Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

CrvenIspod
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la CrvenIspod » 01 feb 2011, 00:57

RtoX je napisao/la:Ma sasvim je ocigledno sto je Torres otiso,covjek je zeljan lp ko malo djete.Hoce da sta osvoji da trofeise svoje ime pa makar morao u celziju to da uradi,mada i ja tu tesko vidim logiku,ljudi nisu nikad osvojili lp niti ce ove godine a nece ni prvenstvo,a ni sledece:)Pustit ce nando suzu kad vidi kako se liverpool penje opet medju najbolje.Onda ce zavrsit svoju karijeru bez podrske najboljih navijaca na svijetu a stumfovi ce ga ispljuvat.Sta sebi uradi Nando?
http://www.planetworldcup.com/LEGENDS/eusebio.html

Pa ovaj čarobnjak po imenu Eusebio je izmislio fudbal za mnoge današnje zvijezdice pa nikad nije napustio Benfiku do odlaska u Sjevernu Ameriku pred kraj karijere a da pritom nije osvojio sa Benfikom ni Kup Šampiona Evrope. Večeras ga gledam u nekom dokumentarcu na Areni i kaže čovjek: kad umrem, volio bih da povorka prođe pored stadiona Benfike, da uđe u stadion, da napravimo zajedno jedan krug i da me onda odvezu na groblje. To su istinske ljudske i sportske veličine... kao naši kraljevi: King, Gerrard, Carra...

WE WILL NEVER WALK ALONE AS LONG AS THE SUN SHINES AT THE MERSEYSIDE DOCKS, BOB PAISLY GATES AND THE TREMENDOUS KOP !!!
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2011, 01:01

Poprilično sam siguran da je rumeni ostao na klupi Liverpoola da Torres nikad nebi otišao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

el nino90
Kontakt:

Post Postao/la el nino90 » 01 feb 2011, 01:01

Sretno Torresu, hvala mu za svaki gol koji je postigao u crvenom dresu, ali nije trebao ovo uraditi (barem ne na ovakav nacin) zbog navijaca koji su ga neizmjerno voljeli....
Ni ja ga ne mogu zamisliti u plavom dresu, sta je tu je sreca pa su dosle prave zamjene s kojim cemo nadam se imati vise uspjeha....
You"ll Never Walk Alone

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 01 feb 2011, 01:01

fera je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:Previse para je Liverpool dao za Carrola. Ali Englez uvijek precjeni svoje.
ma to ti je bilo ono u frci pa samo iskesiraj koliko god treba... jer da smo ostali bez torresa a da nije dovoedeno adekvatno pojacanje onda bi ovim amerima navijaci skinuli glavu
i to sto kazes. trka frka. jer bez torresa nema adekvatnog napadaca liverpool pa da cu do ljeta mogli cekati.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 01 feb 2011, 01:05

na našu sreću, kad ga već nismo mi uspjeli dovesti, propade transfer Adama u Spurse: :)

2345: Harry Redknapp confirms to Sky Sports News that Tottenham made a bid - that was accepted - for Blackpool midfielder Charlie Adam late in the day, but that the deal fell through because "a couple of Blackpool shareholders" just failed to get the necessary signatures on the paperwork in time. So near. So far. So Tottenham.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 01:06

CrvenIspod je napisao/la:
RtoX je napisao/la:Ma sasvim je ocigledno sto je Torres otiso,covjek je zeljan lp ko malo djete.Hoce da sta osvoji da trofeise svoje ime pa makar morao u celziju to da uradi,mada i ja tu tesko vidim logiku,ljudi nisu nikad osvojili lp niti ce ove godine a nece ni prvenstvo,a ni sledece:)Pustit ce nando suzu kad vidi kako se liverpool penje opet medju najbolje.Onda ce zavrsit svoju karijeru bez podrske najboljih navijaca na svijetu a stumfovi ce ga ispljuvat.Sta sebi uradi Nando?
http://www.planetworldcup.com/LEGENDS/eusebio.html

Pa ovaj čarobnjak po imenu Eusebio je izmislio fudbal za mnoge današnje zvijezdice pa nikad nije napustio Benfiku do odlaska u Sjevernu Ameriku pred kraj karijere a da pritom nije osvojio sa Benfikom ni Kup Šampiona Evrope. Večeras ga gledam u nekom dokumentarcu na Areni i kaže čovjek: kad umrem, volio bih da povorka prođe pored stadiona Benfike, da uđe u stadion, da napravimo zajedno jedan krug i da me onda odvezu na groblje. To su istinske ljudske i sportske veličine... kao naši kraljevi: King, Gerrard, Carra...

WE WILL NEVER WALK ALONE AS LONG AS THE SUN SHINES AT THE MERSEYSIDE DOCKS, BOB PAISLY GATES AND THE TREMENDOUS KOP !!!
e to je stvar koju imaju samo rijetki danasnji igraci a to je vijernost i strast. sada svi idu za parama ili gdje im je zeni ljepse itd... i zato mene jako nervira kad ljudi pljuju gerrarda i carraghera a ljudi su dali sve liverpoolu. il totti u romi itd. da ne nabrajam sad i ove sto mi nisu dragi:D
ja kad procitam izjave slicne ovoj eusebievoj najezim se... to je to sto se trazi od igraca ali to rijetki imaju i tesko je vjerovati danas u neciju vjernost. mnogi su se kleli u torresa a danas pale njegove dresove. mene ovo sve sto je uradio nije previse iznenadilo i ja sam manje vise ostao hladan sve vrijeme jer imamo mi dalglisha, carraghera i gerrarda :D
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 feb 2011, 01:08

Čestitke svima, odličan prijelazni rok, ali Boga mi malo i potresan. Da mi je neko rekao prije tri dana da će se ovako završiti ne bih mu vjerovao sekunde.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 01:09

Ode bome Torres sta cete sada slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 feb 2011, 01:10

Los_Blanos2 je napisao/la:Ode bome Torres sta cete sada slika
Kontali smo igrati...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 feb 2011, 01:10

Jedna za simpaticne simpatizere liverpoola

Kleo se kleo da vas je voleo :lol: :lol: :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 01:10

Carlo je napisao/la:Čestitke svima, odličan prijelazni rok, ali Boga mi malo i potresan. Da mi je neko rekao prije tri dana da će se ovako završiti ne bih mu vjerovao sekunde.
steta samo sto nismo doveli krilo ovako ce suarez morati to krpiti vjerovatno.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 feb 2011, 01:11

Pade službena stranica Fernanda Torresa

@fera, trebalo je Kennyju još samo malo pameti da ponudi 25 miliona ili možda 30 za Younga, tada bi bio bolji transfer rok, nego ikada. Ali i sada je odlično prošlo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 01 feb 2011, 01:12

Monolog nek nam oprosti, decko u kojeg se kleo ipak napusti svrake :mrgreen:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 feb 2011, 01:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jedna za simpaticne simpatizere liverpoola

Jel' to struja na Kosevo stigla ?

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 feb 2011, 01:12

Previše drame oko Torresa, ovoliko se nije moralisalo ni kad su ih svojevremeno napuštali njihovi momci McManaman, Fowler ili Owen - momoci koji su ponikli tu.
Vi isto kao da zaboravljate osnovnu cinjenicu - da ste tu Torresovu "ljubav" morali otkupiti od Atletica za skoro 40 miliona eura te 2007.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 feb 2011, 01:14

the scouser je napisao/la:

Sta ima u liverpoolu kako je navijati sa navijacima na enfildu ? :lol: :lol: :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 01 feb 2011, 01:15

Samo F.K.S !! je napisao/la:

Sta ima u liverpoolu kako je navijati sa navijacima na enfildu ? :lol: :lol: :lol:
Ovdje sam kao navijac Liverpoola,ali nisam propustio Zeljine domace tekme recimo u ovoj polusezoni prosloj...svejedno nisam duzan tebi to objasnjavati,koji si ono bjese,sedmi razred ? :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 01:17

kazu ulje sad 3 marke moraju se virsle kuhati :D nema vise przenih :P
ma dobar je fks nemojte ga dirati :D
ne znam zasto bi ja ogranicio samo na to da idem na kosevo navijati za sarajevo kad mogu i to i navijati za liverpool sto ne bi zamijenio ni za sta na svijetu. da mi ovaj domaci huliganizam nije smijesan mozda bi nekad i napisao nesto na temama koje se ticu domaceg fubala al kad sam ja isao na kosevo neko koji ovdje provociraju su tutu u rikverc vozali :D a kad sam trenirao u sarajevu neki koji su sada veliki navijaci sarajeva nisu znali ni gdje je to sarajevo

PajaDoJaja
Kontakt:

Post Postao/la PajaDoJaja » 01 feb 2011, 01:20

@TorresDaKilla
Os prodat dres po sklizanoj cijeni? :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2011, 01:24

PajaDoJaja je napisao/la:@TorresDaKilla
Os prodat dres po sklizanoj cijeni? :D
Nek' zamoli admina da mu promijeni nick u SuarezDaKilla :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.