Pozdrav, vidio sam objavu u Ford grupi pa bi mogao ponuditi Ford Mondea MK4 1.8 TDCI 10.2009 Titanium full oprema ispod svake moguće cijene ali nedostatak je što se javlja pritisak u crijevima, da napomenem da se potpuno normalno vozi sa takvim stanjem već duže i odlično se ponaša.
Glava je uredna, pali, radi, ne diže temperaturu sve uredno što se tog tiče, nema ni ulja u rashladnoj boci, kontam sa nije na bloku neko oštećenje. U najgorem slučaju motor je novi oko 700KM a opet može se možda i jeftinije popraviti ko zna ljude koji rade oko toga. Na autu je dosta toga odrađeno, zamajac sa ugradnjom 1000KM, mali veliki servis tek urađeni, nove gume, akumulator itd
Opremu ima rijetkost je pronaći
iskreno najviše ga prodajem jer mi je veliko auto
Odličan je na putu, startan, stabilan, ekonomičan
Al velik je u gradu
Samo sam Focuse vozio do sada pa uzeo i njega da probamIstih sam iskustava dosta prošao i znam sve, ja svoj obraz ne bi prljao zbog par stotina maraka i onda neko da ispašta kasnije, znam da je nekima čudno vidjeti u oglasu da piše takav problem al koliko auta ima takvo stanje i ljudi uopšte ne pominju. Ja sam evo upravo iz Bl došao kući u Teslić(100km) bez ikakvih problema i vozim ga svaki dan, što ti kažeš lađa na cesti i siguran sam da može ovako još desetine hiljada kilometara prijeći ako se normalno vozi
Razmisli slobodno, auto je tu, dostupan za probu, pregled bilo šta
Ja ne žurim, svejedno ako ga ne prodam kada budem imao vremena riješiću problem nekako