FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne vidim na koju fintu mozemo dovesti ovog igraca. Jedino ako je prekrizen, ali lik je mladi reprezentativac, igrao je stalno, zasto bi ga neko dao nama za dzaba, ili eventualno neke sitne pare. Sumnjam da cemo platit milion maraka igraca.
Cukaricki se vec etablirao kao ekipa koja zaradjuje od prodaje igraca, ne djeluju mi kao levati kojima mozes klepit igraca. A ne vidim ni zasto bi on bio zainteresovan. Tako da tesko bas ali lijepo se nadati.
Cukaricki se vec etablirao kao ekipa koja zaradjuje od prodaje igraca, ne djeluju mi kao levati kojima mozes klepit igraca. A ne vidim ni zasto bi on bio zainteresovan. Tako da tesko bas ali lijepo se nadati.
Ovaj Savic je zvijer, bilo bi brutalno njega dovesti
Neće neki da potpišu sporazumni, na ljeto će se riješiti 5-6 igrača.TinoSexSusic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:36Mene strah da opet gomilamo igrace, a navijacima zinula guz.ica, daj samo da dovodimo, pa bilo koga...
3 golmana (Dizdarevic, Kanuric, Sahinovic)
4 stopera (Mujakic, Trako, Lazic, Dupovac)
2 lijeva beka (Pidro, Islamovic)
2 desna beka (Sabanovic, Oremus)
5 centralnih/zadnjih veznih (Djokanovic, Secerovic, Palic, Kapic, Ramic)
4 prednja vezna (Avramovski, Varesanovic, Velkoski, Bodul)
3 lijeva krila (Suljic, Kobiljar, Dervisagic)
3 desna krila (Fanimo, Hebibovic, Ramic)
4 napadaca (Catakovic, Bagaric, Cmiljanic, Ahmetovic)
+ dodatni akademci Alisah, Hodzic itd...
Slazem se da na nekim pozicijama nisu kvalitetni igraci, ali valjda se treba prvo rijesiti njih, pa dovoditi, inace znamo gdje gomilanje igraca vodi... Najmanje 9 igraca viska imamo...
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Momak uopste ne igra toliko puno ove sezone, ja mislim da je sasvim realan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
spezial je napisao/la: ↑08 feb 2022, 23:04Ne vidim na koju fintu mozemo dovesti ovog igraca. Jedino ako je prekrizen, ali lik je mladi reprezentativac, igrao je stalno, zasto bi ga neko dao nama za dzaba, ili eventualno neke sitne pare. Sumnjam da cemo platit milion maraka igraca.
Mozda su uvidjeli da to nije to kod njega,da ne daje ono sto od njega ocekuju, a vec imaju 3 talenta na njegovoj poziciji doveli sad iz partizana nekog malca i sa jamajke isto malca doveli na njegovu poziciju...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
E to je onda druga stvar, fakat ne znam, srbijanska je jedna od rijetkih liga sto skoro nikako ne pratim, pa nisam upucen. Ako ga je moguce dovesti, bio bi predobro pojacanje i jos dodatni bonus sto ga mozda mozes prodati ako se pokaze.
FK Sarajevo U17, U19 / 1xSampionAntikloc je napisao/la: ↑08 feb 2022, 21:19Š'a je !? Jel' ti rod ??Cokituki je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:43Majmune retardirani usljo usljivi pickice, bezmudni, ****, j ti sve od do...i kosti i nerodene...Antikloc je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:35
Treba ici na tekme,treba nas 5-6 hiljada. Ne treba praviti kazne klubu,to je bezze. Isto tako treba biti uz klub,kad je 0-0 pa I kad se gubi. ALI bez psovanja nece ici !! Psovka je izraz pismenosti i kreativnosti. Kako Ibrahimovic kaze,pravi fudbaler ne moze igrati ako majke ne lete. A posebno Pidru treba psovati,to je za njegovo dobro,nek se dijete celici![]()
A Mirvic je OK,zasad. Treba sacekati 2-3 godine,pa da damo ocjenu lika I djela.
Halali molim te, nista tebi licno, ja to malo da te celicim...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo 2017
FK Sarajevo 2018 - 2022 / 2xSampion 2xKup
Prije da je rod nego ovo gore navedeno, na stranu sto je los bio.
Ma kako god sto se mene tice prezadovoljan sam pojacanjima, sto benkk rece, valja rastjerat sad neke kad se vrate iz turske,neki na raskid neki na posudbe neki ce potrazit klub...sve u svemu vidjet cemo za sta ce se nasi oprijedjeliti mada imas 5 6 igraca koji se znaju da nece vise biti dio tima i jos nekoliko sad na ljeto ako Bog da...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
To je to, ovo dosad je fenomenalno, i sve vise od ovoga ako bude je samo bonus. I vjerovatno ce se i u klubu tako postavit, pretpostavljam da ce dovesti nekoga samo ako se ukaze bas dobra prilika i pravo pojacanje, kao sto je ovaj decko naprimjer. A skarta ima definitivno, treba se rijesiti najmanje 6-7 igraca odsad do ljeta, na razne nacine, od posudbi do raskida ugovora i neproduzivanja.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
dug prema PUFBIH na dan 31.12.2021
612.576,59 KM glavnica
13.318,48 KM kamate
dug smanjen za 61 hiljadu
612.576,59 KM glavnica
13.318,48 KM kamate
dug smanjen za 61 hiljadu
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 09 feb 2022, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Izet Hajrovic je lopov prve klase. Pokrade od klubova novac a ništa im zauzvrat ne daje.
Daleko mu kuća bila od FK Sarajevo...mislim da bi čak i u PLBiH propao...ne treba nam novi TSS kojem je trčanje strani pojam...i za razliku od TSS-a koji je dodavao i proigravao, Izet nikoga na terenu ne bi vidio.
Kada bi nekim slučajem došao, sumnjam da bi igrama vratio i 5% od onoga sto bi uzeo. Dakle, u zagarantovanom minusu bi klub bio.
Daleko mu kuća bila od FK Sarajevo...mislim da bi čak i u PLBiH propao...ne treba nam novi TSS kojem je trčanje strani pojam...i za razliku od TSS-a koji je dodavao i proigravao, Izet nikoga na terenu ne bi vidio.
Kada bi nekim slučajem došao, sumnjam da bi igrama vratio i 5% od onoga sto bi uzeo. Dakle, u zagarantovanom minusu bi klub bio.
Može brate. Ne znam odkud da ne moze. Samo je malo komplikovanija procedura. Nije olaksano kao za FKS. Ako si izvan SA mogu ti poslat poštom. Javiš im se preko IG il FB. Ja našao neki broj njihov kao kontakt za članstvo preko vibera al nisu mi nikako odgovarali, tako da sam preko ig.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ovcina u petak potpisuje fanimo ostaje vjerovatno jos jedan likevi bek dolazi i to je to
- JavierBosnia
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sve informacije imate na facebook i instagram stranici, kontakt broj, dostava na teritoriji BiH itd. Kako klub, tako se treba i grupa podrzati koja je sigurno jedan od stubova naseg klubaZagor je napisao/la: ↑08 feb 2022, 23:58Može brate. Ne znam odkud da ne moze. Samo je malo komplikovanija procedura. Nije olaksano kao za FKS. Ako si izvan SA mogu ti poslat poštom. Javiš im se preko IG il FB. Ja našao neki broj njihov kao kontakt za članstvo preko vibera al nisu mi nikako odgovarali, tako da sam preko ig.

1946-1987
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čovjek objasnio.hurem je napisao/la: ↑08 feb 2022, 23:58Izet Hajrovic je lopov prve klase. Pokrade od klubova novac a ništa im zauzvrat ne daje.
Ma lože se na ime Hajrović. Ne gledaju tu drugu stranu priče, jer Hajrovića i tako jake igrače boli qurac za FKS. Uzeo bi bruku para, namišljao, birao tekme i pobjegao nakon sezonu. Takav je Tino bio, takav je bio Kukoč u Zrinjskom recimo.
Sad da ga možemo dovesti, ja ga ne bih poželio vidjeti, najiskrenije.
kakvi su ovi sto sutra igramo protiv njih?
Trenutno korisnika/ca: James1987, MaroonBjelave, PapakIzSa i 34 gosta.