Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Usporedba ti nije na mjestu.Presao je iz tima koji ne zna za titulu vec dugo vremena u ekipu koja je aktuelni sampion.
@fera
Nazalost,nema vas puno koji mislite tako.
@fera
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakav Comolli, kakav Henry - Linda je za sve 'kriva' ! 

- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ma Carroll majka 35 miliona izvolitee. Al necemo mi zaivsiti od miliosti i nemilosti jednog Fernanda Torresa.. Sad ces vidjet kakvo je zalaganje i nova dimenzija igreJohnyx95 je napisao/la:Usporedba ti nije na mjestu.Presao je iz tima koji ne zna za titulu vec dugo vremena u ekipu koja je aktuelni sampion.
@fera

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- Los_Blanos2
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Najbolji epilog svega je da LFC uzme titulu prije Chelseaaa.....
A jos kada bi dobili u nedjeljuu,znacii LOM!

A jos kada bi dobili u nedjeljuu,znacii LOM!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- CrvenIspod
- Kontakt:
hahahahaha....već je stigao staviti i novi logo na svoju oficijelnu stranicu....sve se bojim da je pravljen u zadnjih 15 minuta...sve već bilo pripremljeno
http://www.fernando9torres.com/images/i ... bd4ae6.jpg
http://www.fernando9torres.com/images/i ... bd4ae6.jpg
Zadnja izmjena: CrvenIspod, dana/u 01 feb 2011, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Ma lola klasicni , kad ga se sjetim do prije 2 godine bio isto oklagijaTorres Da Killa.!. je napisao/la:Kesh kolica, laganica![]()
Gledaj nase buducnosti siri od medicinske stolice![]()
http://yfrog.com/f/gy9uelcj/

- King Kenny
- Kontakt:
@johny ako cemo tako onda je presao i u ekipu koja nikad u svojoj historiji nije osvijila Ligu prvaka tako da ni tvoj usporedba nije na mjestu...zaista nemam namjeru da se svadjam s bilo kim,stavise drago mi je da se sve ovo zavrsilo svi sretni zadovoljni mozda jedino @Monolog ne
al Boze moj,sretno vam s torresom i jedva cekam nedeljni mec...
@OTNYS hoces prestat mjenjat te avatare...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Probacu.King Kenny je napisao/la: @OTNYS hoces prestat mjenjat te avatare...

Ma sasvim je ocigledno sto je Torres otiso,covjek je zeljan lp ko malo djete.Hoce da sta osvoji da trofeise svoje ime pa makar morao u celziju to da uradi,mada i ja tu tesko vidim logiku,ljudi nisu nikad osvojili lp niti ce ove godine a nece ni prvenstvo,a ni sledece:)Pustit ce nando suzu kad vidi kako se liverpool penje opet medju najbolje.Onda ce zavrsit svoju karijeru bez podrske najboljih navijaca na svijetu a stumfovi ce ga ispljuvat.Sta sebi uradi Nando?
"You'll Never Walk Alone"
Torres je imao blisku vezu s navijacima slicno kao Gerrard i onda mu 3 dana prije transfer roka pukne film i hoce da i ide bez objasnjenja bez icega. On jes' zaduzio Liverpool al' je i Liverpool zaduzio njega nikad mu The Kop nje zvizdao, stavise, pjevali su mu. Mogao je lijepo polovinom januara obratiti se navijacima da je zeljan novih izazova i da hoce da ide rijetko ko bi mu zamjerio odlazak a ne ovako ispao je pickurina ko Mascherano. Samo mu jos fali da proslavi gol protiv Liverpoola ili da izjavi nesta ruzno o Liverpoolu ima da mu svaku tekmu zelim povredu kojom bi prekinuo aktivno bavljenje fudbalomJohnyx95 je napisao/la:Sto pljujete po Torresu ?
Zar se niste do jutros kleli u njega i pjevali mu pjesme ?
Morate da shvatite da je i on covjek koji ima ambicije,hoce da igra u LP gdje mu je i mjesto,da napada svaki trofej,da je okruzen suigracima svjetske klase....Zato je dosao u CFC.![]()
Njemu ne znaci nista ta silna historija kad igra u EL i timu koji je ove godine vise vremena provodio u donjem nego u gornjem dijelu tabele.Treba biti realan i reci da je presao u bolji tim i da je napravio dobru stvar za svoju karijeru.

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
E sada najveca zelja,da na kraju sezone mi u LP, Chelsea i Torres u ligu evrope!!!Odlicno odradjen posao!!!!Sada da je pobjediti u srijedu,a onda mlatnuti i plavce!!!Carrol je strasan igrac!!!Zivotinja prava!!!Bravo za sve ljude u klubu.Commoli je pokazao koliko je sposoban!Samo da je LP dohvatiti,a onda na ljeto jos koju zvijerku dovesti!!!Ne znam za vas ali ne mogu zamisliti Torresa u dresu Chelsea!!!Zajebao se i to dobro,a vidjece to vec sljedece sezone!!!
ma ja sam mu to fino jutros najavioKing Kenny je napisao/la:@johny ako cemo tako onda je presao i u ekipu koja nikad u svojoj historiji nije osvijila Ligu prvaka tako da ni tvoj usporedba nije na mjestu...zaista nemam namjeru da se svadjam s bilo kim,stavise drago mi je da se sve ovo zavrsilo svi sretni zadovoljni mozda jedino @Monolog neal Boze moj,sretno vam s torresom i jedva cekam nedeljni mec...
![]()
You are someone else I am still right here
"What have you done with your armband, Fernando? "RtoX je napisao/la:Ma sasvim je ocigledno sto je Torres otiso,covjek je zeljan lp ko malo djete.Hoce da sta osvoji da trofeise svoje ime pa makar morao u celziju to da uradi,mada i ja tu tesko vidim logiku,ljudi nisu nikad osvojili lp niti ce ove godine a nece ni prvenstvo,a ni sledece:)Pustit ce nando suzu kad vidi kako se liverpool penje opet medju najbolje.Onda ce zavrsit svoju karijeru bez podrske najboljih navijaca na svijetu a stumfovi ce ga ispljuvat.Sta sebi uradi Nando?

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tesko da i ove sezone mogu do titule Lige prvaka ali je sigurno da su blizi od Liverpoola.
Blizi su i sto se tice igranja u Uefinom takmicenju i sljedece sezone s toga je jasna namjera Torresa ali je mogao
da se na fin nacin oprosti sa navijacima.

Blizi su i sto se tice igranja u Uefinom takmicenju i sljedece sezone s toga je jasna namjera Torresa ali je mogao

- King Kenny
- Kontakt:
Nema ga nesto,da se ne opija gdje sejtan jedan,sad ce i Liverpool jos vise da simpatise...da nije otisao s vlanikom njihovim da pare potrose
u kurve 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@Monolog je uvijek gotivio Liverpool, a sada ima vise razloga za to. 

Pa možda su tako isto i navijaci Atletica pisali kad je napustio klub u kojem je stekao ime i reputaciju, gdje je naucio igrati fudbal, prošao sve njihove selekcije i onda potpisao za Liverpool 2007.RtoX je napisao/la:Ma sasvim je ocigledno sto je Torres otiso,covjek je zeljan lp ko malo djete.Hoce da sta osvoji da trofeise svoje ime pa makar morao u celziju to da uradi,mada i ja tu tesko vidim logiku,ljudi nisu nikad osvojili lp niti ce ove godine a nece ni prvenstvo,a ni sledece:)Pustit ce nando suzu kad vidi kako se liverpool penje opet medju najbolje.Onda ce zavrsit svoju karijeru bez podrske najboljih navijaca na svijetu a stumfovi ce ga ispljuvat.Sta sebi uradi Nando?
Mislim, ljudi moji previše se uzimaju srcu ovakve stvari...sve je to show biznis modernog fudbala.
Šta li ce navijaci New Castlea misliti ,pjevati i porucivati sad Carrollu ako cemo tom logikom

Ma kakvi oni i osvajanje lige prvaka.To ti je nesto slicno dva magneta(mislim na iste spolove^^),bjeze jedno od drugog.A PL su vec prokockali.OTNYS_YNWA je napisao/la:Tesko da i ove sezone mogu do titule Lige prvaka ali je sigurno da su blizi od Liverpoola.![]()
Trenutno jesu blizi al kad ovako sad opcenito pogledam vatreno smo krenuli ka usponu.Dolaze nam zvijezde nije vise sve samo stagniranje u mjestu.Slazes se?Ha ya
Zadnja izmjena: RtoX, dana/u 01 feb 2011, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
"You'll Never Walk Alone"
ovo me fino nasmijalo
BREAKING NEWS: Torres fails medical. Doctors couldn't find a heart or soul.

BREAKING NEWS: Torres fails medical. Doctors couldn't find a heart or soul.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.