Kakav jokic i roll man, s ovom ekipom, ne znaju da mu spuste loptu na post a ne sta drugo, kad se Murray vrati to bi trebalo biti dosta bolje jbgFelixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:31interesantno, on, jokara i davis među slabijima realiziraju ko roll man,naravno pažnja je usmjerena ka njima pa im teže. naravno da zna,ali mu nije forte,s jimmyem je to šljakalo iako je primarno butler trpao i kreirao. sixersi igraju sporo,s hardenom bi vjerojatno još spustili tempo što opet može pomoći na drugoj strani embiidari u kojoj nekako nije ostavio dojam kao ofanzivno zadnjih par godina.alemsa je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:26Zna Embiid igrati PnR itekako, dapace s njim se mogu igrati sve vrste pick-a jer moze i pucat.Felixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 18:58Embiid najviši usage rate,nije bajan P&R partner,ne znam da je čisti pogodak da mu je bek stalno s loptom iako to i nismo vidjeli,možda bi defanzivno u kontinuitetu prodisao u tom scenariju. Zanemaruje se raja Spoa i Pata
tu bi preuzimanje njega i brade bilo samoubojstvo vjerojatno,no ima ekipa koje bi ih mogle limitirati,defitivno bi to bilo nešto za vidjeti, a ispunili bi mokri san morey,embiid i harden,no da bi bili favoriti,hmmmm
NBA 2021/2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2021/2022
- Felixians4
- Kontakt:
ala shvaćate sve napadno po "svoje". daj malo van denvera komentiraj,imaš ti šta itekako. samo sam naveo zanimljiv fakt kako najbolji od najboljih imaju loše statse po tom segmentu iz razumljivih razloga svaki različito.JHam je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:35Kakav jokic i roll man, s ovom ekipom, ne znaju da mu spuste loptu na post a ne sta drugo, kad se Murray vrati to bi trebalo biti dosta bolje jbgFelixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:31interesantno, on, jokara i davis među slabijima realiziraju ko roll man,naravno pažnja je usmjerena ka njima pa im teže. naravno da zna,ali mu nije forte,s jimmyem je to šljakalo iako je primarno butler trpao i kreirao. sixersi igraju sporo,s hardenom bi vjerojatno još spustili tempo što opet može pomoći na drugoj strani embiidari u kojoj nekako nije ostavio dojam kao ofanzivno zadnjih par godina.
tu bi preuzimanje njega i brade bilo samoubojstvo vjerojatno,no ima ekipa koje bi ih mogle limitirati,defitivno bi to bilo nešto za vidjeti, a ispunili bi mokri san morey,embiid i harden,no da bi bili favoriti,hmmmm
Zar Harden nema player option naredne godine? Sixersi uzimaju rizik da ovaj na kraju sezone odjedri negdje drugo, gdje mu ponude više love (ako dobro kontam).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
What If- Harden edition
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nista ja napadno nisam shvatio, slazem se da je los trenutno, samo kazem da to moze bolje kad se Murray vrati, pogresno si me razumioFelixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:40ala shvaćate sve napadno po "svoje". daj malo van denvera komentiraj,imaš ti šta itekako. samo sam naveo zanimljiv fakt kako najbolji od najboljih imaju loše statse po tom segmentu iz razumljivih razloga svaki različito.JHam je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:35Kakav jokic i roll man, s ovom ekipom, ne znaju da mu spuste loptu na post a ne sta drugo, kad se Murray vrati to bi trebalo biti dosta bolje jbgFelixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 19:31
interesantno, on, jokara i davis među slabijima realiziraju ko roll man,naravno pažnja je usmjerena ka njima pa im teže. naravno da zna,ali mu nije forte,s jimmyem je to šljakalo iako je primarno butler trpao i kreirao. sixersi igraju sporo,s hardenom bi vjerojatno još spustili tempo što opet može pomoći na drugoj strani embiidari u kojoj nekako nije ostavio dojam kao ofanzivno zadnjih par godina.

Nikad ekipa gdje Harden prvi il drugi igrac nece uzeti prsten.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Felixians4
- Kontakt:
Ustvrdi "Moderator" nicknamea harden. a ono,najbliže tome bili su s bebastim Hardenom 6.igračem. umalo sruši onakve moćne Warriorse s Raketama,lako je sada biti general.
Bit će tradeova vjerojatno jačih razmjera od POR-LAC(bar po zvučnosti glavnih igrača u tim razmjenama),a nisam siguran za Hardena. David Griffin njuška,bez Ziona su na rubu play-ina,a mislim da taj grad gubi franšizu ne postanu li relevantni jako skoro
Uvijek ce biti igrac za kojeg ce se govoriti umalo ovo umalo ono.Felixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:39Ustvrdi "Moderator" nicknamea harden. a ono,najbliže tome bili su s bebastim Hardenom 6.igračem. umalo sruši onakve moćne Warriorse s Raketama,lako je sada biti general.
Bit će tradeova vjerojatno jačih razmjera od POR-LAC(bar po zvučnosti glavnih igrača u tim razmjenama),a nisam siguran za Hardena. David Griffin njuška,bez Ziona su na rubu play-ina,a mislim da taj grad gubi franšizu ne postanu li relevantni jako skoro
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam sto su ljudi pali po Bradi. Veci je igrac od svih koji 90ih nisu osvojili titulu, a on se omalovazava dok se ovi drugi dizu. On je kao luzer dok su ovi igracine. Smijesno.
Top3 PG ikada.
Top4 SG ikada.
Ali vazno ga je hejtati.
Top3 PG ikada.
Top4 SG ikada.
Ali vazno ga je hejtati.
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Koga to imas ispred njega?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Magic,Oscar/Curry?
Jordan,Kobe,Wade
Jordan,Kobe,Wade
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Toliko gluposti se ovdje može pročitati o Hardenu a čovjek je elitni igrač, majstor košarke. Da je uspio osvojiti titulu pored GSW bio bi u disukusiji za top 20-25 ikad i top5-10 guardova.
Top 5 igrač lige zadnjih 10 godina u kontinuitetu čak je i prošle godine do POa gdje se povrijedio igrao vrhunski.
Top 5 igrač lige zadnjih 10 godina u kontinuitetu čak je i prošle godine do POa gdje se povrijedio igrao vrhunski.
- TheTruth34
- Kontakt:
Morant stvarno igra prebrutalnu košarku.. Majstor
Lebron ce izgleda veceras na parket protiv NYK,imam bas jak osjecaj da Lakersi vec vuku iznudjena rijesenja,bio fit 100% ili ne toliko se brod nageo da prosto mora igrati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Brooklynn izgubio sedam zaredom, kuku lele pa nije valjda da Durant toliko znači.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.