Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kako je daleko covjek u kojoj god ekipi je igrao digao je par nivoa vise, a bradi glavno sbbkbb se odnosi na njegovu povredu. Statisticki ako gledas, jeste, ali kao igrac i PG je po meni ispred brade
Ma njih dvojica uopste nisu ista klasa igraca i zato se ne mogu ni porediti.JHam je napisao/la: ↑06 feb 2022, 00:48Kako je daleko covjek u kojoj god ekipi je igrao digao je par nivoa vise, a bradi glavno sbbkbb se odnosi na njegovu povredu. Statisticki ako gledas, jeste, ali kao igrac i PG je po meni ispred brade
Koliko god ga ne volio jer je supak, covjek je u novije doba definicija te pozicije
Opet kazem, statisticki da, ali mimo statistike CP>Harden uveliko.. Ne mozes samo statistiku jbg gledati kad poredis tako, meni je CP ispred a vjerujem da nisam jedini. Plus, ako Hardena stavljas na PG, sta te koci da i LeBrona stavis na tu poziciju, usao je u ligu kao PG, i eto ti Hardena van Top5TheChief je napisao/la: ↑06 feb 2022, 02:23Ma njih dvojica uopste nisu ista klasa igraca i zato se ne mogu ni porediti.JHam je napisao/la: ↑06 feb 2022, 00:48Kako je daleko covjek u kojoj god ekipi je igrao digao je par nivoa vise, a bradi glavno sbbkbb se odnosi na njegovu povredu. Statisticki ako gledas, jeste, ali kao igrac i PG je po meni ispred brade
Koliko god ga ne volio jer je supak, covjek je u novije doba definicija te pozicije
To se pokazalo i u onom periodu dok su bili zajedno u HOU.
RS:
Harden 33-8
Paul 17-8
PO:
Harden 30-7
Paul 19-6
Sasvim ocigledno.
tuga, lik nije ni za garbage time-a
Svaka pobjeda s njim u timu je ravna prstenu. Ako je ovakav u RS, sta ce biti ako se kojim cudom dokopaju doigravanja? Trebat ce ga poslati na tribine, jer je i na klupi previse stetan po ekipu.
A trejdati ga ne možeš, jer nema nikakvu vrijednost a ima ogroman ugovor. Ne znam bi li ijedna franšiza bila luda uzeti idiota...BuffonGigi je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:57Svaka pobjeda s njim u timu je ravna prstenu. Ako je ovakav u RS, sta ce biti ako se kojim cudom dokopaju doigravanja? Trebat ce ga poslati na tribine, jer je i na klupi previse stetan po ekipu.
Jbg, pik 1.runde, pa onda produzenje. Ali hajde, zna se da je on u PHXu samo neko osiguranje.Nece igrati kad bude bitno.To je sigurno.miki_92 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 10:58tuga, lik nije ni za garbage time-a
svaka čast njegovom agentu koji mu je isposlovao da zaradi $30m od kosarke
Ja samo ko će ga uzeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.