Uhhhhh kako bi to dobro bilo , mogu zamisliti raju na aparatima

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uhhhhh kako bi to dobro bilo , mogu zamisliti raju na aparatima
Vala brate ništa posebno. Više žalost nego radost. Kako kiti tako i očima.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 22:16I moj drugov drug pita za svog drugovog druga![]()
Imaš buraz kod džamije Magribije jednog starijeg liku on tu živi, vozi crnog VW kombija t4. On ti ima lance ispred svoje kuće i naplaćuje tako divlji parking ljudima. Sumnjam da je klanje što se tiče cijene.
Super, hvala brateMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:49Imaš buraz kod džamije Magribije jednog starijeg liku on tu živi, vozi crnog VW kombija t4. On ti ima lance ispred svoje kuće i naplaćuje tako divlji parking ljudima. Sumnjam da je klanje što se tiče cijene.
Imaš edit mog postaleo1946 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:53Super, hvala brateMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 feb 2022, 23:49Imaš buraz kod džamije Magribije jednog starijeg liku on tu živi, vozi crnog VW kombija t4. On ti ima lance ispred svoje kuće i naplaćuje tako divlji parking ljudima. Sumnjam da je klanje što se tiče cijene.![]()
Damn, haj kad sam svima i tebi ću.
Bez zeze, mislim da sam danas poslao 20-ak ppova. Ne znam više đe udaram.
A zagorilo sve k'o kaubojski lončićMarsal je napisao/la: ↑08 feb 2022, 00:02Bez zeze, mislim da sam danas poslao 20-ak ppova. Ne znam više đe udaram.