Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Sljedeće kolo bi moglo dosta toga okrenuti za ove ekipe u vrhu. Na prvi pogled Milan ima najlakši posao. Dok će ostala 4 rivala da igraju između sebe. Ali sve osim lahko će biti protiv Sampdorie.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jel ovo bio cist penal na Sensiju ?
Samo su jednom pokazali kadar gdje se vidi da ga je zakacio.
Mogao je vala i odmah sutati i dati gol.
Samo su jednom pokazali kadar gdje se vidi da ga je zakacio.
Mogao je vala i odmah sutati i dati gol.
-
- Kontakt:
Venezia dosta dobro igra, finu sličicu imaju, trebali bi opstat u ligi
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Istom tom logikom ste vi bili bolji prvo poluvrijeme jer vam je Milan dozvolio a ne sto ste vi bili boljiBiscione je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:50Isto tako ko prati fudbal zna da često igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli, vi se možete zavaravati da je Pioli odradio masterclass u svlačionici ali realno samo je Inzaghi promijenio svoj pristup i time mu ponudio pobjedu na tacni i ovaj uz malo sreće iskoristio. U svakom slučaju svaka čast, mi zasluženo kažnjeni zbog pi*kastog pristupa 2. polRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:39Ko prati fudbal malo pomnije, vidio je itekako razliku u pristupu dva tima u dva poluvremena. Milan je svakako uradio puno više u nastavku nego u prvih 45 minuta. Kako taktički tako i pristupom.

Nepotrebna rasprava koja nigdje ne vodi.
Il Club più titolato al mondo!
Nemam volje traziti,al tvoj kolega Mago i Thetruth ili kako mu je vec nick pisu vec mjesecima kako ce se derbi dobiti u hendikepu. Cak je Mago pisao da ovo uopste nije derbi,da vam je Sampa veci konkurentBiscione je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:37De nađi post nekog našeg ko je to izjavio ako postoji? Ako ga citiraš evo nek me administrator odmah banuje na mjesec dana![]()
Opet neko izvlačenje pogrešnih zaključaka iz kontektsa, ta sudijska procjena nema veze sa porazom, mi krivimo Inzaghija zato što je u 2. pol. odlučio povući ručnu i branit rezultat umejsto da dokusuri osjetno slabijeg protivnika od sebe. I nemojte srat da niste svjesni da ste slabiji, uostalom nebitno i ako niste bit ćete na kraju sezone isto kao što ste bili i na kraju prošle. U jednoj derbi utakmici je uvijek bilo sve moguće ali u 38 ipak se izdigne najbolji.
Zakuhalo se 

-
- Kontakt:
Vlahović počinje, Kalinić na klupi, spektakl u najavi
Ova postava Juventusa mi se top svidja,Arthur i Dybala malo kreativnosti
Yebena klasa od igraca 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Vlahovic je sve ono sto bi Morata zelio da bude
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dusan Silni!!!
Sto volim ove "njuske" kao Dusan, vidi mu se da mu je fudbal u krvi, da je 100% koncentrisan i posvecen. Garant mu je cr7 uzor.
A o fizickim predispozicijama suvisno i pricati.
Sto volim ove "njuske" kao Dusan, vidi mu se da mu je fudbal u krvi, da je 100% koncentrisan i posvecen. Garant mu je cr7 uzor.
A o fizickim predispozicijama suvisno i pricati.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Vlahovic pokazuje kakav panj je Morata.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Aplauz za Vlahovića, fantastičan ritam utakmice. Biće ovo zanimljivo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- TheTruth34
- Kontakt:
Ja samo ne smijem da zamislim šta bi tek bilo da je Dušan naš, kad čitam šta sve misle o Džeki, ma **** ti, Ronalda, Maradonu, Pelea, Cr7, Messija, kakvi bi to komentari bili 

Morata igračina naravno.
Vidjet ćemo kad se Loca i Amer vrate, ova trojica opasno mogu igrati ako bude finog balansa u sredini.
Trenutno se vidi da ova 3 u sredini nisu nikad igrala.
Sudjenje uzasno i uveliko na strani gostiju.
Vidjet ćemo kad se Loca i Amer vrate, ova trojica opasno mogu igrati ako bude finog balansa u sredini.
Trenutno se vidi da ova 3 u sredini nisu nikad igrala.
Sudjenje uzasno i uveliko na strani gostiju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Samo glupi bosnjo moze vrijedjati svoje da bi ispao kul i moderan.TheTruth34 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:20Ja samo ne smijem da zamislim šta bi tek bilo da je Dušan naš, kad čitam šta sve misle o Džeki, ma **** ti, Ronalda, Maradonu, Pelea, Cr7, Messija, kakvi bi to komentari bili![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Beduin
- Kontakt:
Kako tako pomno si pratio faulove i bacanja igraca Milana, a nisi upratio ono namjerno Skriniarovo udaranje rukom u lice Messiasa, gdje je VAR morao upozoriti sudiju da pogleda potencijalmi crveni karton (a Skriniar je vec imao zuti).tiffoso je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:13A lakat Tonalija ili Hernandeza ( jednog od tog dvojice) nad Barellom ovdje nije niko spomenuo nije. Ni faul covjek nije svirao ?
Ne treba se vaditi na sudiju, ali Milan je napravio masu faulova jucer koji su bili za zutog a sudija ih je pocastio. S druge strane, Interovi igraci jedva da su ikoga udarili, ljudi se bacaju katastrofa. Na to mislim i Tonalija i Hernandeza, a necu ostale da spominjem.
Evo situacija sa Dumfriesom i Giroudom, znaci faul cist ko suza, covjek svira 4-5 sekundi kasnije jer je Dumfries izvan sebe…Onda odgurivanje Hernandeza istog tog Dumfriesa kraj aut linije na pocetku tekme, znaci faul je primjer faula kako treba svirati, cak i zuti da dadnes, sudija nista mrtav - hladan.
Mora malo savez poraditi na tim stvarima, ja licno mislim kakve je faulove davao Milanu onda je trebao ono svirati nad Sanchezom. Nije bila namjera Girouda da dodje do lopte.
U nastavku i udaranje Thea pa tek onda sudija svira faul, ako se dobro sjecam cijele akcije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dušan je klasa već sad. Ali neće moći sam. Ostatak ekipe, većina njih je ispod nivoa Juventusa. A ni pristup Allegrija ne pomaže.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.