Slazem se. Cak sam vjerovao da ide vec u januaru ali eto ostao je. Nek nas demantuje aBd ali za sada mrka kapa...napoleon72 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:16Ne bi me iznenadilo da istisne Kapica iz prve postave. Taj Kapic il bas nije igrac za nasih pasnjaka il ga treneri ne znaju iskoristit, al nikakvo povjerenje ne ulijeva iskreno. Ima tri dobre utakmice u 25 odigranih u oba mandata. Tanko vala. Jasno mi je da je imao i problema s tom mafijom i sve, al ima strasan renome a ne pokazuje nista.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Strašna se ekipica sklapa, strašna. Iskusna i kvalitetna. Sad se pokušat riješit ovog škarta jednim dijelom, a na ljeto pravu čistku napravit. Previse losih igraca se nakupilo a svi su se skrivali iza kvaliteta Rahmana, Merse i Tatara.
Ostatak ove sezone iskoristit za još jedan trofej (kup), izborit Evropu i uigrat se malo, pa u Evropi pokusat konacno napast te grupe.
Ostatak ove sezone iskoristit za još jedan trofej (kup), izborit Evropu i uigrat se malo, pa u Evropi pokusat konacno napast te grupe.
To mi i ulijeva nadu da ce biti top za nasu ligu. Daj Bozeumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:46Da ne valja Vasoskom, ne bi ga doveo. Opušteno.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Necu se raspravljati i kvariti temu ako sam licno nekog psovkom uvrijedio izvinjavam se. Meni to nije problem reci i tako iskreno mislim.Samo ne mogu da razumijem da se pise danima daj nam ovog da hoce doci top igrac ovako onako i kad se zavrsi pojacanje isti pocnu neke kalkulacije poredjenje kao da se trude neku negativu bacati.Svaku raspravu koja je normalna cu razumjeti ali danas prizivat i Boga moliti za igraca a vec sutra kad je tu kalkulisati poredjenja praviti bez da je sutnuo lopte kod nas mi nikada nece biti jasno.ako je vec slobodno iznositi misljenja ovo je moje po tom pitanju
-
- Kontakt:
Ne bi bilo loše probati zaganjati Stipu Markovića.Pomalo ga uvoditi u sistem, imat ce i prostora na dva fronta, pa da od ljeta i 1. pretkola KL zauzme mjesto na lijevom beku.
-
- Kontakt:
Ma Stipo je ba bio skoro pa dogovoren, ja sam to napisao i ovdje na forumu, a evo ima upućenijih od mene pa nek potvrde. Onda je počelo zatezanje oko 500-1000 eura i otad nemam pojma šta se tu dešava. Da se razumijemo, ne bih mu ni ja dao više nego što mislim da vrijedi, i nek su povukli negdje crtu, nego samo onako kažem.Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:36Ne bi bilo loše probati zaganjati Stipu Markovića.Pomalo ga uvoditi u sistem, imat ce i prostora na dva fronta, pa da od ljeta i 1. pretkola KL zauzme mjesto na lijevom beku.
Nema taj Stipo opcija u ovom momentu svakako, može ganjati neke divlje lige, pa na ljeto opet razmišljati šta i kako.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakva negativa? Nema navijača da nije zadovoljan dolaskom Avramovskog. Pošto je forum, onda je logično da raja diskutuje i daje svoje viđenje. Ja sam lično prezadovoljan njegovim dovođenjem, samo kažem da sačekamo s hvalospjevima, te me ne bi čudilo da recimo Šećerović koji je došao na mala vrata bude duplo korisniji igrač od njega.Feridaga je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:34Necu se raspravljati i kvariti temu ako sam licno nekog psovkom uvrijedio izvinjavam se. Meni to nije problem reci i tako iskreno mislim.Samo ne mogu da razumijem da se pise danima daj nam ovog da hoce doci top igrac ovako onako i kad se zavrsi pojacanje isti pocnu neke kalkulacije poredjenje kao da se trude neku negativu bacati.Svaku raspravu koja je normalna cu razumjeti ali danas prizivat i Boga moliti za igraca a vec sutra kad je tu kalkulisati poredjenja praviti bez da je sutnuo lopte kod nas mi nikada nece biti jasno.ako je vec slobodno iznositi misljenja ovo je moje po tom pitanju
Po tebi, izgleda samo treba pisati kako je bolji od Messija i kako će imati 20 golova i 20 asistencija. Normalno je da se o svemu piše, nećemo mu valjda frizuru i kopačke komentarisati.
Hajd jedno off topic pitanje, u kojoj kafani blizu haseta se dobro zagrijati prije tekme? Vec mi u glavi borac 

1946-1987
- SedrenikHz
- Kontakt:
Isti sam, čitam i ne vjerujem.Feridaga je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:15Koliko je nasa raja poglupa,razmazena pa moze se reci i bezobrazna 7 dana daj avramovskog daj ovo ononsta se ceka,covjek dodje i onda ide rasprava poredjenja nagadjanja kolko je motivisan sta ce pokazati bolji ovaj onaj u usta vas je.be.m retardirana nezadovoljna bezobrazna.sve strucnjaci analiticari vise i frustracije lijece po forumu
Msm slažem se dok ne pokaže na terenu znanje, ne pikam nista, ali dajte ljudi kad vidim ovo Jel ko Rahman ili njje. Rahmana su ovde 90 posto tjerali prije 2 3 god..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam zasto, al imam osjecaj da ce Dino Islamovic bit odlican bek. Steta one povrede, al nesto vjerujem da ce je moc prebrodit. Naravno, bilo bi super da imamo strasnog beka za prvu postavu, al mislim da se te pozicije mogu prepustit juniorima, kad gore imas beton ofanzivnu cetvorku. Barem u domacim takmicenjima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Daniel Avramovski is a Macedonian footballer who plays as a midfielder for Bosnian club Sarajevo. Wikipedia
Born: February 20, 1995 (age 26 years), Skopje, North Macedonia
Born: February 20, 1995 (age 26 years), Skopje, North Macedonia
NEMA NAZAD
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I Rahman je dosao na mala vrata pa je prvo bio ocajan pa igracina pa supcina sto nece da produzi ugovor pa opet legenda kad je donjeo prijeko potreban kes.za diskusiju sam uvijek ali ne mogu da shvatim da neki pisu ko da.su u klimaksu menopauzi ili im menga kasni 7 dana.@leo 1946 imas 2 kafane na parkingu kod stadiona i arci kod trolejbuske cijene normala ima i dobra meza i klopa.ako hoces javi se u pp mozemo baciti koju pivu kobaje prije tekme.pozzGalileoGalilei je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:48Kakva negativa? Nema navijača da nije zadovoljan dolaskom Avramovskog. Pošto je forum, onda je logično da raja diskutuje i daje svoje viđenje. Ja sam lično prezadovoljan njegovim dovođenjem, samo kažem da sačekamo s hvalospjevima, te me ne bi čudilo da recimo Šećerović koji je došao na mala vrata bude duplo korisniji igrač od njega.Feridaga je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:34Necu se raspravljati i kvariti temu ako sam licno nekog psovkom uvrijedio izvinjavam se. Meni to nije problem reci i tako iskreno mislim.Samo ne mogu da razumijem da se pise danima daj nam ovog da hoce doci top igrac ovako onako i kad se zavrsi pojacanje isti pocnu neke kalkulacije poredjenje kao da se trude neku negativu bacati.Svaku raspravu koja je normalna cu razumjeti ali danas prizivat i Boga moliti za igraca a vec sutra kad je tu kalkulisati poredjenja praviti bez da je sutnuo lopte kod nas mi nikada nece biti jasno.ako je vec slobodno iznositi misljenja ovo je moje po tom pitanju
Po tebi, izgleda samo treba pisati kako je bolji od Messija i kako će imati 20 golova i 20 asistencija. Normalno je da se o svemu piše, nećemo mu valjda frizuru i kopačke komentarisati.
Provjerim sutra za Stipu, zadnji put se nasmijao na pomen da dolazi kod nas.Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:36Ne bi bilo loše probati zaganjati Stipu Markovića.Pomalo ga uvoditi u sistem, imat ce i prostora na dva fronta, pa da od ljeta i 1. pretkola KL zauzme mjesto na lijevom beku.
Nece lik i sta ces mu ti sad. Misli da moze negdje drugo naci klub.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slažem se, protiv Horsensa je imao baš jednu dobru kombinaciju po strani sa Kobiljarom. Bio bi nam najveće pojačanje ako se ispostavi kao kvalitet. Meni je opet Pidro loš bio i protiv Horsensa. Mislio sam da će ga transfer malo prodrmati.napoleon72 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:59Ne znam zasto, al imam osjecaj da ce Dino Islamovic bit odlican bek. Steta one povrede, al nesto vjerujem da ce je moc prebrodit. Naravno, bilo bi super da imamo strasnog beka za prvu postavu, al mislim da se te pozicije mogu prepustit juniorima, kad gore imas beton ofanzivnu cetvorku. Barem u domacim takmicenjima.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ovaj spot i predstavljanje Kalinica košta ideja+300KM za benzin do Verone i nazad.
I haj neka fina kamera ili 2 kamere.
I haj neka fina kamera ili 2 kamere.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nemojte spavati, za sahatak će naši objaviti za Avrama.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, mosarajvosa83, Rodman i 52 gosta.