Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Johnyx95
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Johnyx95 » 01 feb 2011, 00:34

Usporedba ti nije na mjestu.Presao je iz tima koji ne zna za titulu vec dugo vremena u ekipu koja je aktuelni sampion.
@fera
Nazalost,nema vas puno koji mislite tako.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 00:37

Ma kakav Comolli, kakav Henry - Linda je za sve 'kriva' ! :D

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 feb 2011, 00:38

Johnyx95 je napisao/la:Usporedba ti nije na mjestu.Presao je iz tima koji ne zna za titulu vec dugo vremena u ekipu koja je aktuelni sampion.
@fera
Nazalost,nema vas puno koji mislite tako.
Ma Carroll majka 35 miliona izvolitee. Al necemo mi zaivsiti od miliosti i nemilosti jednog Fernanda Torresa.. Sad ces vidjet kakvo je zalaganje i nova dimenzija igre ;) Svaki korner ili ubacaj gues what?? opasnosttt
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 00:41

slika Ode Torres :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 01 feb 2011, 00:42

Najbolji epilog svega je da LFC uzme titulu prije Chelseaaa.....:)
A jos kada bi dobili u nedjeljuu,znacii LOM!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 01 feb 2011, 00:43

hahahahaha....već je stigao staviti i novi logo na svoju oficijelnu stranicu....sve se bojim da je pravljen u zadnjih 15 minuta...sve već bilo pripremljeno

http://www.fernando9torres.com/images/i ... bd4ae6.jpg
Zadnja izmjena: CrvenIspod, dana/u 01 feb 2011, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 01 feb 2011, 00:44

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Kesh kolica, laganica :D

Gledaj nase buducnosti siri od medicinske stolice :D
slika

http://yfrog.com/f/gy9uelcj/
Ma lola klasicni , kad ga se sjetim do prije 2 godine bio isto oklagija :)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 01 feb 2011, 00:45

@johny ako cemo tako onda je presao i u ekipu koja nikad u svojoj historiji nije osvijila Ligu prvaka tako da ni tvoj usporedba nije na mjestu...zaista nemam namjeru da se svadjam s bilo kim,stavise drago mi je da se sve ovo zavrsilo svi sretni zadovoljni mozda jedino @Monolog ne :D al Boze moj,sretno vam s torresom i jedva cekam nedeljni mec... ;)
@OTNYS hoces prestat mjenjat te avatare... :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 00:46

King Kenny je napisao/la: @OTNYS hoces prestat mjenjat te avatare... :mrgreen:
Probacu. :D

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 01 feb 2011, 00:47

Ma sasvim je ocigledno sto je Torres otiso,covjek je zeljan lp ko malo djete.Hoce da sta osvoji da trofeise svoje ime pa makar morao u celziju to da uradi,mada i ja tu tesko vidim logiku,ljudi nisu nikad osvojili lp niti ce ove godine a nece ni prvenstvo,a ni sledece:)Pustit ce nando suzu kad vidi kako se liverpool penje opet medju najbolje.Onda ce zavrsit svoju karijeru bez podrske najboljih navijaca na svijetu a stumfovi ce ga ispljuvat.Sta sebi uradi Nando?
"You'll Never Walk Alone"

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 01 feb 2011, 00:47

Johnyx95 je napisao/la:Sto pljujete po Torresu ?
Zar se niste do jutros kleli u njega i pjevali mu pjesme ?
Morate da shvatite da je i on covjek koji ima ambicije,hoce da igra u LP gdje mu je i mjesto,da napada svaki trofej,da je okruzen suigracima svjetske klase....Zato je dosao u CFC. 8-)
Njemu ne znaci nista ta silna historija kad igra u EL i timu koji je ove godine vise vremena provodio u donjem nego u gornjem dijelu tabele.Treba biti realan i reci da je presao u bolji tim i da je napravio dobru stvar za svoju karijeru. ;)
Torres je imao blisku vezu s navijacima slicno kao Gerrard i onda mu 3 dana prije transfer roka pukne film i hoce da i ide bez objasnjenja bez icega. On jes' zaduzio Liverpool al' je i Liverpool zaduzio njega nikad mu The Kop nje zvizdao, stavise, pjevali su mu. Mogao je lijepo polovinom januara obratiti se navijacima da je zeljan novih izazova i da hoce da ide rijetko ko bi mu zamjerio odlazak a ne ovako ispao je pickurina ko Mascherano. Samo mu jos fali da proslavi gol protiv Liverpoola ili da izjavi nesta ruzno o Liverpoolu ima da mu svaku tekmu zelim povredu kojom bi prekinuo aktivno bavljenje fudbalom 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

lfcbl
Kontakt:

Post Postao/la lfcbl » 01 feb 2011, 00:48

E sada najveca zelja,da na kraju sezone mi u LP, Chelsea i Torres u ligu evrope!!!Odlicno odradjen posao!!!!Sada da je pobjediti u srijedu,a onda mlatnuti i plavce!!!Carrol je strasan igrac!!!Zivotinja prava!!!Bravo za sve ljude u klubu.Commoli je pokazao koliko je sposoban!Samo da je LP dohvatiti,a onda na ljeto jos koju zvijerku dovesti!!!Ne znam za vas ali ne mogu zamisliti Torresa u dresu Chelsea!!!Zajebao se i to dobro,a vidjece to vec sljedece sezone!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 00:49

King Kenny je napisao/la:@johny ako cemo tako onda je presao i u ekipu koja nikad u svojoj historiji nije osvijila Ligu prvaka tako da ni tvoj usporedba nije na mjestu...zaista nemam namjeru da se svadjam s bilo kim,stavise drago mi je da se sve ovo zavrsilo svi sretni zadovoljni mozda jedino @Monolog ne :D al Boze moj,sretno vam s torresom i jedva cekam nedeljni mec... ;)
@OTNYS hoces prestat mjenjat te avatare... :mrgreen:
ma ja sam mu to fino jutros najavio
You are someone else I am still right here

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 01 feb 2011, 00:49

RtoX je napisao/la:Ma sasvim je ocigledno sto je Torres otiso,covjek je zeljan lp ko malo djete.Hoce da sta osvoji da trofeise svoje ime pa makar morao u celziju to da uradi,mada i ja tu tesko vidim logiku,ljudi nisu nikad osvojili lp niti ce ove godine a nece ni prvenstvo,a ni sledece:)Pustit ce nando suzu kad vidi kako se liverpool penje opet medju najbolje.Onda ce zavrsit svoju karijeru bez podrske najboljih navijaca na svijetu a stumfovi ce ga ispljuvat.Sta sebi uradi Nando?
"What have you done with your armband, Fernando? " :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 00:50

Tesko da i ove sezone mogu do titule Lige prvaka ali je sigurno da su blizi od Liverpoola. :D
Blizi su i sto se tice igranja u Uefinom takmicenju i sljedece sezone s toga je jasna namjera Torresa ali je mogao
da se na fin nacin oprosti sa navijacima. ;)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 01 feb 2011, 00:52

Nema ga nesto,da se ne opija gdje sejtan jedan,sad ce i Liverpool jos vise da simpatise...da nije otisao s vlanikom njihovim da pare potrose :arrow: :arrow: :arrow: u kurve :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 00:53

@Monolog je uvijek gotivio Liverpool, a sada ima vise razloga za to. ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 feb 2011, 00:54

RtoX je napisao/la:Ma sasvim je ocigledno sto je Torres otiso,covjek je zeljan lp ko malo djete.Hoce da sta osvoji da trofeise svoje ime pa makar morao u celziju to da uradi,mada i ja tu tesko vidim logiku,ljudi nisu nikad osvojili lp niti ce ove godine a nece ni prvenstvo,a ni sledece:)Pustit ce nando suzu kad vidi kako se liverpool penje opet medju najbolje.Onda ce zavrsit svoju karijeru bez podrske najboljih navijaca na svijetu a stumfovi ce ga ispljuvat.Sta sebi uradi Nando?
Pa možda su tako isto i navijaci Atletica pisali kad je napustio klub u kojem je stekao ime i reputaciju, gdje je naucio igrati fudbal, prošao sve njihove selekcije i onda potpisao za Liverpool 2007.
Mislim, ljudi moji previše se uzimaju srcu ovakve stvari...sve je to show biznis modernog fudbala.
Šta li ce navijaci New Castlea misliti ,pjevati i porucivati sad Carrollu ako cemo tom logikom :?

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 01 feb 2011, 00:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Tesko da i ove sezone mogu do titule Lige prvaka ali je sigurno da su blizi od Liverpoola. :D
Blizi su i sto se tice igranja u Uefinom takmicenju i sljedece sezone s toga je jasna namjera Torresa ali je mogao
da se na fin nacin oprosti sa navijacima. ;)
Ma kakvi oni i osvajanje lige prvaka.To ti je nesto slicno dva magneta(mislim na iste spolove^^),bjeze jedno od drugog.A PL su vec prokockali.
Trenutno jesu blizi al kad ovako sad opcenito pogledam vatreno smo krenuli ka usponu.Dolaze nam zvijezde nije vise sve samo stagniranje u mjestu.Slazes se?Ha ya
Zadnja izmjena: RtoX, dana/u 01 feb 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
"You'll Never Walk Alone"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 feb 2011, 00:57

ovo me fino nasmijalo :D

BREAKING NEWS: Torres fails medical. Doctors couldn't find a heart or soul.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.