Bitno je da je Milano ovaj vikend black and red.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kako je mogao prvo doći do lopte kad je Alexis vodio loptu? Giruoud nije dodirnuo lopte, samo mu se unio u tijelo. Da se razumijemo i ja sam za mušku igru ali da bude ujednačen kriterij, u današnjem nogometu bi 99% sudija u toj situaciji svirali faul, pa vidite koliko su ovi manekeni umaženi i sve im se svira da ne bi ono.
Pa da pogledas malo bolje vidio bi da jeste, ali ti nisi ni gledao vec citas misljenja novinara sa SS.ba kojima se svi smiju.Biscione je napisao/la: ↑06 feb 2022, 10:48https://sportsport.ba/fudbal/alexis-gir ... oko/418119
Giroud došao do loptemi trebamo očnom
![]()
Samo se vrati na vašu temu prije utakmice, komentari tipa "bit ćemo sredtni ako izborimo 4. mjesto sa ovakvom ekipom" a sad odjednom svi ti igrači koje ste pljuvali su klase a cilj titula nakon jedne utakmice. Takvi smo mi navijači, živimo od utakmice do utakmiceRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:01Kako volim da čitam kako su svi igrači Milana poluproizvodi, evo već dvije godine. A u tom periodu je odigrano sigurno preko 80 utakmica u ligi, te vjerovatno samo Inter ima bolji učinak. Nekih 10ak bodova razlike. Ostali svi iza. A pune im ekipe svjetskih potencijala.![]()
Biscione je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:05Samo se vrati na vašu temu prije utakmice, komentari tipa "bit ćemo sredtni ako izborimo 4. mjesto sa ovakvom ekipom" a sad odjednom svi ti igrači koje ste pljuvali su klase a cilj titula nakon jedne utakmice. Takvi smo mi navijači, živimo od utakmice do utakmiceRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:01Kako volim da čitam kako su svi igrači Milana poluproizvodi, evo već dvije godine. A u tom periodu je odigrano sigurno preko 80 utakmica u ligi, te vjerovatno samo Inter ima bolji učinak. Nekih 10ak bodova razlike. Ostali svi iza. A pune im ekipe svjetskih potencijala.![]()
. I mi ako pobijedimo Liverpola 2-1 u prvoj ćemo počet sanjat CL a onda ćemo fasovat 5-0 u uzvratu
![]()
To je sam sebi nametnuo previše dobrim startom sezone, svi znamo da je prije početka sezone je Allegrijev Juventus bio ogroman favorit po svim kladionicama i predviđanjima. A Interu bez Contea, Lukakua, Hakimija i Eriksena niko nije davao velike šanse, tu negdje u rangu sa Milanom/Napolijem i Atalantom.
A lakat Tonalija ili Hernandeza ( jednog od tog dvojice) nad Barellom ovdje nije niko spomenuo nije. Ni faul covjek nije svirao ?BuffonGigi je napisao/la: ↑06 feb 2022, 03:14Faul Girouda nad Alexisom je bio vise nego ocigledan, i na prvo i na sva moguca gledanja. Ali treba razumjeti sudije, jer igraci Milana prave pritisak od prve minute. Nakon sto im nije poklonio penal u prvom poluvremenu, i nakon sto su ga skoro ubijedili da je pogrijesio, moglo se ocekivati da ce im nesto dati do kraja. Uglavnom, tesko svakom sudiji u ligi koji mora suditi utakmicu Milana.
Gledam bacanje Tonalija kad ga je Dzeko srusio, ono nije znao ni Pippo u najboljim danima. Pa skakanja Benacera, dzepnog Diaza itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.