Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Mozda sam ja euforican, ali nevjerovatno kako je ekipa dobila smisla sa samo dva nova igraca i odlaskom par idiota. Sa klupe ti danas ulaze Cuadrado, Amer, Kean i Rugani. Dodatno ti fale Bonucci, Kijeza, Berna i Loca. Naravno, ovo lijepo izgleda kada Rabiot i Arthur odigraju dobre utakmice. Kada se vrate ova krila, to ce da bude ludilo od ekipe i mogucnosti da mijenja formacije u toku utakmice. Sve sto je Allegri ikad zelio.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Meni je odmah to naumpalo za kuk, jer je @Pale pisao da je imao tu povredu, momak je odlican bio, jos nije on ovo igrao nego sa dva vezna ispred odbrane, malo je bilo srraha na pocetku pogresan pas, ali vremenom odlican.
Veoma bitna pobjeda, dobra postavka, Verona je ekipa koja igra na posjed, sreca pa nije bio Simeone, jer on je bas dzelat Juventusu.
. Od 2016 prvi put da smo sacuvali mrezu protiv Verone, kao i pobjeda nakon 4 utakmice bez pobjeda, bas nam ne leze. Tim je i ova pobjeda bitnija.
Sad kup, pa protiv Atalante se mora ici na pobjedu, uredu je i X, ali red bi bio da jedno izadju na teren da dobiju u direktnoj borbi, i da se ima bolji skroz protiv bar jedne ekipe iz top 4.
Morata rasterecen bi mogao biti veliko pojacanje, napokon amo vidjeli onog Morata iz prvog boravka u Torinu, koliko trke preneneseni lopti, bas je bio kandidat za igraca utakmice, zasluzio je gol.
Rabiot i veceras izlaskom Zakarie se poceo gubiti, bas covjek ne moze odigrati utakmica da valja, Amer se isto gubio kada je usao, ali haj kod njega i umor cini svoje.
Veoma bitna pobjeda, dobra postavka, Verona je ekipa koja igra na posjed, sreca pa nije bio Simeone, jer on je bas dzelat Juventusu.

Sad kup, pa protiv Atalante se mora ici na pobjedu, uredu je i X, ali red bi bio da jedno izadju na teren da dobiju u direktnoj borbi, i da se ima bolji skroz protiv bar jedne ekipe iz top 4.
Morata rasterecen bi mogao biti veliko pojacanje, napokon amo vidjeli onog Morata iz prvog boravka u Torinu, koliko trke preneneseni lopti, bas je bio kandidat za igraca utakmice, zasluzio je gol.
Rabiot i veceras izlaskom Zakarie se poceo gubiti, bas covjek ne moze odigrati utakmica da valja, Amer se isto gubio kada je usao, ali haj kod njega i umor cini svoje.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 06 feb 2022, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Arthur ako moze ponavljati ovo od veceras, postat ce jedini nezamjenjiv igrac u veznom redu. Nije bio neka sreca veceras sa distribucijom, ali mu je kretanje bilo kao nikad, kao kod Pjanica iz najboljih dana.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Dibala je srećan, mislim da ostaje.
- IlCapitano
- Kontakt:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Kako se samo osjeti svježa krv kod Zakarie i Dušana,požrtvovani,željni igre i željni dokazivanja.
Nema više hvala Bogu onih depresivaca Bentancura i Kulusevskog.
Treba pohvaliti tranziciju,tu smo sad dosta opasniji.
Nema više hvala Bogu onih depresivaca Bentancura i Kulusevskog.
Treba pohvaliti tranziciju,tu smo sad dosta opasniji.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Allegri ipak ima 'muda', ili ga je previše izostanaka natjeralo da ubaci odmah Vlahovića i Zakariu u vatru
Na prvi pogled (tj utakmicu) djeluju kao dva odlična pojačanja. Dušan, koliko je bitan kao ubica, realizator, pravi centarfor, toliko je bitan i kao igrač koji odvlači ogromnu pažnju na sebe, i daje slobodu drugim igračima, prvenstveno Morati (koji ako naniže ovakvih partija do kraja sezone, je momentalno za otkupa), ali i Keanu, kojem također više leži da bude lutajući napadač, nego prima punta.
Zakaria također vrlo dobar, kao hobotnica, sa onim dugim nogama. Djeluje mi kao Matuidi, sa boljom tehnikom, ali istim work rate-om. Nadao sam se da ga Allegri neće staviti ispred odbrane, već upravo na mjesto gdje je i igrao večeras. Tu djeluje kao pun pogodak

Na prvi pogled (tj utakmicu) djeluju kao dva odlična pojačanja. Dušan, koliko je bitan kao ubica, realizator, pravi centarfor, toliko je bitan i kao igrač koji odvlači ogromnu pažnju na sebe, i daje slobodu drugim igračima, prvenstveno Morati (koji ako naniže ovakvih partija do kraja sezone, je momentalno za otkupa), ali i Keanu, kojem također više leži da bude lutajući napadač, nego prima punta.
Zakaria također vrlo dobar, kao hobotnica, sa onim dugim nogama. Djeluje mi kao Matuidi, sa boljom tehnikom, ali istim work rate-om. Nadao sam se da ga Allegri neće staviti ispred odbrane, već upravo na mjesto gdje je i igrao večeras. Tu djeluje kao pun pogodak

Znači kolega @Pogba ponovo u pravu, po ko zna koji put 

2 detalja. Allegri daje ruku Dybali, a i ovaj njemu. Onda ga grli i nesto mu govori a ovaj mu skide ruke s vrata i ode. 70 i neka minuta. Umisljaju igraci da su veci od trenera. A ima smisla izvaditi njega a uvesti defanzivca.
Rabiot bjezi od lopte i duela i time 2 kontre dobijaju gosti. A inace ima prodor i sut da ga nema nadaleko. Dakle nema htijenje kao Dusan i Zakaria.
Usli smo namjerno u utakmicu sa kontrama jer su nas rasuli ljetos sa posjedom. Znao je Allegri da su ofanzivno dobri a imaju rupe u odbrani. Ne moze svaka utakmica ici na posjed i dominaciju. Zato se svaka tekma drugacije priprema.
Rabiot bjezi od lopte i duela i time 2 kontre dobijaju gosti. A inace ima prodor i sut da ga nema nadaleko. Dakle nema htijenje kao Dusan i Zakaria.
Usli smo namjerno u utakmicu sa kontrama jer su nas rasuli ljetos sa posjedom. Znao je Allegri da su ofanzivno dobri a imaju rupe u odbrani. Ne moze svaka utakmica ici na posjed i dominaciju. Zato se svaka tekma drugacije priprema.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Zavladalo je drugacije mišljenje, 1000x ponovljena laz je postala istina pa tako i dalje neki spočitavaju neke toboze moje fule.
Cak i Pjanic-Arthur situacija je moja pobjeda, tu je omjer bio 1 u korist Arthura na svakih 100 forumasa. I iako ovaj nije nikakav wow igrač, ipak ima 26 godina i igra nešto dok Pjanic nije faktor ni u Turskoj.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Biće zanimljivo vidjeti sastav protiv Atalante
Teško da će izaći sa 3 napadača ponovo...
Teško da će izaći sa 3 napadača ponovo...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ima li igdje ista oko Zakarijine povrede?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne znam sta se Dybala kmezi bezveze... jucer je bila utakmica rijesena, a igrao je 80 minuta, a opcenito ove sezone je uvijek starter kad je zdrav i full spreman... bitnije je da bude zdrav a svakako idu teze tekme za Juventus (jos samo treba da se povrijedi u nekoj 90. minuti rijesene tekme)...
Dakle, koliko god ga Allegri sikanirao u zadnjoj svojoj sezoni zbog Ronalda u ovoj je apsolutno glavna karika u napadu, pa cak i njegov mezimac spanska oyebac.ina igra manje i klupira ga pocesto a Dybala uvijek starta sto je i logicno...
Ako ne produzi samo je do njega i do nikog drugog, ali ipak sam 99% ubijedjen da ce produziti jer on ovaj klub voli istinski od prvog dana kada je dosao iz Palerma...
Dakle, koliko god ga Allegri sikanirao u zadnjoj svojoj sezoni zbog Ronalda u ovoj je apsolutno glavna karika u napadu, pa cak i njegov mezimac spanska oyebac.ina igra manje i klupira ga pocesto a Dybala uvijek starta sto je i logicno...
Ako ne produzi samo je do njega i do nikog drugog, ali ipak sam 99% ubijedjen da ce produziti jer on ovaj klub voli istinski od prvog dana kada je dosao iz Palerma...
Dybala je jednostavno nedovoljno odrastao dečko. Nije prvi put da negoduje klupom iako je sasvim logična izmjena, on ne može na određenim ritmima da igra, troši se i pri tome šteti ekipi jer fizički kako se bliži kraj utakmica, u duel igri pogotovo, se to osjeti.
Ako nije spreman da bude timski igrač ne vrijedi pričati o ugovoru. Šteta, mislim da u narednim godinama se da napraviti dobra priča, ali samo ako su svi načisto u glavi. Sinoć je Morata nakon tekme u intervjuu bio zreliji nego što će Dybala ikada biti i pokazao opet koliko mu je stalo do dresa. Da ne govorim oko izmjena, Morata u zadnje 2 godine nije utakmicu završio do kraja pa šuti.
Neka mali proguta ponos i prihvati da platu koju traži ne zaslužuje, neka produži i počne se baviti ISKLJUČIVO fudbalom i da ostavi neki trag i u repki. Oriana i Bowen neka se maknu, skupa s agentima.
Ako nije spreman da bude timski igrač ne vrijedi pričati o ugovoru. Šteta, mislim da u narednim godinama se da napraviti dobra priča, ali samo ako su svi načisto u glavi. Sinoć je Morata nakon tekme u intervjuu bio zreliji nego što će Dybala ikada biti i pokazao opet koliko mu je stalo do dresa. Da ne govorim oko izmjena, Morata u zadnje 2 godine nije utakmicu završio do kraja pa šuti.
Neka mali proguta ponos i prihvati da platu koju traži ne zaslužuje, neka produži i počne se baviti ISKLJUČIVO fudbalom i da ostavi neki trag i u repki. Oriana i Bowen neka se maknu, skupa s agentima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Stadatrdno radi ono namjerno da se privuče pažnja da se ima o čemu pisati da je nezadovoljan...
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.