Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Chiellini ovako moze igrati do 40e bez problema. Nekih 15-20 utakmica po sezoni. Njegov kvalitet nije upitan, imali smo EP gdje ga gledamo kao da je momak od 26 godina. Problem su povrede i to je tih nekih 15ak utakmica. Sasvim dovoljno za 3. stopera. Rugani kao 4. stoper je vise nego idealan, a o ovoj dvojici mislim da i ne treba pricati.
Logicno, ako ode De Ligt (a nadam se da hoce) da ce doci igrac umjesto njega.
Na kraju krajeva, vec je doveden onaj iz Frosinonea koji ce dobiti ulogu vec iduce sezone.
Logicno, ako ode De Ligt (a nadam se da hoce) da ce doci igrac umjesto njega.
Na kraju krajeva, vec je doveden onaj iz Frosinonea koji ce dobiti ulogu vec iduce sezone.
Zadnja izmjena: Italia, dana/u 06 feb 2022, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav je nered na relaciji United - Pogba, i zaboravio sam na njega.Pogba je napisao/la: ↑06 feb 2022, 23:11Ili tvoj ljubimac Pogba iz Juventusovih dana.Romagnoli13 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 22:54Ali još 4-5 igrača tu fali za totalni povratak. Bekova nema, sredina tu i tamo. Stoper jedan najmanje treba. Ako De Ligt ostane.Taj bi sam okrenuo klub naopačke. Ali da, fali tu par igrača. U vezi jedan bas klasan i uz povratke ovih sa pozajmica malaca ici na tu novu generaciju. Lijevi bek, stoper ovisno od zdravlja starijih, idealno, ali skoro nemoguće - da ispravimo gresku i vratimo Meriha.

Nekako sve ide ka tome da i on želi u PSG. Zbog više razloga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Chiello je i sa 40 godina 3 klase iznad Romagnolija.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
I found freedom. Losing all hope was freedom.
TheTruth34 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 04:01Ja vas milaniste Volim, vi ste najjači na svijetu ubjedljivo..
Pa Quaqliarella sa jednom nogom u grobu je istrčao jednom 35.07 pa jel to po vašoj logici znači da je brži od Lautara ili Osimhena?
Sandro Tonali
Matches played 6
Goals 0
Passing accuracy (%) 78.5%
Assists 0
Top speed (km/h) 33.8 (31.45 avg. per match)
Distance covered (km) 44.39
Hocemo dalje ili ćeš da nastavis da pises gluposti kao argumente ?Nicolo Barella
Matches played 6
Goals 0
Passing accuracy (%) 85.17%
Assists 0
Top speed (km/h) 32 (30.37 avg. per match)
Distance covered (km) 65.36
-
- Kontakt:
Jadovi.Italia je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:42Samo glupi bosnjo moze vrijedjati svoje da bi ispao kul i moderan.TheTruth34 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:20Ja samo ne smijem da zamislim šta bi tek bilo da je Dušan naš, kad čitam šta sve misle o Džeki, ma **** ti, Ronalda, Maradonu, Pelea, Cr7, Messija, kakvi bi to komentari bili![]()
1921
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sampdoria će biti zanimljiva ekipa u nastavku sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Svi samo o Duci, i meni je drag, moje Zemunce, ali i Zakarija je pojacanje i lepo se predstavio domacoj publici.
Juventus je dobio dva nova igraca, ali i nekoliko opcija u igri, kombinatorici, varijacijama. I jedan Morata je veceras licio na ozbiljnog igraca. Dobija se u sirini i sa onima koje vec imas, ne samo u pridoslicama.
Juventus je dobio dva nova igraca, ali i nekoliko opcija u igri, kombinatorici, varijacijama. I jedan Morata je veceras licio na ozbiljnog igraca. Dobija se u sirini i sa onima koje vec imas, ne samo u pridoslicama.
- IlCapitano
- Kontakt:
Gigi prvi ikad do 500 utakmica bez primljenog gola 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mozda dusan postane novi trez sa 200 golova u klubu, a mozda novi lloretne sa 10 golova....ko to zna, pred nama je.
Ali, jedno je sigurno, odnos komentatora na arena sport prema juventusu se dramaticno promjenio
Ali, jedno je sigurno, odnos komentatora na arena sport prema juventusu se dramaticno promjenio

Treba vidjeti jos kad bude komentarisao najgori komentator svijeta i najveći hejter Juventusa, Milovan Vukicevic.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam na kojoj areni gledate ali na Hrv prenosi tip koji otvoreno navija za Juventus i to godinama, odvratno ga je za slusat koliko je neprofesionalan, nisam zbog njega godinama na areni pogleda utakmice, radije pogledam preko supersporta na ekranu velicine prosjecnog mobitela danas, samo zato sta njega nema.
https://www.tvarenasport.hr/tv-lica/kresimir-campa
kakav opis na sluzbenom profilu
kakav opis na sluzbenom profilu

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije bas Llorente zabio 10 golova al eto. Llorente se naosvajao trofeja u ovom dresu i nazabijao vaznih golova.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Aaaaaaaa, hocemo Kresimira CampuTritolone je napisao/la: ↑07 feb 2022, 08:06Ne znam na kojoj areni gledate ali na Hrv prenosi tip koji otvoreno navija za Juventus i to godinama, odvratno ga je za slusat koliko je neprofesionalan, nisam zbog njega godinama na areni pogleda utakmice, radije pogledam preko supersporta na ekranu velicine prosjecnog mobitela danas, samo zato sta njega nema.
kakav opis na sluzbenom profilu![]()

Moja tv nudi arenu 1 hr pored sr i bih vjerovatno zbog domacih liga.
Ali arena 1 hd, 2 hd, 3 hd, i 4 hd su sr verzija i nemamo drugoh izbora.
Ne znam kakav je plan bh telecoma za sljedecu sezonu kad udje i eng liga i vjerovatno rasporede utakmice na arene od 1 do 8 jos ovaj arena premium...?
Nije 10 jeste 23, ali nisam imao namjeru protiv llorentea nista reci, nego sam ga naprotiv bas uzeo za primjer kao pozitivnog lika u dolasku i prihvacenog sa svih strana juventino svijeta bas kao i npr trezegeuta bas kao i npr vlahovica. Ali sudbina ili sta god jednog odvede do 10 golova jednog do 100 jednog do 200 itd.BuffonGigi je napisao/la: ↑07 feb 2022, 11:10Nije bas Llorente zabio 10 golova al eto. Llorente se naosvajao trofeja u ovom dresu i nazabijao vaznih golova.
Jedan udje na mala vrata kao npr tevez i postane legenda za sedmicu, jedan udje na velika vrata kao ronaldo pa izadje kroz misiju rupu itd itd. Poenta tok dijela posta i jeste bila da se to u fudbalu, a pogotovo danas, ne moze procijeniti skoro pa nikako.
Kakav kloc jbt-eTritolone je napisao/la: ↑07 feb 2022, 08:06Ne znam na kojoj areni gledate ali na Hrv prenosi tip koji otvoreno navija za Juventus i to godinama, odvratno ga je za slusat koliko je neprofesionalan, nisam zbog njega godinama na areni pogleda utakmice, radije pogledam preko supersporta na ekranu velicine prosjecnog mobitela danas, samo zato sta njega nema.

Skroman neki covjekTritolone je napisao/la: ↑07 feb 2022, 08:06Ne znam na kojoj areni gledate ali na Hrv prenosi tip koji otvoreno navija za Juventus i to godinama, odvratno ga je za slusat koliko je neprofesionalan, nisam zbog njega godinama na areni pogleda utakmice, radije pogledam preko supersporta na ekranu velicine prosjecnog mobitela danas, samo zato sta njega nema.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.