FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Wirtz je strasan igrac i bit ce velika greska ukoliko se ne dovede.
Neuer imao operaciju meniskusa. Bit ce van terena 4-6 sedmica.
Neuer imao operaciju meniskusa. Bit ce van terena 4-6 sedmica.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
sad ima vremena da ide u hrvatsku i uvježba thompsona
Pozdravljam velikog generala bavarskog

Jesam doktor za rupu, ali za onu gornju rupueffe_sa je napisao/la:A doktor je znači zubar?Et vidiš nisam to znao...
Baco mi je prije ovako malo na ginekologa...
Šećka baš dugo nema, on baš nestao....Jedino da tu Omer šta više ne zna, ipak je šećko njega čaščavao.

Šećko je tu bio nešto u fazonu Aleksandra Makedonskog - došao u velikom i munjevitom naletu i onda iznenada nestao. No dovoljno je traga ostavio da ga se i dalje spominje

Nego, za 10 dana počinje nam Bayo igrati LP. Jeste li spremni za utakmice bez Noje?

Sent from my Philips Smart TV.
Kako ne, Nubel je solidna zamjena.
Šta Niklasa natjera na prelazak u BVB, zar nije htio u EPL? 

Koja legenda ovaj Sule 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sule odbio ponudu Bayerna od 10 mil valjda očekivao 15 mil ili da mu neko od ino klubova kešira.I na kraju je ipak prihvatio 10 mil ali od Dortmunda. Malo se preračunao momak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sarru cestitke na osvajanju AKN-a. 
Vjerujem da ce ga sada biti lakse unovciti.
Sule je sve iznenadio, ja sam licno ocekivao odlazak u Englesku.
Sretno mu bilo, da svake godine zavsi iza Bayerna.
Uprava Dortmunda je napokon nesto uradila, dobar potez je zadrzavanje reprezentativca u Bundesligi a time su i oslabili konkurenta.

Vjerujem da ce ga sada biti lakse unovciti.

Sule je sve iznenadio, ja sam licno ocekivao odlazak u Englesku.
Sretno mu bilo, da svake godine zavsi iza Bayerna.

Uprava Dortmunda je napokon nesto uradila, dobar potez je zadrzavanje reprezentativca u Bundesligi a time su i oslabili konkurenta.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sule nije produžio kod nas ugovor jer je smatrao da ga dovoljno ne cijene kao igrača. A evo kod Nagelsmana je on faktički prvi igrač u odbrani, najviše igra i za sada nekako Nagelsman najviđe vjeruje njemu i Hernandezu. Nagelsman je i rekao da zna razloge njegovog odlaska, ali naravno nije otkrio koji su.
Volker Struth, menadžer Sulea, s kojim je Bayern uvijek dobro poslovao (on je menadžer i Nagelsmana, Upamecana itd) je jučer pojasnio da nije novac bio presudni faktor što nije Sule produžio i da se uprava Bayerna trebala ranije pokrenuti oko produženja ugovora. Struth isto tako nije neki šarlatan koji je sklon lupetanju i bespotrebnom uzdizanju stvari, zato mu i treba vjerovati.
Ovim prelaskom je Sule i potvrdio da su mu i druge stvari bile bitne, ali naravno da će u Dortmundu dobiti i dobru platu i ne treba svakako misliti da su tamo tako male plate jer nedavno je objavljeno da su u 2020. godini bili na jedanaestom mjestu po pitanju plata svih evropskih klubova. Bayern je tu na poziciji 6.
Niklas je na jedan način zalijepio šamarčinu našoj upravi, prvo što je odbio produžiti i ono pokazao pa ne možete vi sa mnom tek tako usput produžiti, a oko drugih igrača se mnogo više truditi, a sada je još prešao u Dortmund. Dortmundova uprava za sada se čini da je odradila dobar posao. Ali vidjet ćemo tek naredne sezone koliko će se on tamo uklopiti i koliko će i da li i u kojoj mjeri nama faliti. Samo što trenutno je jako stabilan, dobro kotira kod Juliana i svakako da nije dobro što onda takav igrač odlazi.
S druge strane, uprava je u ostalim slučajevima do sad sve sjajno odradila jer je zadržala bitan kostur tima i trebalo bi se to sada nastaviti sa Mullerom, Lewom i Gnabryjem.
Ali nekad i naši iz uprave ne znaju baš biti dobri gubitnici, pa se eto bar jedan bivši iz uprave javio Rummenigge koji je raspalio po Suleu i krenuo već s kampanjom da stvari predstavi onakvim kakve nisu. Nije mu to potrebno, Rummenigge je uvije bio moćan čovjek u svijetu fudbala pa je dosta transfera dobrih i s evropskim top klubovima odradio i pravio je podvige i na domaćem i internacionalnom tržištu, ali treba neka prihvatiti da jedan igrača ne produži s Bayernom i odluči se za drugi klub, pa makar to bio i Dortmund.
Volker Struth, menadžer Sulea, s kojim je Bayern uvijek dobro poslovao (on je menadžer i Nagelsmana, Upamecana itd) je jučer pojasnio da nije novac bio presudni faktor što nije Sule produžio i da se uprava Bayerna trebala ranije pokrenuti oko produženja ugovora. Struth isto tako nije neki šarlatan koji je sklon lupetanju i bespotrebnom uzdizanju stvari, zato mu i treba vjerovati.
Ovim prelaskom je Sule i potvrdio da su mu i druge stvari bile bitne, ali naravno da će u Dortmundu dobiti i dobru platu i ne treba svakako misliti da su tamo tako male plate jer nedavno je objavljeno da su u 2020. godini bili na jedanaestom mjestu po pitanju plata svih evropskih klubova. Bayern je tu na poziciji 6.
Niklas je na jedan način zalijepio šamarčinu našoj upravi, prvo što je odbio produžiti i ono pokazao pa ne možete vi sa mnom tek tako usput produžiti, a oko drugih igrača se mnogo više truditi, a sada je još prešao u Dortmund. Dortmundova uprava za sada se čini da je odradila dobar posao. Ali vidjet ćemo tek naredne sezone koliko će se on tamo uklopiti i koliko će i da li i u kojoj mjeri nama faliti. Samo što trenutno je jako stabilan, dobro kotira kod Juliana i svakako da nije dobro što onda takav igrač odlazi.
S druge strane, uprava je u ostalim slučajevima do sad sve sjajno odradila jer je zadržala bitan kostur tima i trebalo bi se to sada nastaviti sa Mullerom, Lewom i Gnabryjem.
Ali nekad i naši iz uprave ne znaju baš biti dobri gubitnici, pa se eto bar jedan bivši iz uprave javio Rummenigge koji je raspalio po Suleu i krenuo već s kampanjom da stvari predstavi onakvim kakve nisu. Nije mu to potrebno, Rummenigge je uvije bio moćan čovjek u svijetu fudbala pa je dosta transfera dobrih i s evropskim top klubovima odradio i pravio je podvige i na domaćem i internacionalnom tržištu, ali treba neka prihvatiti da jedan igrača ne produži s Bayernom i odluči se za drugi klub, pa makar to bio i Dortmund.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kad će se Neuer vratiti, piše nekoliko sedmica, bez njega u LP smo mnogo slabiji, rezervni golman je veoma slab.
Sule-a nisu ni cijenili, to stoji i razumijem što je prešao u BvB. Odličan igrač ali nije dostigao nivo jednog Jerome Boatenga u primeu.
Sule-a nisu ni cijenili, to stoji i razumijem što je prešao u BvB. Odličan igrač ali nije dostigao nivo jednog Jerome Boatenga u primeu.
3-4 tjedna u najboljem slučaju ili 6 u najgorem.
Thiago, Alaba i Sule, prodali smo ih sve za 22m€
a daleko od toga da je iko od njih bio finished player.

Kao što sam i mislio.****! Niklas Süle asked for up to €15m a year from foreign clubs. His salary at #BVB is much lower, however. Süle earns €8m base + €2m in bonuses per season in Dortmund. That’s up to €40m until 2026. @Transfermarkt
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Frajer je od engleskih timova tražio 15 miliona.
Do pandemije je bio vrhunski stoper, rado se sjecam njega protiv Reala u Madridu, bez greske odigrao. Takodje i u finalu protiv Pariza, mislio sam da ce nakon toga samo biti jos bolji. Ali ajde, nekako mi je i drago sto je barem ostao u BL.

Do pandemije je bio vrhunski stoper, rado se sjecam njega protiv Reala u Madridu, bez greske odigrao. Takodje i u finalu protiv Pariza, mislio sam da ce nakon toga samo biti jos bolji. Ali ajde, nekako mi je i drago sto je barem ostao u BL.
Ovo mu je vjerovatno najbolja utakmica u Bayernu, a i jedna od najboljih partija nekog stopera Bayerna sto sam vidio od tad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Musiala pozitivan na Covid a izgleda i Ulreich.
Problemi na pomolu. Ko je treći golman?
Baš me briga za BuLi, treba komšije iz Salzburga ozbiljno shvatiti.
Problemi na pomolu. Ko je treći golman?
Baš me briga za BuLi, treba komšije iz Salzburga ozbiljno shvatiti.
Vom Jäger zum Gejagten
Samo nek se klauni bustaju, malo je zaraze i miokarditisa. Moroni povlađuju Neueru pa će im sad braniti Fruchtl umjesto Nubela.
Bild piše da je Ulle ipak negativan. Svejedno je kad nema Neuera, bio na golu ili Ulreich ili Fruchtl. Jedinu prednost koju Ulle ima nad Christianom je iskustvo igranja u LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.