FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Adama radi ono sto se od njega ocekivalo, samo je Messi veci talenat iz La Masije u 21.vijeku.
Samo zeljan igre i dokazivanja ...dok je ovakav i lici na nesto ...kad upadne u kolotecinu ima da mu jbte sve po spisku 
Bravo 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije ofsajd
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- DzananMusa11
- Kontakt:
Dobar Čolo simeone. dabogda jos 20 godina bio trener Atletika
Bilo bi savrseno poluvrijeme da obrana ne kasljuca. Nekoliko bas kriticnih reakcija.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakva igra sunce ti poljubim.. 
Najbolja utakmica pod Xavijem. Vidi se da su odmorni, svježiji i strašno nabrijani. Totalna kontrola lopte, kombinatorika odlična, sigurno i pametno. Ovoliko šansi nisu stvorili u čitavom Koemanovom mandatu
Niko nije loš, svi satraše. Adama zasad odličan, nije mogao bolje startati. Alves je bolestan lik, ovako igrati u 38 godini. Gavi isto tako, jedino me nervira Pedrijevo meljanje i standardno ispadanje odbrane.
Stati na loptu kao u ovom prvom dijelu, ne trošiti se bespotrebno. Držati ih što dalje od gola, jer ako imalo priđu, ova odbrana kiksa.

Najbolja utakmica pod Xavijem. Vidi se da su odmorni, svježiji i strašno nabrijani. Totalna kontrola lopte, kombinatorika odlična, sigurno i pametno. Ovoliko šansi nisu stvorili u čitavom Koemanovom mandatu
Niko nije loš, svi satraše. Adama zasad odličan, nije mogao bolje startati. Alves je bolestan lik, ovako igrati u 38 godini. Gavi isto tako, jedino me nervira Pedrijevo meljanje i standardno ispadanje odbrane.
Stati na loptu kao u ovom prvom dijelu, ne trošiti se bespotrebno. Držati ih što dalje od gola, jer ako imalo priđu, ova odbrana kiksa.
Očekivan početak Adame. Prava zabava za gledatelje na tribinama kada ovako igra.
Nadamo se da neće pasti nakon 3 utakmice, ali male su šanse.
Kakav gol Albe i opet Alves

Šuti, odbrana je danas sasvim dobra kakva je inace ove sezone.
Araujo zbog uzasnog pozicioniranja ostavio Felixa samog na ziceru, sreca pa levat promaši....a kasnije ludak zabije gol

Mada kad realno pogledamo Araujo i Gavi su najborbeniji igraci Barce, bar im se to ne može osporiti.
Rekoh ja vama cim se malo ovo uigra i nema povreda bice bolje, vidimo sta znaci sprema, kako adama ko tenk izgleda i prolazi
Jedino ovaj feran mi je potanak, nesto nit smrdi nit mirise
Alves tito, jes da svaku utakmicu napravi poneku gresku i nema onu explozivnost, al sta znaci kad ima muda covjek i mozak, kako fino razgleda i asistira, steta sto je star i sto igra poziciju dje bas moras biti brz, da je umjesto beka stoper il spic mogo bi igrat do 45. Hehe
Valjda uvede sad malo aubamejanga da vidimo i njega, i valjda gubičar dembele ne dobije ni sekunde
Jedino ovaj feran mi je potanak, nesto nit smrdi nit mirise
Alves tito, jes da svaku utakmicu napravi poneku gresku i nema onu explozivnost, al sta znaci kad ima muda covjek i mozak, kako fino razgleda i asistira, steta sto je star i sto igra poziciju dje bas moras biti brz, da je umjesto beka stoper il spic mogo bi igrat do 45. Hehe
Valjda uvede sad malo aubamejanga da vidimo i njega, i valjda gubičar dembele ne dobije ni sekunde
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sisaj k.urac drogirani. Diego Simeone: "Xavi je prije nekoliko godina rekao kako naš stil igre ne priliči velikim timovima. Sada on ima priliku da pokaže kakav stil igre priliči njegovoj ekipi, pogotovo sada kada ima dosta opcija u napadu."

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I ti si smiješan. Tragično smiješan.DzananMusa11 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 16:41da je dočekat da golden boy nesto uradi osim sto se slika sa nagradom
Alba je i dalje tito svima, Alves smijesan, ne bi mene mogao da cuva
- DzananMusa11
- Kontakt:
Učinak odbrane se ne gleda kroz ono sta urade u napaduRodju je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:12I ti si smiješan. Tragično smiješan.DzananMusa11 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 16:41da je dočekat da golden boy nesto uradi osim sto se slika sa nagradom
Alba je i dalje tito svima, Alves smijesan, ne bi mene mogao da cuva

Alba odličan i mimo gola.
Pobogu, prva utakmica Adame, ohanite.
Pobogu, prva utakmica Adame, ohanite.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.