Hvala što nam plaćate AubuQUARTERBACK je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:54a nes nikad iz njih izbaciti ovaj ciganski gen za simuliranje i valjanje dzaba ti![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Hvala što nam plaćate AubuQUARTERBACK je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:54a nes nikad iz njih izbaciti ovaj ciganski gen za simuliranje i valjanje dzaba ti![]()
da nije problem baš što su od "destruktivnih ratnika" koji su bljutavim stilom bili uspješni, sastavili sexy roster? pa ljudi nikad goru obranu nisu imali,oblak od top3 u svijetu ima sezonu mediokriteta.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:29Cholo i dalje vodi Atletiko kao da je u pitanju neka ekipa sa dosta manjim budzetom i skromnijim rosterom od Reala i Barcelone kao sto je to bilo kada je dosao
odavno je zreo za otkaz
Carlo je poremecen definitivnoREAL MADRID XI VS GRANADA:
Courtois;
Carvajal Militao Alaba Marcelo;
Modrić Camavinga Kroos;
Rodrygo Isco Asensio .
Kakve veze ima Ancelotti sa transferima?mrsic07 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:14Ja odgovorno tvrdim da ce Real ispusiti titulu ove godine u domacem prvenstvu.. ovaj sastav je kriminalan i samo pokazuje kako je Real radio lose transfere..
Ovaj Anceloti treba da ide, i Realu treba neko novo lice a ne stalno da se povezuju sa Mourinhom, Ancelotijem i jbn Zidanom.
Koga moze staviti ?mrsic07 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:14Ja odgovorno tvrdim da ce Real ispusiti titulu ove godine u domacem prvenstvu.. ovaj sastav je kriminalan i samo pokazuje kako je Real radio lose transfere..
Ovaj Anceloti treba da ide, i Realu treba neko novo lice a ne stalno da se povezuju sa Mourinhom, Ancelotijem i jbn Zidanom.
Sta je to Carlo kriv, sto ima olupine od fudbalera, kad ima full ekipu zdravu igra se vrh fudbal, od koga da popusi od Sevillemrsic07 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:14Ja odgovorno tvrdim da ce Real ispusiti titulu ove godine u domacem prvenstvu.. ovaj sastav je kriminalan i samo pokazuje kako je Real radio lose transfere..
Vadi ga konkurencijaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:54Carlo će standardno prokockati sve do kraja sezone. Nikad i nije bio ligaški trener.
Ovo pišete od početka sezoene, samo nikako da dočekati sa Madrid siđe sa vrhaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:54Carlo će standardno prokockati sve do kraja sezone. Nikad i nije bio ligaški trener.
Ma ovo je više neka moja željaL-Train je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:56Vadi ga konkurencijaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:54Carlo će standardno prokockati sve do kraja sezone. Nikad i nije bio ligaški trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.