B0SANAC je napisao/la:
Ne bi me cudilo da u subotu protiv WBA zapocne na klupi.

ne vidim razlog za to...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
B0SANAC je napisao/la:
Ne bi me cudilo da u subotu protiv WBA zapocne na klupi.
Pa u svakom klubu u vrhu Premiershipa je velika rotacija. Ocekivat je da ce Dzeko bit na klupi ili u srijedu ili u subotu. Da se malo odmori, a i da se ovi drugi ne bi ljutili. Ali trenutno imaju dosta povreda, tako da ce mozda morati igrat svaku utakmicu jedno vrijeme.hodža je napisao/la:B0SANAC je napisao/la:
Ne bi me cudilo da u subotu protiv WBA zapocne na klupi.![]()
ne vidim razlog za to...
Samo ću odgovoriti na ovo.D€LUX je napisao/la:Eh slusaj me sad ... kad si tako pametan ...
Placen je 32 miliona eura , i sad dao gol protiv Notts County pa sta hoces za ocekivati je za te pare da ih daje zmireci protiv takivh ekipa... A ja nemam nista protiv Dzeke i ja volim i navijam za repku kao i ti i svaki pojedinac mi je isto drag... vi ste vecina djeca ovdje koja kad dzeko dadne gol drk.te od dragosti i to
ma ne moze on meda sa onakvom ekipom... nemaju oni igraca tipa Dzerard, Lampard, Misimovic.. neki igraci koji su pravi lideri na terenu. koji znaju da dodaju loptu u pravom trenutku. city je poput Reala.. imaju pare, ali nemaju igraca tog kalibra.Virtu4l je napisao/la:Samo ću odgovoriti na ovo.D€LUX je napisao/la:Eh slusaj me sad ... kad si tako pametan ...
Placen je 32 miliona eura , i sad dao gol protiv Notts County pa sta hoces za ocekivati je za te pare da ih daje zmireci protiv takivh ekipa... A ja nemam nista protiv Dzeke i ja volim i navijam za repku kao i ti i svaki pojedinac mi je isto drag... vi ste vecina djeca ovdje koja kad dzeko dadne gol drk.te od dragosti i to
Ti si očekivao da Džeko u prve tri utakmice zabije 3-4 gola, jel? Očekivao si da se igra zasniva na njemu, a igra u ekipi sastavljenoj od najboljih igrača svijeta? Kažeš da je odigrao tri loše utakmice, što je velika glupost. Prvi meč je bio sjajan, drugi meč je bio loš, kao i cijela ekipa, a jučer je zabio gol... a zbog toga je valjda i plaćen?
Problem je što mu likovi kao ti ne pružaju nikakvu šansu, strpljenje je nepoznata riječ za vas, zato ste iritantni. Prešao je iz druge lige, došao je u ekipu koja se ni po čemu ne može uporediti sa prethodnom, valjda treba vremena da se sve to posloži? Ali ne, doktori nauka kao ti ne daju šansu.
Čuj da žmireći daje golove u četvrtoj rundi FA Kupa, što im Sunderland nije žmireći davao golove? Valjda ih je Notts County zbog toga i izbacio...
Predugo se čekao ovaj transfer da bi ga sad u startu otpisali, mislim, radi se o velikoj manjini, ali danima nam ovdje ispiraju mozak.lech je napisao/la:ma ne moze on meda sa onakvom ekipom... nemaju oni igraca tipa Dzerard, Lampard, Misimovic.. neki igraci koji su pravi lideri na terenu. koji znaju da dodaju loptu u pravom trenutku. city je poput Reala.. imaju pare, ali nemaju igraca tog kalibra.
i samo da napomenem da je i u zadnjem nastupu bio los.. prvi gol je njegova krivica, a kada je napravio faul zamalo da Notts zabije drugi gol.
mada i mi trazimo previse od njega... nije on Ibrahimovic pa da se u svakoj ligi prilagodi i bude najbolji.
ps ibrahimovica sam uzeo za primjer.. pored njega dodao bi i Raula koji blista u Salkeu
ali sto kaze virtual.. treba mu dati vremena jer je stvarno igracina za sve u Cityu!
Torres u Chelsea presaoguber90 je napisao/la:Ma to je garant jedna od bombi, isto je tako i Dzeku kupovalo dnevno po 5 timova.Cartman je napisao/la:Izgleda da se City bacio u borbu za Torresa. Fakat nisu normalni.
Vjeruj da trepno nisam na tu vijest, poslije onih dnevnih "tretmana" sa Dzekom, naucio sam da ne reagujem na saopstenja o igracima i njihovim transferima, sve dok to njihovi klubovi ne potvrdesoccerfan je napisao/la:Torres u Chelsea presaoguber90 je napisao/la:Ma to je garant jedna od bombi, isto je tako i Dzeku kupovalo dnevno po 5 timova.Cartman je napisao/la:Izgleda da se City bacio u borbu za Torresa. Fakat nisu normalni.Mozes odahnuti
Doce taj tip na ljeto. Igrao je dva puta protiv njih u EL i trenutno igra za tim sto pocinje kao tvoj nick namelech je napisao/la:
ma ne moze on meda sa onakvom ekipom... nemaju oni igraca tipa Dzerard, Lampard, Misimovic.. neki igraci koji su pravi lideri na terenu. koji znaju da dodaju loptu u pravom trenutku. city je poput Reala.. imaju pare, ali nemaju igraca tog kalibra.
i samo da napomenem da je i u zadnjem nastupu bio los.. prvi gol je njegova krivica, a kada je napravio faul zamalo da Notts zabije drugi gol.
mada i mi trazimo previse od njega... nije on Ibrahimovic pa da se u svakoj ligi prilagodi i bude najbolji.
ps ibrahimovica sam uzeo za primjer.. pored njega dodao bi i Raula koji blista u Salkeu
ali sto kaze virtual.. treba mu dati vremena jer je stvarno igracina za sve u Cityu!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JackW, Lekqqq1921 i 31 gost.