Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Finiks
-
Kontakt:
MirrorDarren: Tottemnham make late bid for Charlie Adam [via Twitter]
Hah.. Samo fali da ga oni na kraju kupe..

Zadnja izmjena:
Finiks, dana/u 31 jan 2011, 23:56, ukupno mijenjano 3 puta.
-
King Kenny
-
Kontakt:
Postao/la King Kenny » 31 jan 2011, 23:50
Nikad burniji dan sto se tice Liverpoola ovo je nadmasilo cini mi se i onaj odlazak Hodgsona,a on da je ostao sad bi umjesto Carrolla i Suareza doveli Rascica i Chevala iz Cannesa....

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
-
LFC_LAVOV
-
Kontakt:
Meni je nekako drago da je otisao Torres, jer nema vise onog motanja po terenu poslije izgubljene lopte, nema vise bezvoljnog dizanja ruku od strane istog. Sada znam i siguran sam da u buducnosti ovaj dvojac koji je dosao Andy i Luis ce da ginu za svaku izgubljenu loptu i podici na visi nivo ekipu. Torres jeste klasa (ispuho ili ti ga ne ispuho), ali ovaj dvojac zadovoljava i one koji su bas probirljivi.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
-
Johnyx95
-
Kontakt:
Potpisao Carroll.

9 minuta prije kraja.

Zadnja izmjena:
Johnyx95, dana/u 31 jan 2011, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
Torres Da Killa.!.
-
Kontakt:
Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 23:52
10:50
Andy Carroll deal has been completed. 5 and half year deal, same as Suarez. Future is bright.
YNWA
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
-
fera
-
Kontakt:
King Kenny je napisao/la:Nikad burniji dan sto se tice Liverpoola ovo je nadmasilo cini mi se i onaj odlazak Hodgsona,a on da je ostao sad bi umjesto Carrolla i Suareza doveli Rascica i Chevala iz Cannesa....

dali bi 35 milina za zamoru i 15 za hangelanda jer bi nas i agger napustio

You are someone else I am still right here
-
Torres_9
-
Kontakt:
Sky Sports News are reporting Andy Carroll has completed a deal with Liverpool, penning a five-and-a-half-year contract.
-
Kop
-
Kontakt:
ANDY CARROLL SIGNS FOR LFC
Andy Carroll has tonight completed his transfer from Newcastle United to Liverpool FC and signed a 5 and a half-year-deal that will keep him at Anfield until 2016.
The Club agreed a record transfer fee with Newcastle earlier in the day for the transfer of the England international striker.
The deal was subject to the completion of a medical, which the player has now passed.
Andy Carroll will wear the No.9 shirt for Liverpool.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
-
Torres Da Killa.!.
-
Kontakt:
Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 jan 2011, 23:56
Ponovo se aktivirala prica oko Adama, pise se da se Liverpool, Totenhem i Manutd otimaju za njegov potpis.. Svjestan sam da je dobar i da je dobro odigrao ovo pola sezone al ovoliko da se oko njega peglaju stvarno mi nije jasno..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
-
King Kenny
-
Kontakt:
Postao/la King Kenny » 31 jan 2011, 23:57
fera je napisao/la:King Kenny je napisao/la:Nikad burniji dan sto se tice Liverpoola ovo je nadmasilo cini mi se i onaj odlazak Hodgsona,a on da je ostao sad bi umjesto Carrolla i Suareza doveli Rascica i Chevala iz Cannesa....

Hahahaa al stvarno strah me i da pomislim sta bi ona budala radila s novcem

...odavno mi nije ovako drago zbog dolaska nekog igraca kao zbog Carrolla,mislim da ce se sjajno uklopit i aBd da tandem Suarez-Carroll dobro profunkcionise...
ps:sta cemo s Ngogom

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
-
HarisLFC
-
Kontakt:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ponovo se aktivirala prica oko Adama, pise se da se Liverpool, Totenhem i Manutd otimaju za njegov potpis.. Svjestan sam da je dobar i da je dobro odigrao ovo pola sezone al ovoliko da se oko njega peglaju stvarno mi nije jasno..
mislim da nema vremena vise za bilo sta

-
red_boy
-
Kontakt:
torres zbogom i hvala ti za sve sto si ucinio za nas... mada siispao supak ali neka ti je na sramotu...
suarez and carroll welcome!!! nadam se da cete vas dvojica harati u PML... YNWA idemo u nove pobjede s novim renoviranim LFC!!! i na ljeto abd s jos kvalitetnih pojacanja...

-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 31 jan 2011, 23:58
YOU'LL NEVER WALK ALONE.
To bi trebalo biti to.
Torres je otišao,Babel je otišao,Konchesky na posudbu(iako sam mišljenja da bi i on trebao otići definitivno).
Suarez i Carrol,dva fantastična igrača,došla su.
Morali smo dovesti lijevog beka.Mislim da Glen ne može igrati tu poziciju.
Također,Adam bi nam dobro došao,ili neko lijevo krilo umjesto Maxia.Ipak treba imati razumijevanja,na ljeto će sigurno doći još 3-4 vrhunska pojačanja da pokrijemo to lijevo krilo i još jedan destruktivac.Po meni je potreban i lijevi bek iako se mnogi neće složiti sa mnom.
Ngog će biti džoker,nije on meni baš toliko loš igrač.
You'll never walk alone.
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
red_boy je napisao/la:torres zbogom i hvala ti za sve sto si ucinio za nas... mada siispao supak ali neka ti je na sramotu...
suarez and carroll welcome!!! nadam se da cete vas dvojica harati u PML... YNWA idemo u nove pobjede s novim renoviranim LFC!!! i na ljeto abd s jos kvalitetnih pojacanja...

Šta ispao šupak u Liverpoolu više nema mjesta a donio vam koliko 60 miliona mislim odličan posao za vas

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
fera
-
Kontakt:
King Kenny je napisao/la:fera je napisao/la:King Kenny je napisao/la:Nikad burniji dan sto se tice Liverpoola ovo je nadmasilo cini mi se i onaj odlazak Hodgsona,a on da je ostao sad bi umjesto Carrolla i Suareza doveli Rascica i Chevala iz Cannesa....

Hahahaa al stvarno strah me i da pomislim sta bi ona budala radila s novcem

...odavno mi nije ovako drago zbog dolaska nekog igraca kao zbog Carrolla,mislim da ce se sjajno uklopit i aBd da tandem Suarez-Carroll dobro profunkcionise...
ps:sta cemo s Ngogom

i meni je drago. posebno jer se desilo ono sto sam i govorio da ce se desiti a to je da ce nasi traziti nakon suareza jednog visokog napadaca. po meni je bolje imati suareza i carrolla u napadu nego samo torresa.
ma ja bi ngoga poslao na posudbu u nizi rang negdje nek malo igra. za te posudbe se rok otvara opet krajem ove sedmice.
You are someone else I am still right here
-
the scouser
-
Kontakt:
Postao/la the scouser » 01 feb 2011, 00:02
EdinTM87 je napisao/la:Olovko izdrzi, jos minuta!!!!!!
SAMO JOS MINUTA
Ma koji ce nam k. i da se vrati...sigurno ce ga Kenny odma u prvih 11,igraci ga prihvatiti kao da nista nije bilo,navijaci mu oprostiti...neka ide sad...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 01 feb 2011, 00:03
EdinTM87 je napisao/la:Olovko izdrzi, jos minuta!!!!!!
SAMO JOS MINUTA
Kakva crna minuta, vec je sve potpisano.
-
Finiks
-
Kontakt:
Oba igraca potpisala ugovor do 2016. god.
Novi Lpool se stvara, nadam se da ce Kenny da bude kreator novog uspjeha!
Kakav dan.. Vec sutra tekma

Proslo je 00h
-
red_boy
-
Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:red_boy je napisao/la:torres zbogom i hvala ti za sve sto si ucinio za nas... mada siispao supak ali neka ti je na sramotu...

Šta ispao šupak u Liverpoolu više nema mjesta a donio vam koliko 60 miliona mislim odličan posao za vas

ma lik je prakticno pobjegao iz liverpoola... ma ko ga ****, doveli smo mi dva zvucna imena!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.