Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Virtu4l
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2011, 09:46

Lily je napisao/la:Osvojio ga ne osvojio.. Poslije Liverpoola zaigrati u Chelsea. Jadno.
Nemojte sada početi s glupostima poput: "Mi makar osvajamo nešto", " Šta će vam historija sada" bla bla. :roll:
Chelsea je jedan mali klub trenutno i ništa više. To je činjenica. A trofej ove godine, najvjerovatnije, osvojiti nećete.
Činjenica je da je Chelsea davno prestao biti mali klub. Zar ono što se jučer desilo nije najbolji mogući dokaz za to...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 09:49

Virtu4l je napisao/la:
Lily je napisao/la:Osvojio ga ne osvojio.. Poslije Liverpoola zaigrati u Chelsea. Jadno.
Nemojte sada početi s glupostima poput: "Mi makar osvajamo nešto", " Šta će vam historija sada" bla bla. :roll:
Chelsea je jedan mali klub trenutno i ništa više. To je činjenica. A trofej ove godine, najvjerovatnije, osvojiti nećete.
Činjenica je da je Chelsea davno prestao biti mali klub. Zar ono što se jučer desilo nije najbolji mogući dokaz za to...
pa dobro srednji klub :D nemam ja nista protiv chelsea al ne moze se reci da je veliki klub nikako. mada ne vjerujem da to trenutno predstavlja neki problem navijacima chelsea. ja bi i dalje vise volio da vi osvojite nego manchester
You are someone else I am still right here

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 01 feb 2011, 09:54

Covjeku kakav je Kenny
Kapitenu i legendi kakvi su Gerrard i Carragher
Odlicnim igracima kakvi su Reina, Glen, Skrtel, Agger, Lucas, Meireles, Kuyt, Suarez
Najboljim navijacima na svijetu ... Ovako zabiti noz u ledja

SRAMI SE NINjO !!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 09:55

Ništa drugo od @amerosm ne očekivati nego odličnu analizu. Svaka čast za post.

@ Jedva čekam da vidim
sastav za večeras, nadam se da će mi se želja ispuniti. :)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 01 feb 2011, 10:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ništa drugo od @amerosm ne očekivati nego odličnu analizu. Svaka čast za post.

@ Jedva čekam da vidim
Sutra igramo. ;)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 10:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ništa drugo od @amerosm ne očekivati nego odličnu analizu. Svaka čast za post.

@ Jedva čekam da vidim
zar ne igramo mi sutra ?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 10:03

Ja sam već napisao, u Chelseau ima više šansi da osvoja trofeje i to je ono što ga privlači. Uvijek sam
ga smatrao za ambicioznog igrača. Jednostavno je želio otići iz Liverpoola, Chelsea-City i Real Madrid su
jedini timovi koji su mogli dati novac za njega.

City je kupio Edina, a u Real vjerovatno ne bi nikada otišao zbog Atletico Madrida i poštovanja prema njima.
Također su doveli i Adebayora.

Sada ćete vi reći
" Ako je mogao iz Liverpoola u Chelsea, onda je mogao i u Real "
E pa to nije isto niti će ikada biti. Meni jeste krivo što je otišao u London ali bar 3 puta bi bilo gore
da je uradio nešto slično kao Owen kada je potpisao za Utd. Zna se ko nam je ljuti rival. Zato, ne smijemo
ni jednu ružnu riječ reći o Torresu koji će ponovno procvjetati ( JA SAM 100% SIGURAN ), hvala mu za sve i
puno sreće mu želim.
Sasvim sigurno je da će početi utakmicu protiv Liverpoola u nedjelju ali eto, neka tu ne bude imao sreće kada
je pogađanje mreže protivnika.

@

Da, sutra igramo. Moja greška. :)

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 01 feb 2011, 10:08

slika

slika

8-)

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 feb 2011, 10:08

kako vrijeme prolazi, sve vise i vise sam sretniji sto je dosao Carrol, cijena jeste previsoka, ali new castle nije zelio prihvatiti manje, mogli smo sacekati do ljeta, ali nismo, i mozda je i bolje tako, jer da nije dovedena zamjena ko zna kako bi reagovali navijaci, a ostali bi samo na Ngogu, kojem King ne vjeruje, i suarez ili kuyt bi molgi u napad ali to nije neko rjesenja, ovako smo doveli mladog talentovanog igraca, englez, o ako sto je @fera rekao ranije, ovakav nam igrac treba, zivotinja u napadu, a i dosta ce pomoci odbrani nakon prekida, a i to je vazno, trebao nam je jedan ovakav igrac, a boljeg nismo mogli dovesti, a i navijaci ce se smiriti, jer odmah je dovedena zamjena, tacnije dok nije dosla torres nije mogao maknuti iz Liverpoola sto mi se sviđa, da su stari vlasnici, torres bi otisao a niko ne bi dosao :roll:

Torresu sretno, ovako je najbolje i za njega i za klub, a moje misljenje je da je Liverpool ovim vise dobio od Torresa, ali vidjet cemo, Torres je i dalje WC igrac, daleko bolji od Carrola ali sumnjam da ce se uklopiti u trenutni chelsea, ali chelsea mora poceti ponovo graditi ekipu, i zelim im od sveg srca da osvoje ligu, nisu nam toliki rivali, ne mrzim ih, nemam zbog cega ;)...a mi sam imamo novu 9 i dosta price o Torresu :) , jeste bio ljubimac navijaca, ali bio je to i Owen, pa se prezivio njegov odlazak, kao sto KIng rece niko nije veci od Liverpoola, poceo se graditi novi Liverpool ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 feb 2011, 10:11

Mislim da je Liverpool napravio pravu stvar, sa dovođenjem ove dvojice novih napadača. Mnogo je to bolje rješenje od Toresa.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 10:14

Carroll i Suarez su sigurno bolji nego sam Torres u napadu. Moja želja je bila da gledam Nanda i Suareza
ali eto, nije mi se ispunila ali mi je jako drago što smo doveli zamjenu i to baš Carrolla.

Uvijek smo se žalili na to da trebamo igrati sa 2 napadača i baš kada smo doveli zvjerku kao partnera za
Fernanda on želi otići. No, mlađi igrači su došli... žao mi je što nisu + Charlie ili Young ali eto.. :)

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 01 feb 2011, 10:15

Cestitke,ali velika steta sto niste Adama doveli ali hajd bice na ljeto :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2011, 10:16

Niste mi više simpatični. :mrgreen:

Šalu na stranu, ponavljam se, potez Torresa se ipak ne može porediti sa potezom Carrolla(dijete Newcastle-a). Dakle, gledano s te strane, ne možete napadati El Nina govoreći kako je zabio nož u leđa, te kako je izdajica i šta ti ja znam. Šta bismo onda mi trebali reći za Carrolla? Sada kad nisam puk'o čitajući na Newcastleovom forumu sve izjave koje je dav'o Carroll u posljednjih godinu i po - dvije. :( Usta puna hvale za cijeli menadžment, nevjerovatna privrženost klubu, želja da postane novi Shearer, da bude sljedeći Toon u reprezentaciji, kad ono...

Dakle, smiješna mi je ova mržnja upućena ka Torresu; morate priznati da je i on sam bio žrtva vlasnika, trenera i koga sve ne(Kop ga je podržav'o, to svakako stoji. Al' taj isti Kop podržava i Poulsena i Maxi-ja, dakle, to je sasvim razumljivo). Kao što @OTNYS reče, otiš'o je u Chelsea, a ne u Manchester United(ili Everton :mrgreen: ), a odlazak u Real bi baš bio smrtni grijeh, jer je navijač Atletico Madrida. Pa, jbg, ima i on pravo na nešto više, zar ne? Valjda se i on nešto pita.

Također, niste šuknuli Chelseau, vjerujte. Dakle, dali ste Torresa za 50+ miliona i govorite kako je Chelsea loše proš'o. Pa ne bi se reklo: Chelsea je ovo dvostruko dobio; dakle, dobili su napadača za sljedećih nekoliko godina(odličnog napadača), a u istom trenutku su oslabili jedan klub iz Premiershipa. Ne bi se to moglo nazvati "šukanjem". Torres je mlad igrač i sigurno da će u plavom dresu pokazati sve ono što je pokaz'o i u crvenom.

Što se tiče Carrolla i Suareza, mišljenja sam da će oni fukcionirati(možda ne odmah, al' za nekih 4-5 kola), jer baš se čini da će nadopunjavati jedan drugog. Andy će vjerovatno igrati protiv Chelsea za vikend(tako bi barem bilo protiv Arsenala, da je ost'o u Newcastle-u), a svi znamo da je zabio njima gol na St. James Parku(nakon greške Alexa). U svakom slučaju, preplatili ste Carrolla(al' rekoh već kakav je sada tržišni sistem, posebno kada se radi o engleskom reprezentativcu), no sigurno je da će on isplatiti taj uloženi novac. Meni je samo žao što MI ne'amo nikakve koristi od tog transfera, jer će taj novac u najboljem slučaju, završiti kao dovođenje Kalinića, Žigića ili nekih sličnih igrača.

Dakle, Carrollu želim sve najbolje, al' mislim da će sam vidjeti dobrodošlicu na St. James Parku(ukoliko izborimo opstanak ove sezone :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 feb 2011, 10:22

evo izjave Torresa nakon potpisa ugovora sa Chelsea :

Torres: Želim zabiti Liverpoolu u debiju

sta kazete na ovo ? :lol: :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 10:23

Great move for Andy Carroll. Liverpool's the only city in Europe where his hairstyle is still fashionable.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 10:25

fukara87 je napisao/la:evo izjave Torresa nakon potpisa ugovora sa Chelsea :

Torres: Želim zabiti Liverpoolu u debiju

sta kazete na ovo ? :lol: :lol: :lol:
Link ? Ne vjerujem. :?
fera je napisao/la:Great move for Andy Carroll. Liverpool's the only city in Europe where his hairstyle is still fashionable.
:lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 feb 2011, 10:30

Vidi monolog mozda i jesu dobili ovim transferom, vidjet cemo. Torres na Anfieldu nije ni blizu onog koji je dosao iz Atletica, svi znamo kakav je to napadac bio. U velikom je padu forme to je ocigledno. Eh sada mozemo samo nagadjati razlog toga (pada u formi) jer moze biti preko privatnih problema do istih u svlacionici pa covjeku moze cak i goditi promjena kluba i grada da bi vratio staru formu. Ako Torres zablista u Chelsea-u kao prije i pocne zabijati kako je znao sigurno cu podrzati recenicu da je Chelsea vise profitirao uprkos tome da i Carroll i Suarez odigraju dobru sezonu.

Vrijeme ce pokazati. Ali gore sto si naveo da je Carroll izjavljivao kako hoce da bude novi Shearer odmah se vidjelo, ove sezone, da je on daleko od toga, cisto zbog temperamenta. Razni problemi u koje je upadao i nekako pojavom na terenu i ponasanjem na istom, meni licno, nije licio na Shearera. Svi znamo kakva je on legenda bio.

Nemogu reci sretno Carrollu i Suarezu i kako im zelim sve najbolje u Liverpoolu, bilo bi zaista neiskreno i u neku ruku licemjerno od mene. Ali ajde neka im je sa srecom, pa se i vi pravite da mi vjerujete u to.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 01 feb 2011, 10:35

Postao/la Lily dana 30 jan 2011, 13:00

Ja bih čak Torresa dala besplatno da dovedemo Carrolla. :lol:
Al' ozbiljno, baš bi ga bilo fino vidjeti kod nas. Joj koliki je a tek mu 21 ili 22. Sigurno je puno mlijeka pio. :mrgreen:

Znači, ja sam presretna sto smo doveli Carrolla. I vjerujem da će nam se isplatiti. Istina, Torres jos dugo može biti jako dobar napadač. Al' kol'ko će mu trebati da se uklopi u Chelsea?

I da, on je za mene izdajica jer se sad kune u jedno sad u drugo. Govori kako je lojalan klubu, bla bla.
"I will never play for another Premiership club other than Liverpool"- Fernando Torres, 7 May, 2010.
Ma moš' si mislit. :roll:

Da, gore bi bilo da je otišao u Manchester ili Everton.. Mene stvarno ne boli činjenica da je on otišao u klub poput Chelsea-ja, boli činjenica da je otišao a još više da je želio da ode.. da nije održao svoju riječ. Tužno.
P.S. Ma ko mrzi Chelsea jer su nam kao rivali.. Nisu oni na tom nivou da nam budu rivali pa makar trenutno bili bolji od nas. Ja njih ne volim jer mržnja je teška riječ.. al' ih ne volim zbog toga sto su samo jedan plastični klub. To je sve.
Virtu4l je napisao/la: Činjenica je da je Chelsea davno prestao biti mali klub. Zar ono što se jučer desilo nije najbolji mogući dokaz za to...
Pa dobro, eto neki srednji ste sada kao što reče @fera. O vama kao velikom klubu ćemo pričati za nekih 50 god. Naravno, ako ne ode tata Abramovich ili ne dođe neko sličan.
Ne brinite.. imate i vi historiju. Rusi su uvijek bili važan dio prošlosti. :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 01 feb 2011, 10:38

Dao je Torres interview i rekao da se nada da ce zaigrati i ukoliko bi zaigrao da ce dati sve od sebe da mozda zabije gol....

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 feb 2011, 10:40

Da, gore bi bilo da je otišao u Manchester ili Everton..
nije mogao nikako preci u Man Utd zbog zbog zabrane medjusobne i kupovine igraca razmjene izmedju ova dva kluba , cini mi se da posljednji slucaj bio Heinze koji je eto kao trebao preci u LFC ali nije iz upravo navedenih razloga , znam da je upitanju samo teoretski ali eto tako stvari stoje izmedju ovih klubova rivala ! ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.