FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Dalo bi se diskutovati oko toga al mi mrskofeniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:03Rahman kad je odlazio je bio bolji nego Avramovski sad, ali i dalje top igrac
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Rahmanovic niste ne zna o toj ponudi.
Gomilanje igraca opet

Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
14/15 Zvezda - 12 utakmica 1 gol
15/16 OFK Beograd - 22 - utakmice 0 golova
16/17 Olimpija - 7 utakmica 0 golova
17/18 Vojvodina - 17 utakmica 1 gol
18/19 Vardar - 16 utakmica 1 gol
Nakon šampionske sezone sa Vardarom 19/20, potpisao je za Kajzeri na tri sezone, ali poslije jedne sezone su mu dali odrješene ruke.
ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:43Smijesna je ta prica oko bratskih klubova” Mi kao navijaci se gotivimo, lijepo nas docekaju u mostaru, mozes prosetat gradom, popit pice obucen u nasim obiljezijma to je sve. I oni naravno kad dolaze u Sa budu lijepo docekani.
Zasto bi klub kao klub cinio medvjedjy uslugu drugom klubu i davao dobrog i konstantnog igraca direktnom rivalu u borbi za evropu. Pa ne budite smijesni, normalno da ce ljudi gledat svoj interest i gledat kako najbolje mogu proci, hoce i oni u evropu nisu tu samo tako. Ma taj velez slavi 100 godina ove godine, hoce u evropu imaju visoke ambicije kao i mi. Pa zar mislite da bi mi njima pustili igraca tek tako? Ako se ne varam Ovcina im je bio kapiten donedavno, i u evropskim utakmicama.
Ne mjesajte babe i zabe![]()

Velez je minoran klub ,bez buducnosti i perspektive.
A posebno u ovom trenutku,za njih ce i opstanak biti odlican rezultat.
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Zakasnio si tebra neko vec davno objavio ovo

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja sam ovaj put za mustuluka

Do duse i ja sam prvo vidio na instagramu pa postavio ovdje

Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Yebem ti spavanje...sad se probudio prvo sto sam ukucao njega a nisam ni pogledao forum

Tačnije, Avramovskog od potpisa za Sarajevo dijeli još samo ljekarski pregled, a jednom kad on bude okončan, Avramovski će i zvanično biti predstavljen kao novi igrač Sarajeva.
Kako saznajemo, Avramovski se pridružio pripremama Sarajeva u Antaliji i on je već odabrao i broj koji će nositi na dresu. Odlučio se simbolično na broj 24, koji je nosio i u reprezentaciji Sjeverne Makedonije.
Avramovski je peto pojačanje koje je Sarajevo dovelo u ovom prelaznom roku, nakon što su prije njega potpisali Adnan Šećerović, Asmir Suljić, Nihad Mujakić i Hamza Čataković.
Tik-Tak
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
S druge strane, kad je Rahmanović dolazio u Sarajevo, nije bio ni blizu ovoga što je sad Avramovski, pa ima i ta strana, može ovaj izrasti u top klasu.
-
- Kontakt:
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ima da se pokoljemo do pocetka prvenstva.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, Anex, Arhitekt, Armija1987, Benko123, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dencho, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, HZbec, Inspiracija, James1987, JimmyPage, Kaunas, keli, Lecler, ledesma, macahz, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, mosarajvosa83, Mostarska, MSOZ101, muhamedhulk, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, ristagrad, ronaldo99, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, samoFKS, seha77, selver79, Serha, skoJaa, spezial, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Venom, zagorski i 736 gostiju.