Koliko je u ovom periodu bila prirodnija, kako fizički tako i onako, ko osoba.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Zadnje 3 godine nisam dobio pp-ova koliko sam danas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dasketina.
Nezz za ostale sto su pogledali uradak, al sto kaze Pikac: Ni da me takne, ko limunada
Nezz za ostale sto su pogledali uradak, al sto kaze Pikac: Ni da me takne, ko limunada

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja jednom nadjem memory karticu iz mobitela nekome ispala i ono kontam ubacit ću u svoj telefon, čisto da vidim ako je necija koga znam da mu vratim.
Kad tamo slike od jedne komsinice... Pod tusem, leži na krevetu i još štošta, a samo peskir na nezgodnom mjestu, oko kukova i ruka na sisama

Vratio joj ja karticu, kaže hvala ti, ali imam ih nekoliko nisam ni skontala da sam je izgubila.
Ni na kraj mi pameti da slike prebacim na laptop i da je poslije ucjenjujem sa njima

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Šta sam ja nudesa imao od bivše
a nikad nijednu nijednom nisam tražio. Sama slala. Kad je došlo do razlaza brisanje je bilo bukvalno što sam prvo uradio da slučajno ne bih pomislio šta glupo.
Iduću curu ako budem imao, odmah ću joj reći da mi ne šalje.

Iduću curu ako budem imao, odmah ću joj reći da mi ne šalje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koliko incela i drkadzija na forumu, strasno.
Sve je dobro dok ne trazi da se salju nazad

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eeee kako je to nekad na MSN-u funkcionisalo. Prvo na FB, preko onih aplikacija ZOOSK i compare hotness, namamiš (uglavnom strankinje) i premuntaš za MSN. Onda nastaje dernek. Još ako si kakav kvarnjak, pa odeš u mahalski internet bar i pustiš da još neko šmeki s tobom. 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Žene koje šalju nudese zaslužuju da ih kamion zgazi. Ne zbog moralnih razloga, nego zbog intelektualnih.
"We need to suffer. And we need to fight."
Zivot bi jako monoton bio kad ne bi bilo takvih i slicnih ispada.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
joj Karića oće da promjeni godinu rođenja, kara se on sa zdravim razumom 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Osam godina od kako je ovom narodu zadnju put puklo u glavi i kada ga je bacilo na agresivu
Sta je ovo sa gasenjem FB i IG?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pažanin od mačo dalmatinskog muškarca do američkog high school ped.era u dvije sezone.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jedna meni bliska osoba planira upisati psihologiju na filozofskom u Sarajevu. Inace ima dvojno drzavljanstvo, osnovnu i srednju je zavrsila tamo, ali eto ozbiljno planira da dodje u Bosnu da studira. Moje pitanje glasi: kakve su sanse da nadje posao s tom psihologijom, jer je jedna od opcija da se nakon studija ponovo tamo vrati?Error520 je napisao/la:

Unaprijed zahvalan na odgovoru.

Btw, mozes li mi poslati onaj link na kojem se mogu provjeriti priznati fakulteti iz Bosne u Njemackoj? Ako se ne varam, ti si to jednom ovdje nekom slao.
A imao sam nijet izbjegavati ovu temu.
Ako planira iz DE doci u Bosnu studirati, ta nece biti neki trazen psiholog, cenim.

Ako planira iz DE doci u Bosnu studirati, ta nece biti neki trazen psiholog, cenim.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
https://anabin.kmk.org/no_cache/filter/ ... ionen.htmlGhuraba je napisao/la: ↑07 feb 2022, 21:36Jedna meni bliska osoba planira upisati psihologiju na filozofskom u Sarajevu. Inace ima dvojno drzavljanstvo, osnovnu i srednju je zavrsila tamo, ali eto ozbiljno planira da dodje u Bosnu da studira. Moje pitanje glasi: kakve su sanse da nadje posao s tom psihologijom, jer je jedna od opcija da se nakon studija ponovo tamo vrati?Error520 je napisao/la:![]()
Unaprijed zahvalan na odgovoru.![]()
Btw, mozes li mi poslati onaj link na kojem se mogu provjeriti priznati fakulteti iz Bosne u Njemackoj? Ako se ne varam, ti si to jednom ovdje nekom slao.
Al svi državni iz BiH su ti priznati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.