Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Kakav je Zakaria?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne znam, moj dojam je bio drugačiji. Naravni da mu je defanziva slaba, ali nedovoljno se nudi i nekako je igra takva da i u organizaciji ne dobije loptu nego se odmah gura gore.Italia je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:39
Nemoj da zajebajes. Defanzivno nikad nije niti ce biti igrac za pohvaliti, a to da su nas pojeli je rezultiralo 4-5 kontri koje su lagano mogli biti golovi/penali, a nisu.
Arthur veceras pojeo ofanzivu. Imas igraca koji smiri loptu, nosi je sa sobom. Ali sve je to zbog Zakarije i Dusana. Kad imas igrace koji se ne kriju od lopte poput Bentancura vec igrace koji se otvoreno nude. Kompletan sistem je drugaciji.
Odlicna igra, moglo bi jos malo ofanzivnije, ali jasna je namjera da im se slozi drugi gol iz kontre gdje smo lagano par puta dolazili do gola.
Vidjet cemo, Allegri ce sigurno pozvati na mirniji nastavak s vise preciznosti, to bih bar ja uradio, malo vise razmišljanja na terenu bez nepotrebne zurbe i s boljim odabirom rjesenja.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 feb 2022, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Realno sa ovakvim veznim ne znam ni kako da zadržimo loptu, jedino arthur tu može nešto al ne može sam.
Zakaria klasični razbijač, i dobar je u tome, one čangalaste noge svugdje se zavuku i dosta lopti dohvati i presiječe, dobar u duelu i skok igri..
Rabiot, sve je za njega rečeno sto puta do sad.
Ovako na kontre nam je i najbolje igrati, iako to malo kukavički zvuči, posebno na domaćem terenu, ali treba se prilagoditi situaciji i protivniku koji nam je nezgodan.
Zakaria klasični razbijač, i dobar je u tome, one čangalaste noge svugdje se zavuku i dosta lopti dohvati i presiječe, dobar u duelu i skok igri..
Rabiot, sve je za njega rečeno sto puta do sad.
Ovako na kontre nam je i najbolje igrati, iako to malo kukavički zvuči, posebno na domaćem terenu, ali treba se prilagoditi situaciji i protivniku koji nam je nezgodan.
#ALLEGRIOUT
Meni je odlican. Sa loptom se i ne snalazi najbolje, ali svaki duel, pokrivanje, borba je njegova. Prethodnih godina i godina smo imali osjecaj da imamo igraca manje zbog ovih primadona u vezi, danas se to konacno ne vidi.
Vjerovatno si ti gledao nesto vise nego mi prethodnih utakmicaNe znam, moj dojam je bio drugačiji. Naravni da mu je defanziva slaba, ali nedovoljno se nudi i nekako je igra takva da i u organizaciji ne dobije loptu nego se odmah gura gore.
Vidjet cemo, Allegri ce sigurno pozvati na mirniji nastavak s vise preciznosti, to bih bar ja uradio, malo vise razmišljanja na terenu bez nepotrebne zurbe.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Da se složim sa tobom, arthur je bio dobar večeras, preuzeo odgovornost u veznom, nije to bilo nešto spektakularno ali borio se, dijelio lopte, siguran u pas igri.Italia je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:39Nemoj da zajebajes. Defanzivno nikad nije niti ce biti igrac za pohvaliti, a to da su nas pojeli je rezultiralo 4-5 kontri koje su lagano mogli biti golovi/penali, a nisu.Pogba je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:35Potpuno nevidljiv. Ja koji sam pro-Arthur kažem da je ispod prosjeka. Moze i mora bolje. Verona s pocetka tekme pojela sredinu. Puno je ovo dezorijentirano jos, u žurbi nekoj, slabo se drzi lopta.
U nastavku preci na 2 napadača i probati tako dati gol. Prebitna tekma. Igra s početka je bila grozna, ali kasnije se popravilo, no, nema se dojam da je sve pod kontrolom.
Arthur veceras pojeo ofanzivu. Imas igraca koji smiri loptu, nosi je sa sobom. Ali sve je to zbog Zakarije i Dusana. Kad imas igrace koji se ne kriju od lopte poput Bentancura vec igrace koji se otvoreno nude. Kompletan sistem je drugaciji.
Odlicna igra, moglo bi jos malo ofanzivnije, ali jasna je namjera da im se slozi drugi gol iz kontre gdje smo lagano par puta dolazili do gola.
Da ne ispadne da živim samo od hejta

#ALLEGRIOUT
kakav majstor je Alvaro 

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 feb 2022, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Prvih 30 minuta kao protiv celzija u prvom mecu, trka, borbenost, htjenje,zelja....i naravno vodstv. Od tada nista ni sa cim...
Ne znamo zadrzati loptu duze od 1 sekunde.
Osim kad ginemo i trcimo, sto je super, ali je mozes sprintati 96 minuta, to za tebe loptw treba da radi....
Ne znamo zadrzati loptu duze od 1 sekunde.
Osim kad ginemo i trcimo, sto je super, ali je mozes sprintati 96 minuta, to za tebe loptw treba da radi....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zakariaaaaa
Morata
Morata
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
To je to, allround igrac, nema mu ravnog u tome, jednostavno niko da skonta da on kao prva spica ne treba da igra, kompletan fudbaler koji ne treba da igra ledjima golu nikad. To su svi treneri griješili, osim Allegria u prvom mandatu.
3 asista vcrs stille Ronaldinho

#MaxOUT
#MaxOUT
Ovakve igre su za kupovine. Kakav dodatna vrijednost kada nije u fokusu.Pogba je napisao/la: ↑06 feb 2022, 22:05To je to, allround igrac, nema mu ravnog u tome, jednostavno niko da skonta da on kao prva spica ne treba da igra, kompletan fudbaler koji ne treba da igra ledjima golu nikad. To su svi treneri griješili, osim Allegria u prvom mandatu.
3 asista vcrs kao Ronaldinho![]()
Svi trce Zakariji, Dybala se okrece prema Morati. Samo jos jednom da te vidim da si nesto lose rekao za kapitena

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Podsjeca me na one trenutke kad je sa Tevezom uzivao na terenu. Ovo je ono sto njemu odgovara i gdje je dominantan.Pogba je napisao/la: ↑06 feb 2022, 22:05To je to, allround igrac, nema mu ravnog u tome, jednostavno niko da skonta da on kao prva spica ne treba da igra, kompletan fudbaler koji ne treba da igra ledjima golu nikad. To su svi treneri griješili, osim Allegria u prvom mandatu.
3 asista vcrs stille Ronaldinho![]()
Max Allegri
Ma to ja iz frustracije.

U ovoj akciji je Zakaria mogao fuliti, a imao je Alvara na povratnoj, dobro se zavrsilo, ali ono se inace vraca.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakve Rabiot ima fizicke predispozicije, da je pola takav u glavi, igrao bi se s protivnicima.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.