug koji imamo ?benko21 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 11:05Naravno reprogram se placa redovno nego sam napisao samo da se vidi koliko je jos ostalo da se platiKockoglavi je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:41Imamo sporatum sa poreznom koji uredno izmirujemo. No sikiriki![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ja mislim da je ovo jedini dug koji imamoFCUM je napisao/la: ↑09 feb 2022, 11:08je li ujedno i jedini dug koji imamo ?benko21 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 11:05Naravno reprogram se placa redovno nego sam napisao samo da se vidi koliko je jos ostalo da se platiKockoglavi je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:41
Imamo sporatum sa poreznom koji uredno izmirujemo. No sikiriki![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Sabrina, sjeme joj se zatrlo.FCUM je napisao/la: ↑09 feb 2022, 11:08je li ujedno i jedini dug koji imamo ?benko21 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 11:05Naravno reprogram se placa redovno nego sam napisao samo da se vidi koliko je jos ostalo da se platiKockoglavi je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:41
- Kockoglavi
- Kontakt:
Da.FCUM je napisao/la: ↑09 feb 2022, 11:08je li ujedno i jedini dug koji imamo ?benko21 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 11:05Naravno reprogram se placa redovno nego sam napisao samo da se vidi koliko je jos ostalo da se platiKockoglavi je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:41
Kad se samo sjetim koliko su je pojedini branili ovdje muka mi odmah bude
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Čudi me da onako sposobna nije dobila neko mjesto bar u Realu. Evo ne znam. Uostalom zar Tan nije stao iza nje i tako to, da nije u Cardiffu

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko nas je samo rumeni yebo, on je konkretno oko ovog duga najvise sranja napravio
Ali hajde, da toga svega nije bilo ne bi nikad ni Ismira vidjeli, sreca u nesreći.

Ali hajde, da toga svega nije bilo ne bi nikad ni Ismira vidjeli, sreca u nesreći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Krava raspala.
Svaku marku koju je pronevjerila i odradila na stetu kluba, zafalila joj za najbitnije.
Papanka mrtva.
Svaku marku koju je pronevjerila i odradila na stetu kluba, zafalila joj za najbitnije.
Papanka mrtva.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ja bih ovo je.bo, ne znam za vas
Evo i oni tebe selame!
Očekivao sam bar Čatakovića da će danas odigrati koji minut...
Bordo bijeli za život cijeli!!
Dosta igraci fali: bodul,krste, merso, djokanovic, oremus vec drugu tekmu... Hajde hamza i daniel su tek tu igrat ce vjv iducu... Da nije korona uhvatila neke igrace?
Zadnja izmjena: keli, dana/u 09 feb 2022, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Neki dan sam govorio da protiv "slabih" treba probati dvojac na sredini Kapic/Secerovic kad evo ga odmah 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dobra 'ebla sebe

ZZ
Trenutno korisnika/ca: JuricaSpindl, Tatamata1946, tenpenny i 40 gostiju.