English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Griliš se ne trijezni. Daleko će dogurati, Pep obožava alkose u timu.
41:34
Ne kontam kako mozes kostati 100 miliona i bit ovoliko nebitan. Nit ko prica o njemu jer je totalni flop, nit ko spominje ove probleme van terena, bas nista.
Al dobro, to je jedna od povlastica biti igrac Sitija
Al dobro, to je jedna od povlastica biti igrac Sitija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jest zaredalo s aferama zadnjih dana.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Na sta Arsenal spade...
Nova zvijezda Newcastlea: Odbio sam Arsenal i došao ovdje jer želim osvojiti Ligu prvaka
"Imao sam ponudu Arsenala, ali sam je odbio. Čelnici Newcastlea su bili iskreni u pregovorima i rekli su da je glavni cilj ove sezone ostati u Premiershipu, a u budućnosti žele osvojiti Ligu prvaka. To je i moja želja i vjerujem u ovaj projekt. Vjerujem da će Newcastle postati velika sila u evropskom nogometu. Ovo je veliki klub s bogatom historijom i nisam ni trenutka sumnjao u dolazak u Newcastle", rekao je Guimaraes.
Brexit football, ali zato ce veceras da yebe Uniteda

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne cudi me sto u poolu stranu trenta konkurent kontrolise.
Treba ga na krilo pomjerit ko bejla u njegov vakat
Treba ga na krilo pomjerit ko bejla u njegov vakat
To bi bio fail epskih proporcija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Fakat se vazda iznenadis koliko glupi mogu biti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cisti rasizam.emir18 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:54Nisam boli me briga, ali većina negativnih stvarnih se veže za tamnopute osobe, pogotovo slavne.ArtemisFowl je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:28Jesi rasista, zato što si negativno ponašanje odmah povezao s njegovom bojom kože.
Grenwood, Mendy, Robinho, evo ovaj.
Ne kažem ni da su White people sad nešto, ali ovi su zaostali i to je činjenica.
Gylfi, Ronaldo i Adam Johnson kao ne padaju na pamet, ili jedan Alonso sto je bukvalno ubica

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ili jedan Justin
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sve ja to osuđujem bilo koje rase da je, za Ronalda nije dokazano ništa, ova 2 debila pedofila ne znam šta bi rekao.KSG je napisao/la: ↑08 feb 2022, 15:42Cisti rasizam.emir18 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:54Nisam boli me briga, ali većina negativnih stvarnih se veže za tamnopute osobe, pogotovo slavne.ArtemisFowl je napisao/la: ↑08 feb 2022, 12:28
Jesi rasista, zato što si negativno ponašanje odmah povezao s njegovom bojom kože.
Grenwood, Mendy, Robinho, evo ovaj.
Ne kažem ni da su White people sad nešto, ali ovi su zaostali i to je činjenica.
Gylfi, Ronaldo i Adam Johnson kao ne padaju na pamet, ili jedan Alonso sto je bukvalno ubica![]()
Imam 2 igrača tamnoputa na profilnoj, rasista.
Uglavnom treba ga pustiti u prašumu na jaguare pa neka onda šuta nogama.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
On i Foden, propalice.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Na šta Čelzi spade...TheChief je napisao/la: ↑08 feb 2022, 13:51Na sta Arsenal spade...
Nova zvijezda Newcastlea: Odbio sam Arsenal i došao ovdje jer želim osvojiti Ligu prvaka
"Imao sam ponudu Arsenala, ali sam je odbio. Čelnici Newcastlea su bili iskreni u pregovorima i rekli su da je glavni cilj ove sezone ostati u Premiershipu, a u budućnosti žele osvojiti Ligu prvaka. To je i moja želja i vjerujem u ovaj projekt. Vjerujem da će Newcastle postati velika sila u evropskom nogometu. Ovo je veliki klub s bogatom historijom i nisam ni trenutka sumnjao u dolazak u Newcastle", rekao je Guimaraes.
"It was that he first wanted to qualify for the Champions League and win it by the time I left. That was what I wanted to hear.
Vilian Borhes da Silva Nazario da Lima

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jel istina da golman Celzija Mendi za godinu dana provedenih u klubu ima vise osvojenih trofeja nego Junajted i Arsenal zajedno u posljednjih par godina ? 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da si reko samo united bio bi u pravu, ovako jbg
Kako je glup ovaj Grealish majko moja, da ne bude da su samo crnci glupi
Ide on za 2 godine u Brighton ovim tempom
Ide on za 2 godine u Brighton ovim tempom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "