FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel danas sastanak Fanima i ljudi iz kluba ?
- f0rest1946
- Kontakt:
Da.
- huntingseason
- Kontakt:
Moze, viber broj 062214502, ili se javis u privatne poruke na hordezlashop ili unfks_hordezla na instagramu ili fb stranici UNFKS Horde Zla. Ceka se otprilike 4-5dana, stize postom.
Ma za klubove iz Federacije je sve otezano platis organizaciju tekme duplo vise posebno mi iz Sarajeva,porezima te oderu dok TC i Zrinjskom to je strani pojam. Umjesto da olaksaju i pomognu sport jer smo najgora sportska nacija oni ga jos vise guraju u propast
zar imamo uopste dugova ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ma bezveze
Trenutno su 9.na tabeli u Uzbekistanskoj ligi,prosle sezone su bili 11.a sezonu prije te 13.
Ako bude igrao danas najjaci sastav(sto je za ocekivati)pobjeda 3-4 razlike.
Nadam se da ce Hamza i Daniel zauzeti svoja mjesta u prvi 11
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja nisam vidio lošijeg golamana od ovog Kanurića.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Naravno da moze, ali lakse pitat nego otvorit stranicu gdje sve pisehuntingseason je napisao/la: ↑09 feb 2022, 04:24Moze, viber broj 062214502, ili se javis u privatne poruke na hordezlashop ili unfks_hordezla na instagramu ili fb stranici UNFKS Horde Zla. Ceka se otprilike 4-5dana, stize postom.

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To sam ja kao laik i na treningu vidio. Prije nego što je dobio priliku ja sam vam ovdje napisao da je dosta ispod Dizdarevića ali da nijedan nije kao Kovačević. Mogao sam pogriješiti i ne razumijem se toliko poput Adilovića ili Sablića ali ono je baš bilo očito. Alaim je za ovakve golmane lično Oliver Kahn.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Barem se za golmana ne moramo sekirat jos dugo vremena. Tu je Belmin, tu je Sahinovic.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mortem na treningu, ja se ne hvalim, ali sam ga skontao jos na youtubeMortemHz je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:26To sam ja kao laik i na treningu vidio. Prije nego što je dobio priliku ja sam vam ovdje napisao da je dosta ispod Dizdarevića ali da nijedan nije kao Kovačević. Mogao sam pogriješiti i ne razumijem se toliko poput Adilovića ili Sablića ali ono je baš bilo očito. Alaim je za ovakve golmane lično Oliver Kahn.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dizdarević ima refleks ali je liniski golman. Mnogo golova je primio zbog toga, sjećam se da je i Kovačević na početku bio takav. Nadam se da će i Dizdarević to promijeniti.MortemHz je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:26To sam ja kao laik i na treningu vidio. Prije nego što je dobio priliku ja sam vam ovdje napisao da je dosta ispod Dizdarevića ali da nijedan nije kao Kovačević. Mogao sam pogriješiti i ne razumijem se toliko poput Adilovića ili Sablića ali ono je baš bilo očito. Alaim je za ovakve golmane lično Oliver Kahn.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerujem ti. Ja nemam običaj da tako gledam igrače po YT, posljedni igrač kojeg sam pogledao je Tino i to 2-3 minute.Napapijri je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:30Mortem na treningu, ja se ne hvalim, ali sam ga skontao jos na youtubeMortemHz je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:26To sam ja kao laik i na treningu vidio. Prije nego što je dobio priliku ja sam vam ovdje napisao da je dosta ispod Dizdarevića ali da nijedan nije kao Kovačević. Mogao sam pogriješiti i ne razumijem se toliko poput Adilovića ili Sablića ali ono je baš bilo očito. Alaim je za ovakve golmane lično Oliver Kahn.Lik nije mogao ni dobrih 5 minuta klipa uraditi, a neko ga je uspio uvaliti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moguće. Dizdarević je odličan ali nije kao Kovačević. Ono je golmančina i uvjeren sam da će otići daleko a i bit će prvi golman bosanske reprezentacije ako savez bude iole normalan.fks74 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:31Dizdarević ima refleks ali je liniski golman. Mnogo golova je primio zbog toga, sjećam se da je i Kovačević na početku bio takav. Nadam se da će i Dizdarević to promijeniti.MortemHz je napisao/la: ↑09 feb 2022, 10:26To sam ja kao laik i na treningu vidio. Prije nego što je dobio priliku ja sam vam ovdje napisao da je dosta ispod Dizdarevića ali da nijedan nije kao Kovačević. Mogao sam pogriješiti i ne razumijem se toliko poput Adilovića ili Sablića ali ono je baš bilo očito. Alaim je za ovakve golmane lično Oliver Kahn.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ma samo sabura sa golmanima. Vladan koji ce jos malo napunit 24. Jos nije blizu svog vrhunca i ima svasta jos naucit, a tek Belmin sa 20. Dat im podrsku samo, a kikseve prave golmani i sa preko 400 tekmi na golu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, atomskaNavika, boki86, bordobijeli, broj6, brojjedan, Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pena, pitara, umrobihzbogtebe1946, Vanja8, Venom i 152 gosta.