Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Finn
Kontakt:

Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Post Postao/la Finn » 07 feb 2022, 16:28

Marsal je napisao/la:
25 jan 2022, 08:09
Ratovali pa krenuli na drugu planetu jer su Zemlju uništili pa se među vjernike prerušili neki ateisti :rol: onako, nije bila loša.

Raised by wolves se zove, sad se sjetih. Nema još 2. sezone
Upravo si mi prodao seriju opisom vjernici i ateisti. A cuo sam za nju kad je korona izasla i gledao trailer. I nisam se nafurao. Pogledao prvu epizodu, obecava.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 feb 2022, 20:13

Goalgetter je napisao/la:
07 feb 2022, 20:11
Konačno :tokralju: :njanjanja:
ZZ

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 feb 2022, 01:08

na drugoj epizodi Ozarka se zapitam jel moguce da sam naletio na seriju od Netflixa da nema p3derluka, o kako sam se prevario :rol:

nece me iznenaditi ako za 10-15 godina ovako na silu budu promovirali seks sa djecom kao nesto najnormalnije

btw. ako ostavimo to po strani, odlicna serija zasad :kafa:
Don't believe the hype.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 08 feb 2022, 08:26

akisarajevo92 je napisao/la:
08 feb 2022, 01:08
na drugoj epizodi Ozarka se zapitam jel moguce da sam naletio na seriju od Netflixa da nema p3derluka, o kako sam se prevario :rol:

nece me iznenaditi ako za 10-15 godina ovako na silu budu promovirali seks sa djecom kao nesto najnormalnije

Koliko sam samo preporuka dobio za Ozark, dva puta krenuo gledati, oba puta batalio, ne znam zasto, nekako mi prespora radnja, "hoce l' nekad nesto da se desi"? :mrgreen:

Zakuha li se ubrzo ista, mozda treca sreca upali ..

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 feb 2022, 08:54

Lako moguce ovo boldovano. I to su se u Ozarku bas potrudili da prikazu scene ****, ali ako nista, mislim da su zadnje u drugoj sezoni. Posle vise nema.

Meni je i dalje najjace sto su u Black Sails na kraju kapetana Flinta napravili gayom :rol: Znaci ispalo je bukvalno da
je najopasniji covjek tog vremena zaratio sa cijelom drzavom Engleskom zbog izgubljene gay ljubavi :urnebes:
Steta sto su seriju usrali sa tim, ali je opet dobra i za mene medju boljim.

Malo ubi to promovisanje u svakoj novijoj seriji, ali jednostavno, to je vrijeme u kojem zivimo.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 feb 2022, 10:24

Nije to promovisanje, to je realnost koju ćemo vremenom i mi na Balkanu morati prihvatiti. Vi se i dalje ponašate kao da je i u Americi i zapadnom svijetu 1920-ta godina i da su gejevi sporadični slučajevi poput gubavaca pa eto neko ih promoviše. Lol ne, to su ljudi poput nas, ima ih svugdje i njihov glas će se tek čuti jer su godinama bili ugnjetavani.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 feb 2022, 10:34

KSG je napisao/la:
08 feb 2022, 10:28
Zaostali.
Ne bih rekao da su zaostali nego gledaju na cjelokupnu situaciju kroz Bosnu gdje je nezamislivo vidjeti dva muškarca kako se drže za ruke ili dvije djevojke kako se ljube. I ja sam imao osjećaj da ima toga previše u serijama dok nisam bio vani 2 mjeseca i dok nisam shvatio da je to sasvim normalno. Idem u Aldi kupit piva, a dvojica bildera se drže za ruke i kupuju kupus i jabuke. Žive ljudi život bez straha da će im neko glavu razbit kamenom.

A i kod nas ima dosta homoseksualaca i lezbejki, baš dosta ali nažalost ti ljudi se skrivaju i pate u tišini.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 feb 2022, 10:56

Za Black Sails se slažem i bukvalno imam isto mišljenje kao ti, za ostalo ne. Eh sad, nit cu ja nekom replikom promijenit tvoje mišljenje nit ti moje, stoga ostavimo stvari ovdje da ne bi admin došao i poslao nas malo do Banovića.

Ja nisam primijetio da ima previše toga u serijama i filmovima a slobodno vrijeme provodim gledajući nešto. Ne kažem da nema, ima ali ništa pretjerano.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 08 feb 2022, 11:45

Nevezano za taj dio price oko Flinta, ali Black Sails je freaking remek djelo i nesto najbolje sto se moze pogledati kad su serije u pitanju

:D :ljepota:
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 08 feb 2022, 11:55

slika

Nisam se odavno ovako lijepo ismijao kao gledajuci ovu seriju. :salut: :urnebes: Martin Freeman je yebeni genije (inace jedan od kreatora serije) i odlican glumac. Kratke epizode po 20ak minuta, perfektan za binganje.
@igrajlopte 🐦

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 08 feb 2022, 13:02

linethreader je napisao/la:
08 feb 2022, 08:26

Koliko sam samo preporuka dobio za Ozark, dva puta krenuo gledati, oba puta batalio, ne znam zasto, nekako mi prespora radnja, "hoce l' nekad nesto da se desi"? :mrgreen:

Zakuha li se ubrzo ista, mozda treca sreca upali ..
kako prespora radnja, u prvoj epizodi zamalo da frajer pobije sve glavne likove u seriji :mrgreen:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 feb 2022, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 feb 2022, 13:04

Odgledao sam prve dvije sezone Farga, fantastične. E sad negdje sam pročito da od treće sezone ide pad, jel se isplati gledati dalje pošto svakako sezone nisu povezane?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 08 feb 2022, 14:33

Shooter je li ko gledao? Slabo se priča o njoj, ja par epizoda evo pogledao i ne čini se loša.
Doduše volim ove serije sa bjezanjem od zakona, skrivanjem, nadmudrivanjem itd.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 08 feb 2022, 15:07

dscile je napisao/la:
08 feb 2022, 10:46
KSG je napisao/la:
Zaostali.
Zaostala ti majka koja te rodila takvog debilnog.

@Marsal

Ma ne sporim da ih ima, ali me ne mozes ubijediti da se zadnjih 10ak godina ne ubacuju na silu u serije i filmove. Bukvalno u 99% uradaka mora biti medju glavnim likovima gay. Eto u tom Ozarku u prvim epizodama mozes prisustvovati kako jedan lik drugom svrsava u usta, a ne znam da li ima ikakve straight scene seksa, van nekog snimka koji je napravio privatni detektiv.
U Black Sailsu na kraju naprave da je Flint, koji je u tim prvim sezonama naj*beniji lik na planeti, u stvari zaratio sa cijelom drzavom zato sto su mu osudili momka. Razlog da ne moze biti gluplji, nebitno da li je u pitanju muskarac ili zena. :urnebes:

P*dera sam se nagledao tokom faksa u Srbiji. Cak je jedan i isao sa mnom na smjer i odma je otvoreno rekao sta je, ali je brzo zapicio za Njemacku. Meni on nije smetao, niti sam bjezao od njega, kao i niko sa smjera iako se pricalo o njemu. Daleko od toga da smatram da je to normalno, jer da je normalno, ne bi ni bilo ljudi na planeti (kao i zivotinja) jer je biologija jednostavno takva. Ali svako ima svoje pravo izbora, ja sam samo komentarisao kako vidim danasnju kinematografiju.
Bas sjajno pokazujes koliko nisi zaostao :ljepota:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 feb 2022, 15:24

KSG je napisao/la:
08 feb 2022, 15:07
dscile je napisao/la:
08 feb 2022, 10:46
KSG je napisao/la:
Zaostali.
Zaostala ti majka koja te rodila takvog debilnog.

@Marsal

Ma ne sporim da ih ima, ali me ne mozes ubijediti da se zadnjih 10ak godina ne ubacuju na silu u serije i filmove. Bukvalno u 99% uradaka mora biti medju glavnim likovima gay. Eto u tom Ozarku u prvim epizodama mozes prisustvovati kako jedan lik drugom svrsava u usta, a ne znam da li ima ikakve straight scene seksa, van nekog snimka koji je napravio privatni detektiv.
U Black Sailsu na kraju naprave da je Flint, koji je u tim prvim sezonama naj*beniji lik na planeti, u stvari zaratio sa cijelom drzavom zato sto su mu osudili momka. Razlog da ne moze biti gluplji, nebitno da li je u pitanju muskarac ili zena. :urnebes:

P*dera sam se nagledao tokom faksa u Srbiji. Cak je jedan i isao sa mnom na smjer i odma je otvoreno rekao sta je, ali je brzo zapicio za Njemacku. Meni on nije smetao, niti sam bjezao od njega, kao i niko sa smjera iako se pricalo o njemu. Daleko od toga da smatram da je to normalno, jer da je normalno, ne bi ni bilo ljudi na planeti (kao i zivotinja) jer je biologija jednostavno takva. Ali svako ima svoje pravo izbora, ja sam samo komentarisao kako vidim danasnju kinematografiju.
Bas sjajno pokazujes koliko nisi zaostao :ljepota:
Rece covjek kojem je najvece zivotno ostvarenje pozicija moderatora na forumu, a koji istovremeno toliko pati za nekom paznjom da je spreman kontinuirano se ponizavati praveci nove profile zbog banovanja starih. Opusteno, postoji i svijet van foruma, probaj se tamo ostvariti, posto ti je ovdje vrhunac ta moderatorska pozicija i uloga loseg trola.

Ako su takvi kao ti napredni, svjesno biram zaostalost.. pa i daleko vecu nego sto je ova sada. :thumbup:

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 08 feb 2022, 15:25

Nije ti niko kriv sto si toliko nesiguran u svoju seksualnost pa ti smeta jer se dva muskarca poljube na ekranu :rol:
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 08 feb 2022, 15:26

Jah, to je u pitanju, ubi nesigurnost. :rol:

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 08 feb 2022, 19:22

Gleda li neko ovu Amazon seriju vidim dobra ocjena na IMBD

https://www.imdb.com/title/tt9288030/?ref_=ttep_ep_tt
Arsenal All The Way !

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 feb 2022, 22:14

bodi123 je napisao/la:
08 feb 2022, 13:04
Odgledao sam prve dvije sezone Farga, fantastične. E sad negdje sam pročito da od treće sezone ide pad, jel se isplati gledati dalje pošto svakako sezone nisu povezane?
Treća sezona je meni odlična jer je lik koji glumi negativca sjajan.
Četvrta mi je bezveze.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.