Toresa, koji je želio otići, ste zamijenili sa dva fantastična igrača, a pritom potrošili "sitna" 2 miliona
Odličan posao

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
pa sjeca li se neko koliko je poslije roka objavljen transver van der vaarta ljetosMadafaka je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Olovko izdrzi, jos minuta!!!!!!
SAMO JOS MINUTA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A reminder, too, that just because transfers are not officially announced before 2300 GMT does not mean they have not been completed in time.
Mi igramo tek u srijedu i naravno da mogu obadvojica igrati, ali Carrola će vjerujem King pustiti da se odmori do vikenda, jer se tek oporavio.volimliverpool je napisao/la:Kakav buran dan za Liverpool.
Ima li neko 100% informaciju da li sutra može igrati ijedan od naše ove dvojice što su došli?
Bruda, bas zbog vremenske razlike 11p.m. je deadline, tako da opusteno..Robovlasnik je napisao/la:Nije jos minuta nego imas jos sat vremena .... Kako stvari stoje Liverpool pokusava dogovoriti oko younga detalje .... medicnski tim je vec sa youngom ako se uspiju dogovoriti![]()
Torres je definitivno potpisao za Chelsea kao i LuizEt ....
a kod nas je ponoc al ima vremenska razlika ... dakle jos jedan sat transferanadam se BOMBASTICNIH
Danas je utorak, znaci sutra igramo u srijedu..Rizah je napisao/la:Mi igramo tek u srijedu i naravno da mogu obadvojica igrati, ali Carrola će vjerujem King pustiti da se odmori do vikenda, jer se tek oporavio.volimliverpool je napisao/la:Kakav buran dan za Liverpool.
Ima li neko 100% informaciju da li sutra može igrati ijedan od naše ove dvojice što su došli?
Torres i Carrolobadvojica su potpisali ugovore na 5,5 godina.
Hvala NEVS što ste se riješili posljednje žene u klubu, hvala vam na parama, hvala vam na Kingu, hvala vam na Suarezu i Carrolu. Carrola sam želio još od prvog kola, a Torresa sam kritikovao još od prvog kola.
Long live the King
Ma to je vec gotova stvar.bayernovac je napisao/la:jeli Torres potpisao za chelsea ima li sluzbene objave
EdinTM87 je napisao/la:Nije !!!! Evo najnovije informacije, cekalo se do 00:00 da se potpise ugovor (da bude kao, ono slavno u zadnjem trenutku), a posto je olovka iz jeftine knjizare, puk'o spic i napis'o samo T, a nije Torres i vraca se u LFC, dok je Liverpoolu, Carrol je potpisao najnovijim nalif-perom, tek otvorenimOTNYS_YNWA je napisao/la:Kakva crna minuta, vec je sve potpisano.EdinTM87 je napisao/la:Olovko izdrzi, jos minuta!!!!!!
SAMO JOS MINUTA
zar je moguce da nakon svega zelis vidjeti Torresa u LiverpooluEdinTM87 je napisao/la:Nije !!!! Evo najnovije informacije, cekalo se do 00:00 da se potpise ugovor (da bude kao, ono slavno u zadnjem trenutku), a posto je olovka iz jeftine knjizare, puk'o spic i napis'o samo T, a nije Torres i vraca se u LFC, dok je Liverpoolu, Carrol je potpisao najnovijim nalif-perom, tek otvorenimOTNYS_YNWA je napisao/la:Kakva crna minuta, vec je sve potpisano.EdinTM87 je napisao/la:Olovko izdrzi, jos minuta!!!!!!
SAMO JOS MINUTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.