Hvala ti Irfane!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:07Pitam se ko je javio tebi i morati da su upravo u Istanbulu i idu za Antaliju![]()
![]()
@Morto očekujem javnu pohvalu![]()
Ko ti je Morata?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala ti Irfane!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:07Pitam se ko je javio tebi i morati da su upravo u Istanbulu i idu za Antaliju![]()
![]()
Reci cu kad priznas ko je prije toga odradio veliki posao sa jednim covjekom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:07Pitam se ko je javio tebi i morati da su upravo u Istanbulu i idu za Antaliju![]()
![]()
alvaroMortemHz je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:08Hvala ti Irfane!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:07Pitam se ko je javio tebi i morati da su upravo u Istanbulu i idu za Antaliju![]()
![]()
Ko ti je Morata?![]()
![]()
Tvoje legendarno dopisivanje sa Kepčijom ne može niko da zayebeado-hz je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:09Reci cu kad priznas ko je prije toga odradio veliki posao sa jednim covjekom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:07Pitam se ko je javio tebi i morati da su upravo u Istanbulu i idu za Antaliju![]()
![]()
Evo ti si mi sad javio ludjace a sad ti priznaj ovo prvo!!!!
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:11Tvoje legendarno dopisivanje sa Kepčijom ne može niko da zayebeado-hz je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:09Reci cu kad priznas ko je prije toga odradio veliki posao sa jednim covjekom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:07
Pitam se ko je javio tebi i morati da su upravo u Istanbulu i idu za Antaliju![]()
![]()
Evo ti si mi sad javio ludjace a sad ti priznaj ovo prvo!!!!![]()
Ti i @NazorUso ( znam da ga ne volis, ali u slicno vrijeme ste rekli pa moram i njega spomenuti
MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:28Molio bih vas i da tog drugog otkrijete. Matere mi, već triput sam od jutros od neke nervoze na šolji završio.
Jesam brate svega mi, još mi hemoroid k'o mandarina velik izletio.ado-hz je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:29MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:28Molio bih vas i da tog drugog otkrijete. Matere mi, već triput sam od jutros od neke nervoze na šolji završio.
Idi u qurac budalo jedna kafom sam se zalio![]()
![]()
![]()
Kako si mogao znati za čatakovića prije toliko kada ga ja znam lično i nije niko mogao tad to znati...Benkara21 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 12:30Ja bih otkrio sve, ali ima ovdje levata koji prozivaju tako da sam obećao da više ne pišem o tome. GiS je dobio od mene info za Avramovskog prije mjesec i kusur možda. Za Čatakovića prije mjesec isto. I za Suljića, Šećerovića. Mujakića su dogovorili baš brzo tako da nije bilo ni potrebe za prizivanjem nekim. Nek mi napredujemo hvala Bogu dragom.
Ja ne znam.jel nam ikad ovako kvalitetan a mlad igrac dosao ,plus toga je A eprezentivac.Igrac koji dolazi iz jake Turske lige
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mosarajvosa83, Proximic i 43 gosta.