Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- CrvenIspod
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
moguće je očekivati još vijesti o transferima jer su neki možda već dogovoreni u toku dana i prijavljeni u FA ali nisu objavljeni. Takvih je slučajeva već bilo:
"... anyone remember the bonkers days of 1 September 2008? We waited until long into the hours (and after the deadline passed) before finding out Robinho (£32.5m), Berbatov (£30.75m) and, erm, Xisco (undisclosed) signed on a day that also saw Fellaini (£15m), Pavlyuchenko (£14m) and Corluka (£8.5m) moving.
"... anyone remember the bonkers days of 1 September 2008? We waited until long into the hours (and after the deadline passed) before finding out Robinho (£32.5m), Berbatov (£30.75m) and, erm, Xisco (undisclosed) signed on a day that also saw Fellaini (£15m), Pavlyuchenko (£14m) and Corluka (£8.5m) moving.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
-
- Kontakt:
Late deals see Eidur Gudjohnsen join Fulham, Connor Sammon move to Wigan and Sergei Kornilenko link up with Blackpool. More on all of these stories, plus Fernando Torres and David Luiz to follow.
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Suarez sigurno a za Carrolla neznam neki ovde od forumasa govore da je povredjen.forzaaaaromaaa je napisao/la:oce neko od suareza i carrola nastupit vec protiv stokea ili..
Jos jednom bih hteo da kazem da smo uradili dobru star u ovom prelaznom roku, zao mi je zbog torres-a bio mi je jedan od boljih fudbalera i stvarno nikad nisam pomislio za ove 4 god. koliko je on tu da ce otici imao sam veliko poverenje u njega, tesko ce biti kad ga vidim u dresu CFC, ali sta je tu je nadam se samo da ovaj prelaznik rok oznacava novu eru LIVERPOOL-a
His? armband proved he was a red Torres, Torres
Till a Russian wallet turned his head Torres, Torres
The scousers cried ’cause Nando lied
He ran with pound signs in his eyes
Fernando Torres, Chelsea’s number 9!”
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Pa **** zar ne vidis da je zajebancija?!YNWA je napisao/la:zar je moguce da nakon svega zelis vidjeti Torresa u Liverpoolu
A pitanje:
Za snagu ekipe: DA
Za ovo sto je uradio navijacima (nama): NE
Znaci, svejedno mi je...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
5 februara se otvara transfer rok za igrace koji odlaze i dolaze na posudbe. Warnock se uveliko pominje. Laka vam noc valjalo je ovo preduarti bez trave 

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Kesh kolica, laganica
Gledaj nase buducnosti siri od medicinske stolice

http://yfrog.com/f/gy9uelcj/

Gledaj nase buducnosti siri od medicinske stolice

http://yfrog.com/f/gy9uelcj/
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
steta sto nismo uspjeli dovesti solidno krilo al snaci ce se kingKing Kenny je napisao/la:@fera tu je i kuyt,sad je pitanje s kojom cemo formacijom igrati,sada su tu dva klasicna napadaca mada suarez moze igrati i malo iza a carrolla isturiti skroz naprijed,iza njih gerrard i meireles...jos da imamo bolja krila...

jest torres 3 puta veca zvijezda od suareza i carrolla al mi smo dobili ono sto je ovom timu dugo trebalo a to je svjezina. nekako smo ili nemotivisani i mlitavi precesto u zadnje 2 sezone.
edo ostavise tih droga i olovki

brate imamo isti problemVELA je napisao/la:5 februara se otvara transfer rok za igrace koji odlaze i dolaze na posudbe. Warnock se uveliko pominje. Laka vam noc valjalo je ovo preduarti bez trave

Zadnja izmjena: fera, dana/u 01 feb 2011, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
- CrvenIspod
- Kontakt:
hahahaha....prekucavamo se...istovremeno objavljujemo isto u isto vrijemeTorres Da Killa.!. je napisao/la:Stephen Warnock could yet arrive on loan, according to BBC's Phil McNulty

@reds -nije mu dugo trebaloOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma to je vec gotova stvar.bayernovac je napisao/la:jeli Torres potpisao za chelsea ima li sluzbene objave![]()
Formacija za sutra
..............Reina.............
Kelly..Skrtel..Agger..Jonhson
.......Lucas..Gerrard.........
..........Meireles..............
...Kuyt............Rodriguez...
...........Suarez................
Ne vjerujem da ce Kenny rizikovati sa Carrom i Carrollom.
.......Lucas...Gerrard..........
..............Meireles............
........Kuyt........Suarez........
...............Carroll..............

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Liverpool FC's activity on the final day of the January transfer window has sparked unprecedented levels of traffic to the official website with over 1.1 million fans visiting the site by 10pm, generating a record 8.5 million page impressions. 

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma to je vec gotova stvar.bayernovac je napisao/la:jeli Torres potpisao za chelsea ima li sluzbene objave![]()
Formacija za sutra
Kelly..Skrtel..Agger..Jonhson
.......Lucas..Gerrard.........
..........Meireles..............
...Kuyt............Rodriguez...
...........Suarez................
Ne vjerujem da ce Kenny rizikovati sa Carrom i Carrollom.
.......Lucas...Gerrard..........
..............Meireles............
........Kuyt........Suarez........
...............Carroll..............
Sumnjam da ce Zuba igrati u vrhu spica, i inace je SS i to bi trebao uglavnom po desnoj da igra ako je 4-3-3 a realno je to formacija koju trebamo u buduce igrati. Za sutra je najavljen i Carra,pa je mozda realnije >>
Kelly..Carra..Agger..Jonhson
.............Poulsen.............
......Meireles....Gerrard......
....Suarez.............Kuyt......
..............N'gogh.............
- CrvenIspod
- Kontakt:
napokon:
2321: DONE DEAL Liverpool have confirmed that Fernando Torres is now a Chelsea player after the Merseysiders accepted a British transfer record fee for the Spanish international. That fee is thought to be £50m. Big.
bbc.co.uk
2321: DONE DEAL Liverpool have confirmed that Fernando Torres is now a Chelsea player after the Merseysiders accepted a British transfer record fee for the Spanish international. That fee is thought to be £50m. Big.
bbc.co.uk
U nedelju obavezno u Celtic pub 3 velike tocene i konobaru marka.fera je napisao/la:steta sto nismo uspjeli dovesti solidno krilo al snaci ce se kingKing Kenny je napisao/la:@fera tu je i kuyt,sad je pitanje s kojom cemo formacijom igrati,sada su tu dva klasicna napadaca mada suarez moze igrati i malo iza a carrolla isturiti skroz naprijed,iza njih gerrard i meireles...jos da imamo bolja krila...
![]()
jest torres 3 puta veca zvijezda od suareza i carrolla al mi smo dobili ono sto je ovom timu dugo trebalo a to je svjezina. nekako smo ili nemotivisani i mlitavi precesto u zadnje 2 sezone.
edo ostavise tih droga i olovki
brate imamo isti problemVELA je napisao/la:5 februara se otvara transfer rok za igrace koji odlaze i dolaze na posudbe. Warnock se uveliko pominje. Laka vam noc valjalo je ovo preduarti bez trave
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Sto pljujete po Torresu ?
Zar se niste do jutros kleli u njega i pjevali mu pjesme ?
Morate da shvatite da je i on covjek koji ima ambicije,hoce da igra u LP gdje mu je i mjesto,da napada svaki trofej,da je okruzen suigracima svjetske klase....Zato je dosao u CFC.
Njemu ne znaci nista ta silna historija kad igra u EL i timu koji je ove godine vise vremena provodio u donjem nego u gornjem dijelu tabele.Treba biti realan i reci da je presao u bolji tim i da je napravio dobru stvar za svoju karijeru.
Morate da shvatite da je i on covjek koji ima ambicije,hoce da igra u LP gdje mu je i mjesto,da napada svaki trofej,da je okruzen suigracima svjetske klase....Zato je dosao u CFC.

Njemu ne znaci nista ta silna historija kad igra u EL i timu koji je ove godine vise vremena provodio u donjem nego u gornjem dijelu tabele.Treba biti realan i reci da je presao u bolji tim i da je napravio dobru stvar za svoju karijeru.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
ja sam gledao protiv wolvesa u celticu. ma nema nista konobaru od mene gay su mi u onim suknjicama 
@Johnyx95 ja ga ne pljujem ja mu se iskreno zahvaljujem

@Johnyx95 ja ga ne pljujem ja mu se iskreno zahvaljujem
- King Kenny
- Kontakt:
Presao je s konja na magarca,to ti je isto kad bi recimo Kaka iz Reala otisao u Malagu...al opet kazem nek mu je sa srecomJohnyx95 je napisao/la:Sto pljujete po Torresu ?
Morate da shvatite da je i on covjek koji ima ambicije,hoce da igra u LP gdje mu je i mjesto,da napada svaki trofej,da je okruzen suigracima svjetske klase....Zato je dosao u CFC.![]()

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
-
- Kontakt:
Previse para je Liverpool dao za Carrola. Ali Englez uvijek precjeni svoje.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam kakvo je stanje sa Carrollom, najavljen je njegov povratak ove sedmice eh sada da li ce bas
sutra biti spreman vidjecemo.
sutra biti spreman vidjecemo.

ma to ti je bilo ono u frci pa samo iskesiraj koliko god treba... jer da smo ostali bez torresa a da nije dovoedeno adekvatno pojacanje onda bi ovim amerima navijaci skinuli glavuadnan_hzsa je napisao/la:Previse para je Liverpool dao za Carrola. Ali Englez uvijek precjeni svoje.
"Iz Čelsija još nije stigla zvanična potvrda da je Tores potpisao ugovor, ali su zato oba kluba naglasila da je dogovor postignut. Liverpul neće imati puno razloga za očajanje jer su dobili jednu veliku svetsku zvezdu u usponu, Luisa Suareza kao i novu nadu britanskog fudbala, Endija Kerola.
Drugi velikani sa Ostrva poput Mančester junajteda i Arsenala nisu bili toliko prisutni na tržištu tokom januara, dok je Totenhem pokušao da odglumi Mančester siti iz prošlih rokova, ali neuspešno." Blic.rs
Mislim da je najveca zvijezda ovog prelaznog roka Damien Comolli, tacno se vidi razlika u kvalitetu i brzini pregovaranja i sklopljenih ugovora. Koliko god neki kritikovali visoku cijenu za Carrolla, mislim da je posao odradjen sjajno, otisao covjek kojem se ne igra, dosao veliki talenat. Newcastle ostao bez napadaca i ikakve sanse u borbi za evropu, Tothenhem ostao bez Keana, nije pojacao spic, sto je upravo bio rezultat odlaska Comollia iz uprave kluba.
Aj' pa da dobijemo sutra, vozdra.
Drugi velikani sa Ostrva poput Mančester junajteda i Arsenala nisu bili toliko prisutni na tržištu tokom januara, dok je Totenhem pokušao da odglumi Mančester siti iz prošlih rokova, ali neuspešno." Blic.rs
Mislim da je najveca zvijezda ovog prelaznog roka Damien Comolli, tacno se vidi razlika u kvalitetu i brzini pregovaranja i sklopljenih ugovora. Koliko god neki kritikovali visoku cijenu za Carrolla, mislim da je posao odradjen sjajno, otisao covjek kojem se ne igra, dosao veliki talenat. Newcastle ostao bez napadaca i ikakve sanse u borbi za evropu, Tothenhem ostao bez Keana, nije pojacao spic, sto je upravo bio rezultat odlaska Comollia iz uprave kluba.
Aj' pa da dobijemo sutra, vozdra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.