Neka igra bilo ko, samo da imamo igru i rezultate. Nadam se da nas ova slaba igra na turniru malo probudi.Beledija je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:10Naš najbolji igrač u prošloj polusezoni je Damir Mehidić. Čovjek je skupio naj više minuta i tako postao najstandarniji u TC. Realno...daleko od realnog po mom mišljenju pogotovu što mislim da i netreba biti prva opcija na l. beku. Struka misli stručno a ja navijački jbg
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Musemić: Stiže Nsue i još jedno pojačanje!

Šef struke Tuzle City govorio za SportSport.ba
Nogometaši Tuzle City na 32. Memorijalu Andrija Anković koji je odigran u danima vikenda u Gabeli osvojili su treće mjesto.
07.02.22. 09:36
S. Mlaćo

Šef struke Tuzle City govorio za SportSport.ba
Nogometaši Tuzle City na 32. Memorijalu Andrija Anković koji je odigran u danima vikenda u Gabeli osvojili su treće mjesto.
07.02.22. 09:36
S. Mlaćo
Dođe li Nsue.Ima li neko info.
Malo ili nimalo informacija je definitivno nova politika kluba.
Iskreno malo me brine ova tišina
Iskreno malo me brine ova tišina
VJERUJEM DA JE STIGAO.KO JE DRUGI? TO JE ODLIČNO PITANJE.HAJDE NEK JE S BOŽIJOM POMOĆI.
-
- Kontakt:
Obavijestit ce oni cim neko potpise,al haman niko ne potpisuje...
-
- Kontakt:
Ne dolazi u Gorki pa da registracija traje dva mjeseca.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Radne i boravišne dozvole, zajebancija tona, a on nije ni došao u ssh...elvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:31Ne dolazi u Gorki pa da registracija traje dva mjeseca.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jeste procedura, al da bi da se pojavi. Mada Husref neće tako lako dati šansu bilo kom igraču osim ovih koje uobičajeno forsira.
-
- Kontakt:
Sto se ova sirotinja brine za našu ekipu. Pa dolazi u klub bez dugova sa profesionalnom administracijom tako da tu dozvole idu bez problema. Ne dolazi na gradski budzet opterećen tužbama bivših igrača pa da se postupak otegne pola sezone.elvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:31Ne dolazi u Gorki pa da registracija traje dva mjeseca.
Smiješni su.
-
- Kontakt:
Sedam dana od dana predavanja, sva papirologija se rjesi. Kad ima volje, papiri uredni, dugo i izmireni. Ako postoji neka "proceduralna" prepreka onda normalno da traje duze.Sky9 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:33Radne i boravišne dozvole, zajebancija tona, a on nije ni došao u ssh...elvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:31Ne dolazi u Gorki pa da registracija traje dva mjeseca.
Gorkijevci Boga mole da naša pojačanja ne zaigraju protiv njih.Biće 4 komada u prvom poluvremenu.
Bude uvijek nešto.elvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:54Sedam dana od dana predavanja, sva papirologija se rjesi. Kad ima volje, papiri uredni, dugo i izmireni. Ako postoji neka "proceduralna" prepreka onda normalno da traje duze.Sky9 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:33Radne i boravišne dozvole, zajebancija tona, a on nije ni došao u ssh...elvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 18:31
Ne dolazi u Gorki pa da registracija traje dva mjeseca.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nsue nije stigao, najavljen je za danas Al jos uvjek nije sa nama. Usmeno je sve dogovoreno sa njim, ostalo je da dodje i potpise ugovor. Sve uslove ko je stavio pred nas ispostovani su, tako da ocekujemo da nam se prikljuci.
Nisam ovlasten da dajem informacije iz kluba, ali zbog interesovanja svih nas napisao sam.
Nisam ovlasten da dajem informacije iz kluba, ali zbog interesovanja svih nas napisao sam.
-
- Kontakt:
Ma Afrikanci dok mignu slazu,nadam se da je taj izuzetakelvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:07Nsue nije stigao, najavljen je za danas Al jos uvjek nije sa nama. Usmeno je sve dogovoreno sa njim, ostalo je da dodje i potpise ugovor. Sve uslove ko je stavio pred nas ispostovani su, tako da ocekujemo da nam se prikljuci.

-
- Kontakt:
Drug, fudbalska pijaca je takva, svi gledaju kako da uzmu vise, tako da nije cudo kad igrac sa kojim je sve dogovoreno promjeni destinaciju. Ako je takav karakter, da nakon dogovora i cvrstog obecanja da je nas igrac, izvara nas, onda bolje sad, nego da dodje pa se zeza. Cisto zbog takvih stvari ne izlazi se javno sa informacijama dok to ne bude zvanicno. Ovaj put informacija je procurila prije nego je bilo zvanicno.Pozitivanstav je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:58Ma Afrikanci dok mignu slazu,nadam se da je taj izuzetakelvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:07Nsue nije stigao, najavljen je za danas Al jos uvjek nije sa nama. Usmeno je sve dogovoreno sa njim, ostalo je da dodje i potpise ugovor. Sve uslove ko je stavio pred nas ispostovani su, tako da ocekujemo da nam se prikljuci.
Nisam ovlasten da dajem informacije iz kluba, ali zbog interesovanja svih nas napisao sam.![]()
-
- Kontakt:
Ma jasno je to,malo je onih cvrstih na rijeci.elvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:03Drug, fudbalska pijaca je takva, svi gledaju kako da uzmu vise, tako da nije cudo kad igrac sa kojim je sve dogovoreno promjeni destinaciju. Ako je takav karakter, da nakon dogovora i cvrstog obecanja da je nas igrac, izvara nas, onda bolje sad, nego da dodje pa se zeza. Cisto zbog takvih stvari ne izlazi se javno sa informacijama dok to ne bude zvanicno. Ovaj put informacija je procurila prije nego je bilo zvanicno.Pozitivanstav je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:58Ma Afrikanci dok mignu slazu,nadam se da je taj izuzetakelvirbaljic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:07Nsue nije stigao, najavljen je za danas Al jos uvjek nije sa nama. Usmeno je sve dogovoreno sa njim, ostalo je da dodje i potpise ugovor. Sve uslove ko je stavio pred nas ispostovani su, tako da ocekujemo da nam se prikljuci.
Nisam ovlasten da dajem informacije iz kluba, ali zbog interesovanja svih nas napisao sam.![]()
Uglavnom,bit ce zanimljivo vidjet da li ce se pojavit.
Kao da putuje pjeske pa da se ne zna kad stize ...sve u svemu bit ce zanimljivo proljece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.