Moderator/ica: rio_Ferdy88
Kad si corav pored rodjenih ociju
sam Horner je rekao da ce jedva biti slicnosti sa ovim sto se sad promovise sa onim sto ce biti na prvoj trci, mozda samo tockovi budu isti, rade ova predstavljanja prema onom prototipu koji je F1 predstavila krajem prosle sezone
Pa to je to ...tako bolidi moraju izgledati ...mozda koji difuzor krilce da bude drugacije ...nisu djaba dobili prototip kak moraju izgledati ...vidit cemo na kraju na testiranju ...al 9o posto je taj izgled bolida ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 17:44sam Horner je rekao da ce jedva biti slicnosti sa ovim sto se sad promovise sa onim sto ce biti na prvoj trci, mozda samo tockovi budu isti, rade ova predstavljanja prema onom prototipu koji je F1 predstavila krajem prosle sezone
ako je suditi po majicama kakve nose Ricc i Leclerc izgleda da ce crne boje biti itekako na bolidima McLarena i Ferrarija, McLaren je mozda skroz batalio plavu
Isti look kao kad sam počeo pratiti F1akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 17:50utisak dana povratak kose kod Vettela
od princa Charlesa do Harry Stylesa u roku godinu dana
![]()
BosniaBoston je napisao/la: ↑10 feb 2022, 23:40Isti look kao kad sam počeo pratiti F1akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 17:50utisak dana povratak kose kod Vettela
od princa Charlesa do Harry Stylesa u roku godinu dana
![]()
![]()
dodatno hladjenje, to im omogucava da poboljsaju aerodinamiku na drugim dijelovima bolida
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.